No to ja mam Akcje roku...
323 BG B3 (75 kobyłek otrutych gazem) vs Aston Martin DB9 (457 szlachetnych Angielskich rumaków)
Ale po Kolei:
Godzina: kilka chwil przed 22.00
Wracam sobie od mojego przyjaciela Tomka z Bałut na Polesie do domku.
Jade ul. Zgierską (3 pasy) i dojeżdzam do skrzyżowania przy rynku Bałuckim (koło Statoil)..
Na skrzyżowaniu czerwone.. no to sobie z daleka hamuje silniczkie... 3 brum brum brum, 2 brum brum brum...na lewym pasie E36 z nowa lakierką, pakietam M, 17" AC Schnitzer i jakimiś Ciemnymi Lexami z tyłu. Ja na środkowym...no to ostanie 15 metrów do skrzyżowania dobijam z włączonym Flamerkiem. Staję przy kresce... a tam w BMW dwie śliczne koleżanki... No to flamerkeim zabywy dalej... Dziewczynki robią WOW WOW WOW... Potem tradycyjnie akcja Buźka + Oczko... Dziwczynki też Buźka + Oczko... Zabawy flamerkiem trwają. I w pewnym momencje Koleżanki robia wielkie oczy i przenoszą wzrok jakby za mnie...
O co chodzi... obracam sie w strone prawego pasu... a Tam przecudne DB9. A kierownik tego DB9 też wytrzeszcza swe oczy na ognie co to nimi 323 dzieje... spojrzenie i kierownik mi pokazuje na prost... No to ja śmiech. Czerwone, żółte, zielone... DB9 wyprooło z predkoscią światła... Pięknie to sie zbiera.. nie zdążyłem nawet spalin powąchac.
No ale co tam... 1, 2, 3... 4 tyś obr... a Aston stoi na nastepnym skrzyżowniu na Czerwieni.
Utrzymanie obrotów wyczucie świateł Zielone ... Pedał... I śmigam koło Astona...
Aston w tyle... Nie na długo oczywiscie... 5,6 sekund i Aston znów przedemną...
Ulica zweża do 2 pasów (Zachodnia) ruch troche wiekszy bo to juz centrum... Aston z przodu to ja mu na pupę wskakuje.
On prawo ja prawo, on lewo ja lewo... on prawo ja prawo, on lewo ja lewo... i taki mały slalom miedzy samochodami.... Silnik chce mi z ramek wyskoczyć ale sie trzymam... W pewmym momencie Kierownik Astona wbija Lewy kierunek zmienia pas, ja wbijam lewy i widze co sie dzieje... Kierowca przed nim hamuje i chce skrecać w lewo... No to w trakcie manewru zjazdu na lewy pas wbijam prawy kierunek, szybki powrót na prawy i przyblokowanie Astona na lewym z któego chciał też uciec na prawy... redukcja, pedał, ja przelatuje a Astona łapią światła.
323 RULEZ
Śmieszna sytuacja ale uwieżcie mi że miałem radoche przez cały nastapny dzień....
Chciał pan kierowca Astona pokazać ze ma szybkie Auto.. no i pokazał, ale przy okazji chyba zobaczył ze są szybsi kierowcy.
PS. Buziki dla Koleżanek z E36