Kills on Road & Street
Riki napisał(a):Ostatnio podobna objechałem,
Ty czy tata?;)
Adaś napisał(a):Ty czy tata?

Riki napisał(a):Ja..............![]()
a ty juz prawko zrobiles?
Adaś napisał(a):a ty juz prawko zrobiles?
Nie.... tylko ciiiiiiii
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
P.S Robimy OT....................
qlesh napisał(a):Riki gdzie Ty jeździsz tym samochodem?
qlesh......... w okolicach domu, nie jezdze po glownych drogach i czesto smigam na Eko (tam gdzie byly kiedys spoty)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Faja napisał(a):ostatnio Volvo xc-70 dostało i bmw 7 –(ta nowa)
Faja Ty czy Tata??
Jakiś tydzień temu, w drodze powrotnej z polibudy, na trasie Poznań – Konin miałem mały sparing z Vectrą C 2.2 direct. Ruszaliśmy obok siebie z pod świateł jak by nigdy nic ale po chwi już wszystko było wiadomo... Vectra zostawała w tyle o pół auta tak do 140, potem dałem se spokój.
626 GE KL --> 626 GE FS --> Xedos 6 CA KF --> Grandeur 3.3
Przygoda z pomarańczowym golfikiem III i czarną alfą 166.
Parę dni temu lecę sobie do B-stoku, dobijam do miejscowości Korycin. Nóżka z gazu – z oczywistych powodów. I tak ok 6 dyszek. Spoglądam we wsteczne lusterko, a tu coś pomarańczowego szybko się zbliża ;] – golfiarzyk w trójce. Siedzi mi po chamsku na zderzaku. Podwójna ciągła ja se jadę dalej ok 6 dyszek a typek mi i trąbi i światłami mruga to ja mu zjechałem do prawej i mrugam kierunkiem – bo może naprawdę się spieszy. On jednak nie wyprzedza. Aż się chyba zdenerwował na maxa i na podwójnej ciągłej jak dał redukcje to aż iskry mu z golfa poszły ... i poleciał może ze 140
. Dogoniłem go spokojnie nie spiesząc się bo utknął za TIREM. Jakieś 20 m za nim sobie jadę. Typek wziął TIRA na prostej, ja za nim ;] Na początku delikatnie. On ciśnie 130, 140, 150, ja za nim
Odpuściłem go troszkę on lekko zwolnił ;] Ja do 180 i go wyprzedziłem. Nie miałem czasu się obrócić i spojrzeć na jego minę:D Oddaliłem się od niego troszkę. Zwolniłem koleś mnie dogania. Ja już spokojnie 110. On za mną. Wyprzedza mnie i but. Nagle ... czarna alfa 166 wzięła mnie i jego
. Ja redukcja wziąłem golfa
i za tą alfą. Koleś w alfie zczaił o co chodzi
Ja za nim i jedziemy słupkiem tak w 3 autka. 140, 150, 160, 170 – golfik odpadł
, lecimy dalej 180, 190 i już ciężko
ja odpadłem. Zwalniam a kolo z alfy awaryjnymi mrugnął i pewnie uśmiał się ze mnie
... no i oddalił się
(
Ze 2.5 litra miał w tej alfie
Parę dni temu lecę sobie do B-stoku, dobijam do miejscowości Korycin. Nóżka z gazu – z oczywistych powodów. I tak ok 6 dyszek. Spoglądam we wsteczne lusterko, a tu coś pomarańczowego szybko się zbliża ;] – golfiarzyk w trójce. Siedzi mi po chamsku na zderzaku. Podwójna ciągła ja se jadę dalej ok 6 dyszek a typek mi i trąbi i światłami mruga to ja mu zjechałem do prawej i mrugam kierunkiem – bo może naprawdę się spieszy. On jednak nie wyprzedza. Aż się chyba zdenerwował na maxa i na podwójnej ciągłej jak dał redukcje to aż iskry mu z golfa poszły ... i poleciał może ze 140
Ze 2.5 litra miał w tej alfie