Stożek z dolotem z USA do 2.5 V6 – Wszelkie informacje finalne
Tzn. że nie będzie stożków? Czy będą, ale drożej?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Beda stozki i w cenie za jaka zaplaciliscie. Nie bojcie zaby.
Mev
Dlatego niema takiego ukladu do KF poniewaz w USA takie silnik (modele mazd)i nie wystepuja.
Swoja droga na forum Forda juz sie szykuje zamowienie kolektorow wydechowy do KL. Cena ok 600zl z paczka a przyrost ok 10KM (producent podaje 15-22KM)
Mev
Dlatego niema takiego ukladu do KF poniewaz w USA takie silnik (modele mazd)i nie wystepuja.
Swoja droga na forum Forda juz sie szykuje zamowienie kolektorow wydechowy do KL. Cena ok 600zl z paczka a przyrost ok 10KM (producent podaje 15-22KM)
Zoom zoom Zoom
mbmaster a kiedy te doloty będą? Wiadomo coś? Trochę się chyba pomieszało, bo ktoś tam mówił, że sprzedający was wystawił i nie ma z nim kontaktu, teraz znowu pojawiły się doloty od kogoś innego.
Wiesz może coś konretnego co i kiedy, bo z ceną
już nas uspokoiłeś
Wiesz może coś konretnego co i kiedy, bo z ceną
mbmaster napisał(a):Beda stozki i w cenie za jaka zaplaciliscie
już nas uspokoiłeś
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh ale biadolisz.
Sprzedawca z którym negocjowaliśmy nagle przestał się odzywać, różnie to bywa, może nagły wyjazd albo inna losowa sprawa. Dlatego nie czekając zaczęliśmy szukać dalej. Jakieś propozycje są, dlatego nie zostaniemy na lodzie. W przyszłym tygodniu już myślę, że na 100% powinno być wszystko dograne.
Pozdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sprzedawca z którym negocjowaliśmy nagle przestał się odzywać, różnie to bywa, może nagły wyjazd albo inna losowa sprawa. Dlatego nie czekając zaczęliśmy szukać dalej. Jakieś propozycje są, dlatego nie zostaniemy na lodzie. W przyszłym tygodniu już myślę, że na 100% powinno być wszystko dograne.
Pozdrawiam

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
Kędziorek spytać nie można, bo już biadole. Spoko

Kędziorek
widzę widzę.. przecież nie poszedłem płakać w poduszkę, spoko 

ale perspektywa tego że są w polsce i można brać od ręki i do tego za mniejsze pieniądze potrawi trochę człowieka podk***ić
ale spoko – wtedy nie było – poczekamy
oby nie za długo
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Mnie się tam nie spieszy, powoli byle do celu
Chociaż szczyptę racji, Winetou, masz...
Chociaż szczyptę racji, Winetou, masz...

Powiem Ci tak. Zaczęliśmy załatwiać to pojawił się Gturbo z propozycją 250zł
, powiedziałem mu, że mamy już za 190 ugadane, to wtedy też zszedł do tej ceny. Boguś zawitał na forum Probe i zaproponował załatwienie czegokolwiek, podeszliśmy sceptycznie, bo nowa osoba i już wielkie projekty ściagania klamotów, już kilku takich było co wzięło kasę i zniknęło. Zresztą już byłęm ugadany z Andrevem i poczyniliśmy pewne kroki.
A tak na marginesie, to temat był dość długo wałkowany, jak już zebraliśmy kase, dogadaliśmy się na Ebay to dopiero łaskawie nas powiadomili, że można kupić taniej i na miejscu.

A tak na marginesie, to temat był dość długo wałkowany, jak już zebraliśmy kase, dogadaliśmy się na Ebay to dopiero łaskawie nas powiadomili, że można kupić taniej i na miejscu.

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
Ja się zgodzę. Jeżeli o mnie chodzi to mogę poczekać, byle było na co 

Kędziorek nie ukrywam, że nie podoba mi się fakt, że dalej nic nie wiadomo. Ja mogę poczekać, ale skończony czas
Umówmy się tak, że czekamy jeszcze 2 tygodnie na konkrety, czyli na informację gdzie zostały kupione, za ile i czy są w drodze do polski. Jeżeli miesiąc po zebraniu kasy czyli 15 lutego w dalszym ciągu "będą trwały negocjacje" ze sprzedającymi czyli tak naprawdę nic nie będzie wiadomo to ja się wycofuję. Myślę, że to jest rozsądne rozwiązanie.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i