Waluś napisał(a):A ja nikogonie skilowałem, bo nikt się na moim zadupiu ścigać nie chce łoł
Jeśli w te wakacje znów będziesz nad morzem to bedziesz mial sznase na cale mnóstwo sciganek – wierz mi, w sezonie wakacyjnym jest po prostu horror
www.mazdaspeed.pl
Waluś napisał(a):A ja nikogonie skilowałem, bo nikt się na moim zadupiu ścigać nie chce łoł
jacobs242 napisał(a):Cytat:
Chyba osioł
Sam jesteś osioł
Waluś napisał(a):A ja nikogonie skilowałem, bo nikt się na moim zadupiu ścigać nie chce![]()
no_name napisał(a):inaczej poscigales sie juz i teraz nie chca sie scigac
no_name napisał(a):te 2.3 to ledwo co chodzi
Waluś napisał(a):w sumie to się nie przyznałem że mam dopalacza łoł więc pewnie masz rację
Huano napisał(a):Po moich okolicach ostatnio jeździ takie małe wkurzające Charade (ten ostatni model) Skubane ma cus fajnego pod machą bo ładnie się zbiera... Nie ucieka ale tez nie pwoeim aby za bardzo je doganiał... Fajne są takie małe gówienka usmiech zanczy się kupki usmiech
no_name napisał(a):mnie wpienial koles w swojej ceerce CRX 130km moze tylko tyle, ale lekka buda ;/ dostal po pupie dal luzz dostal w trasie i przestal sie do mnie stawiac
MAXX napisał(a):ja raz na światłąch też zmieżyłem sie z crx a wydech nial jak wiadro wielkie i dostal i to ładnie
ale wiem że crx a bdb stanie jest bardzo mało bo jak z miejsca bylby sprint z dobrze utrzymanym crx z moca seryjna mysle ze mx 3 i 626 raczej by go nie pokonały
crx to bardzo dobry samochodzik do sprintu lecz przy wiekszych prędkościach gorzej by wypadł
Pyton162 napisał(a):dokladnie na zdrowa crx nie ma rady, napewno madza 626 i mx3 dostaja w pupę i to ladnie, pozdro
LoB napisał(a):buahhaa a co to niby za twor ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje