jak to sie bedzie zachowywać?
czy widujecie używane gdzieś?
www.mazdaspeed.pl
waldez napisał(a):A ja mam pytanie z innej beczki. Jak wzrastaja koszty z zakupem sprężyn? Dajmy na to:
– sprężyny –320 zł (jamexy)
– osłony amortyzatora (8 zł/szt od vw golfa 4 czyli 24 zł ale jak stare sa dobre to lepiej nieruszac)
– robocizna bo sam tego nie zrobie (tylne może i tak ale przód wątpię) (ok 40 zł za sztuke ale przod jest 100x latwiejszy do roboty niz tyl)
– nie wiem jak z górnymi mocowaniami (mocowania wcale niemusza byc uzkodzone ale uzywka kosztuje ok 100-150 sz)
– no i łączniki stabilizatorów bo odkręcić się ich nie da (tylne ok 20 zł/szt ale odkrecic mozna sprobowac) przednich nietrzeba ruszac
– nie wiem jak z górnymi mocowaniami (mocowania wcale niemusza byc uzkodzone ale uzywka kosztuje ok 100-150 sz)
– no i łączniki stabilizatorów bo odkręcić się ich nie da (tylne ok 20 zł/szt ale odkrecic mozna sprobowac) przednich nietrzeba ruszac
yorgoo napisał(a):tak przy okazji ma ktos takie zaciski do sprezyn do wypozyczenia na czas roboty?? moge nawet to przy nim zrobic zeby nie bylo ze nie oddam cy cus ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje