yiabol napisał(a):wysrała się cewka zapłonow
heh... znajomemu w Pasku B6 1.8T (obecnie ma ok 200KM) to samo padło kilka dni temu.... autko już śmiga
www.mazdaspeed.pl
Gibsong napisał(a):igopatimari
carisme 2.0 to raczej ciężko skillować, bo dla jednych nie istnieje coś takiego, dla innych to taka specjalna europejska wersja Evo 6 czy 7.
igopatimari napisał(a):ostatnio killim xed9 2.3 miller i mx3 1.8v6 ze swiateł uciekali mi ale staneli na czerwonym a ja skreciłęm w prawo i zaraz zawróciłęm i z boku wyjechałem na zielonym. jak nie mocą to sprytem. pożniej ich przytrzymałem przy tirach i już nie mieli szans ich wyprzedzić a ja sobie pojechałem
Gibsong napisał(a):igopatimari
carisme 2.0 to raczej ciężko skillować, bo dla jednych nie istnieje coś takiego, dla innych to taka specjalna europejska wersja Evo 6 czy 7
xXx napisał(a):W tym temacie proszę opisywać wasze przygody na drogach. Opisujcie kogo skillowaliście lub przez kogo zostaliście skillowani.
igopatimari napisał(a):wiec kiluje je na inne sposoby i w innych warukach.
fazzi napisał(a):Więc kill przy ruszeniu z pomarańczowego a nie z zielonego też się liczy? Wszyscy wtedy zostają
Więc kill przy ruszeniu z pomarańczowego a nie z zielonego też się liczy? Wszyscy wtedy zostają...
People_Hate_Me napisał(a):fazzi liczy siegorzej jak trafisz na takiego potwora V8
albo cos z biturbo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje