Lukasz_zdw napisał(a):wrrrrrrr i psssss
+ MasterCard = wrażenia z jazdy bezcenne
www.mazdaspeed.pl
noucamp napisał(a):i co z tego s14 pali tyle
pawlak32 napisał(a):Czyli kadett MV6 bez turbo ma 326 koni ? dobrze zrozumiałem ? Jak tak to też chce takie wałki![]()
pawlak32 napisał(a):
Wujek Kamil napisał(a):Mamy dwa komplety
Wujek Kamil napisał(a):Jak chcesz to mamy jeden komplet
Gibsong napisał(a):hmm, czyli kadett MV6 kolegi? a Ty śmigasz Nissanem i w zaciszu garażu klecisz Corse na C20LET? Same wałki 1900zł?
Co do waszego mielenia to dajcie spokoj i głupot nie piszcie. W każdym aucie jak sie strzeli z 1 na 2 to licznik wskoczy na 100. Ale widze wy macie takie moce ze jedziecie 120, redukcja na 3, kick down i odcinka bo nie ma trakcji ? Bo to jest wlasnie dla mnie brak trakcji przy 120. Jak szybko zmienie z 1 na 2 tez mi sie pokazuje 100 na liczniku a rzeczywicie jade 50...
xXx napisał(a):Chetnie stane z Toba na kresce, abys uwierzyl w moc
Lukasz_zdw napisał(a):xXx napisał(a):Chetnie stane z Toba na kresce, abys uwierzyl w moc
A co masz już S14A z silnikiem od Skyline GTR??
Gibsong napisał(a):wiele razy o tym było, i zasadniczo doszliśmy do wniosku że potępiamy takie sytuacje, toczysz się to się tocz, jak Cie ktoś wyprzedza daj się wyprzedzić, potem dogoń i zmiażdż jak masz czym ale ułatw mu manewr a nie utrudniaj. Tyle umoralniania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje