Kills on Road & Street
no dokładnie tak to wyglądało! to jest jak z x files
ale tacy ludzie serio istnieją
dokładnie raz był remis że prawie co do centymetrów szliśmy równo
a na drugich światłach to mnie zmiażdżył bo ze strachu już się nie ścigałem
dlatego panowie radzę uważać na żółte skody felicje a tym bardziej na ich kierowników 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Stałem dzis na swiatłach koło Gali u nas w Lublinie kierujac się Unia Lubelską...
Patrze obok stoi łysol mysle na bank będzie się scigał. ja w bagolu butla gazowa kuchenna
tuba i jeszcze jakies szpargały mysle nie ma co sie rzucac ale ok. goscio ruszył jak na zawołanie 1. potem 2. ja za nim potem koncówka a początek biegu 3 u mnie i pozamiatany klijent o całe auto i jeszcze troche....
Rozczarowany w sumie byłem i jestem bo został dalekooo w tyle...
Patrze obok stoi łysol mysle na bank będzie się scigał. ja w bagolu butla gazowa kuchenna

Rozczarowany w sumie byłem i jestem bo został dalekooo w tyle...

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D
lukaszek323f napisał(a):Patrze obok stoi łysol
Ale czym jechał?
na pewno nie skodą felicją skoro przegrał 

- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Kryształ napisał(a):kierownicy Fabii 1.4 lub 1.2, tez lubią okazywac ogromną moc swych rajdówek:D
Dokladnie tak jak piszesz. Ostatnio jechalem obwodnicą miasta widze ze zapalilo sie czerwone swiatło na skrzyzowaniu, przede mnie sznurek aut i wszyscy staneli na jedym pasie a na wprost sa dwa pasy z tym ze ten jeden konczy sie parę metrow za skrzyzwoaniem. Wiec zjechałem sobie na ten krotszy pas i czekam na zielone. Patrze obok stoi fabia 1.4 a w niej jakis kozak z fajką w ustach. Spojrzal na mnie mysle soboie chyba on nie mysli powaznie. Zapaliło sie zolte swiatło on wyrwal po piskach wyszedl mi o cale auto i wtedy przeczytalem ze to 1.4

PS: A swoją drogą panie Marek2Mazda323F dziwie ci się ze na tych drugich swiatłąch nie pokazaleś mu ze to jednak jeździ duzo lepiej:D Ja bym chyba nie wytrzymal

-
Lukasz_zdw
sie smiejecie a mi ostatnio taka fabianka wyskoczyla na czolowke bo myslal ze ma super motor pod maska i da rade przedemna. musialem dac po heblach zeby nie dostac w dziobek;/
Marek2Mazda323f napisał(a):na pewno nie skodą felicją
Taka kiedyś skilowała Łukasza w mojej byłem mx-3, więc nigdy nie wiadomo co tam za potwór siedzi
Bartg napisał(a):Fabie 1.2 HTP ( moze ten znaczek tak dodaje poweru ? ), 3 tiry wyprzedzane na raz i tym podobne akcje.
hehe pewnie biała i w środku przedstawiciel handlowy
Wczoraj dostał zdrowego klapsa Mercedes CL, wyglądał tak:
http://www.thhe.dk/biler/Mercedes_CL420.jpg
Na mercach ni w ząb się nie znam więc pytam co to mogło być, kierownik mówił że ma 2,5@190, ale ni cholery nie znalazłem takich silników w tej budzie.
http://www.thhe.dk/biler/Mercedes_CL420.jpg
Na mercach ni w ząb się nie znam więc pytam co to mogło być, kierownik mówił że ma 2,5@190, ale ni cholery nie znalazłem takich silników w tej budzie.
function over fashion
- Od: 15 sty 2008, 11:37
- Auto: MX-3 KLZE