Kills on Road & Street
gratuluje super autek BRT
Na ślizgajązym sie spieku poległo A6 3.0 TDI,które ścigało sie z motorem. Audi kontra Mazda = wiatrak z Audi a Mazda kontra CBR900RR Fireblade – wiatraczek z Mazdy :/ ale było fajnie i to najważniejsze
Na ślizgajązym sie spieku poległo A6 3.0 TDI,które ścigało sie z motorem. Audi kontra Mazda = wiatrak z Audi a Mazda kontra CBR900RR Fireblade – wiatraczek z Mazdy :/ ale było fajnie i to najważniejsze
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
CRX to nie żelazko
żelazkiem nazywa się civiki 4gen które z przodu wyglądają jak CRX! i faktycznie one wyglądem przypominają żelazko ale w życiu nie CRX, który nawet podobny nie jest do żelazka
nie trzeba się pytać co siedzi pod maską, wystarczy spojrzeć na budę CRXa i (jeśli nie swapowany) to widać jaki silnik ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Kill dziś w Olsztynie na wylocie na Ostródę/Brodnicę na Civicu "żelazko" od jedynki był już za mną i ze zwiększającymi się u mnie obrotami i biegami oddalał się... wersja 1,3
nie takie straszne 1,3 hondy dla 1,3 mazdy
Wstyd dla kierownika
Ale ryczał wydechem dwa razy głośniej od mojej BG 

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka
ja takiego 1.3 ale w 5tym genie wciągam Swiftem sedan 1.3 68KM + LPG
Cytat:
BratCukierka
zeby
ja takiego 1.3 ale w 5tym genie wciągam Swiftem sedan 1.3 68KM + LPG
z V gen też się próbowałem i jechałem taką... wielka porażka hondy te silniki 1,3
Poza tym porażką jest to żeby była taka różnica na przyspieszeniu mimo że moc fabrycznie podobna, ale cóż nie wszystkie silniki hondy są udane
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
trafiłeś na zajechanego , to i koleś dostal , jak widac zdarzają sie zajechane hondy tak samo jak zajechane mazdy 
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):trafiłeś na zajechanego , to i koleś dostal , jak widac zdarzają sie zajechane hondy tak samo jak zajechane mazdy
kurde, czegos nie kapuje... jestes na forum mazdy, jeździsz fiatem, a ubóstwiasz hondy... coś tu nie halo, nie sądzisz?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Bio napisał(a):każdy ma swoje upodobania... więc o co kaman?
o to że to nie jest forum ogólnotowarzyskie, tylko tak jakby miłosników marki mazda, wiec jaki ma sens na takim forum jezdzic po mazdach, a ubóstwiać inne marki... Chcecie pogadac o hondach jakie sa swietne –> http://www.honda-klub.org.pl/
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mazda i honda to moje najbardziej ulubione marki ,fiat to przelotny romans , kolejność sie zgadza. Nic na to nie poradzę ze honda w szczegolnosvi w silnikach ma duza przewagę na mazda , choc powoli sie to zaczyna wyrównywać
-
Pyton162
ok, wiec wróćmy do meritum tematu... ja skilowałem dzisiaj golfa... na piechote... popsuł sie i pchali 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Gibsong napisał(a):i fordy
wypraszam sobie, może najwyżej europejczyków można porównywac do Fiat'a
F.I.A.T. – Fix It Again Tomorrow

to tylko dla śmiechu
Dzisiaj zaliczyłem mega killa silnik 1.6 na 1.6
jechałem crxem staje na światłach za mną podjeżdża skoda Felicja żółta z mega smoczym tuningiem i buczy bardziej niż mój i chyba gostek odczytał z tyłu że mój to 1.6 i zaraz ustawił się obok mnie spojrzał się i nerwowo zaczął spoglądać na światła
ja pomyślałem że facet się chyba zgubił i chciał zapytać o drogę ale nie
robi się zielone on z piskiem rusza więc ja też dojść dynamicznie kręcąc do 4tys i tak zrobiłem że jechaliśmy równo, aż nas chwyciły następne światła, on spuszcza szybę i mi mówi że nawet fajnie mi to chodzi jak na 1.6 bo on ma stożek i wydech zrobiony
robi się zielone on znów power i z klapy odczytałem 1.6, a ja już spokojnie turlałem się do domu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)