Sportowy wydech dedykowany – Mazda 323F BA
wg. mnie montaż jest prosty wszystko było montowane od poziomnicy i odległości mierzone od poszczególnych elementów .Na zdjęciach wygląda innaczej niż na żywo wiec proszę sie nie sugerować tym i nie wytykać takich błędów bo to chyba normalne że na pałe bym nie czepaił tego 

[flash=]http://img828.imageshack.us/img828/9083/23745dc71d60e2d78f0b703.gif[/flash]
- Od: 16 lis 2010, 13:06
- Auto: Mazda 323f 94r 2.0 v6 BA
Pracus jak ci się nie podoba to załóż sobie u siebie coś takiego:

a koledze daj spokój, nie widziałeś na żywo to nie oceniaj, wiem z doświadczenia że na fotkach lubi wyglądać że jest krzywo a wcale nie jest

a koledze daj spokój, nie widziałeś na żywo to nie oceniaj, wiem z doświadczenia że na fotkach lubi wyglądać że jest krzywo a wcale nie jest
Aparat nie kłamie bede mial czas to stane specjalnie dla ciebie na rowniej powierzchni i porobie zdjecia z poziomnica i metrowka ;p
[flash=]http://img828.imageshack.us/img828/9083/23745dc71d60e2d78f0b703.gif[/flash]
Kolega pracus jest zapewne od wydechow maxitun/extrawydech na allegro i od dawna krytykuje produkty RM na tym forum
Ja tam się nie wypowiadam, sam mam tłumik od niego od dawna i jestem w 100% zadowolony, ale kolega z Łodzi ma RM i także nie powie złego słowa, więc pachnie tu od dawna czarnym piarem.
A Ja również posiadam takowy tłumik jak Kolega Lords również od RM i jestem zadowolony i zapewniam cię PRACUS nie jest on krzywy . Aż żałuję że nie mam zdjęcia jak go kupiłem Osobiście u Panów w firmie jak on wygląda itp. bo byś się mocno zdziwił co do jakości wykonania . jak umyję autko to zapodam wam fotki jak wygląda u mnie bo mam bardziej dopasowany tzn. wyżej itp. Dźwięk ładniutki nie buczy nie huczy jest akurat. i moim zdaniem za tą cenę naprawdę towar godny polecenia .
Pozdrawiam.
I niech wypowiadają się użytkownicy danego Sprzętu w tym wypadku tłumików bo ja też mogę pisać że np Ulter jest do ..... i inne firmy nie posiadając ich produktu itp. Jak widzisz Kolego PRACUS ja i kolega LORDS jesteśmy zadowoleni z RM posiadamy tłumiczki, jeździmy itp więc się wypowiadamy. Bo w necie to wiesz że na wszystko znajdzie się negatywne opinie nawet na najlepsze produkty.
Niech się wypowiadają ci na temat DANEJ firmy którzy posiadają ich produkty takie moje zdanie.
Pozdrawiam.
I niech wypowiadają się użytkownicy danego Sprzętu w tym wypadku tłumików bo ja też mogę pisać że np Ulter jest do ..... i inne firmy nie posiadając ich produktu itp. Jak widzisz Kolego PRACUS ja i kolega LORDS jesteśmy zadowoleni z RM posiadamy tłumiczki, jeździmy itp więc się wypowiadamy. Bo w necie to wiesz że na wszystko znajdzie się negatywne opinie nawet na najlepsze produkty.
Niech się wypowiadają ci na temat DANEJ firmy którzy posiadają ich produkty takie moje zdanie.
- Od: 5 lis 2007, 10:42
- Auto: mazda 323 f 1.8 dohc. 96 r.
No to czekamy
u mnie nie było za bardzo możliwoścy wyżej podnieść tłumika bo i tak mam tylko pare cm od podwozia a nie chcialem zeby mi stukało czy też ocierało . Ale jestem bardzo ciekawy jak zawiesiłeś go 
a mogą się wypowiadać ci co widzieli na samochodach i mieli w rękach ale nie swoje tylko kolegi?
jesli masz jak piszesz idealnie zamontowane to znaczy że jest wyprofilowany lub przegiąłeś końcówki w górę
jesli jest tak samo zrobiony jak ten z fotek to nie ma bata końcówki będą niewiele wyżej i nadal będą wystawać za dużo za obrys dołu zderzaka
tak na marginesie żeby to wszystko ładnie wisiało tłumik musi być wyprofilowany jak na załączonym obrazku czyli końcówki w góre w stosunku do puszki a nie na równo – tak ciężko to zrozumieć?

jesli masz jak piszesz idealnie zamontowane to znaczy że jest wyprofilowany lub przegiąłeś końcówki w górę
jesli jest tak samo zrobiony jak ten z fotek to nie ma bata końcówki będą niewiele wyżej i nadal będą wystawać za dużo za obrys dołu zderzaka
tak na marginesie żeby to wszystko ładnie wisiało tłumik musi być wyprofilowany jak na załączonym obrazku czyli końcówki w góre w stosunku do puszki a nie na równo – tak ciężko to zrozumieć?

- Od: 11 sie 2010, 17:52
witam. chciałbym załozyc do swojej mazdy 323f ba tlumik wm mugen ale nie tak jak jest na zdjeciu wyzej
chce go zalozyc po prawej stronie tylko nie wiem jaki tam wejdzie i tu moje pytanie czy musze kupic jakis typu mini czy wejdzie zwykly?
chce go zalozyc po prawej stronie tylko nie wiem jaki tam wejdzie i tu moje pytanie czy musze kupic jakis typu mini czy wejdzie zwykly?
- Od: 15 sie 2010, 08:24
- Auto: Mazda 323F BA Z5
Mi wszedł taki:
http://allegro.pl/tlumik-sportowy-rm-motors-rm5-promocja-i1388076326.html ,tyle że na styk 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT