Mazda 323F BA J-Spec KL-ZE
Własnie przeczytałem cały temat i juz same opisy robia piorunujace wrażenie, a do tego dochodza te zdjęcia i filmy coś niesamowitego!!! Panie Patryku chylę czoła. Coś nieprawdopodobnego po prostu!!! Tylko tak dalej!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nawet Chuck Norris jeździ Mazdą!!
- Od: 20 sty 2005, 17:09
- Auto: 323F BA KF
Heh tez dzis przeczytalem caly watek pierwszy raz i to jednym tchem... Gratki xXx! Co prawda niektorych fachowych terminow nie rozumiem ni w zab, ale i tak fajnie sie czytalo
Zapoznalbys nas z kalkulacja kosztow tej operacji tak na dzien dzisiejszy? Jestem strasznie ciekaw ile ta zabawa Cie juz kosztowala. Masz juz to ECU?
Zapoznalbys nas z kalkulacja kosztow tej operacji tak na dzien dzisiejszy? Jestem strasznie ciekaw ile ta zabawa Cie juz kosztowala. Masz juz to ECU?
Ja takze dopiero teraz przeczytalem caly watek pati jestem pod ogromnym wrazeniem wyobrazam sobie jaka to musi byc przyjemnosc kiedy zrobi sie cos takiego wlasnymi rekami i to wszystko dziala, jednym slowem tylko pozazdroscic wytrwalosci, umiejetnosci i odwagi bo ja bym sie bal
z checia bym sie czyms takim przejchal chociaz pewnie pozniej bym nie mogl myslec o nicyzm innym jak kupienie takiej samej efki, jednym slowem ogromne GRATULACJE
Puhcio napisał(a):Nic nie robiłeś z wydechem ?
on ma ten wydech od dawna

Waluś napisał(a):on ma ten wydech od dawnai nie jest to seria
![]()
Bo dziwięk silnika jest niesamowity – ja przy przynajmniej 5.7 V12
Ja też coś takieo chce
PAT mów wszytsko ...
skąd masz stożek + dolot ?
Jaki wydech ?
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Patryk mam pytanko, gdzie kupiles KL-ZE?? ostatnio szukalem i nie moglem nigdzie znalesc. Sorka jesli to pyt juz bylo,ale net mi strasznie dzisiaj muli i nie przeczytalem calego tematu
PS. ile obecnie masz konikow??
pozdrawiam
PS. ile obecnie masz konikow??
pozdrawiam
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
xXx napisał(a):Ale Ty męczysz ludzi wiesz
xXx napisał(a):jakbym znał firmę to bym Ci odpowiadał a że to jest "no name" to dlatego nie mówię nic.
Bardzo podoba mi się dźwięk Twojeo wydechu. Pytam więc skąd go masz. Skoro to no_name to kupiłeś go już taki czy sam go "zrobiłeś".
xXx napisał(a):450 PLN...
Cena jest tym bardziej interesująca ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Temat umarł
...nie doczekaliśmy się końcówki (czy wszystko skończone) ... ani kosztów tego wspaniałego zabiegu
a tak fajnie się wszystko czytało

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008