Bo zdrowe K8 potrafi być naprawde szybkie
Nie mówiąc już jak jedzie zdrowy KF

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):W teorii jeśli oba są w 100% zdrowe to EC powinno być szybsze od BA, ale niestety tego nie sprawdzimy, bo trudno kupić teraz nówki
Xtreme3 napisał(a):Zgadza sie w koncu EC to prawie sportowy samochod
Morder napisał(a):xXx napisał:
Dawno Dawno temu, niektórzy tego nie pamiętają, woziłem się 323F BA Sparkle Green. Kupiłem auto, uwielbiałem wspaniałe i "mocne" V6 KF pod maską. W tym samym czasie Morder miał jeszcze na pokładzie K8 i super wielką naklejkę "klub tuning polska"
Ze wszystkich starć między nami zawsze wychodził remis. Raz udawało się mi, a raz udawało się Mordzie.
Patryk, dziwne, ale ja mam tylko jeden filmik z tych czasów – jak dostajesz baty łoł
Morder napisał(a):Fiveopac napisał:
xXx napisał:
Morder miał jeszcze na pokładzie K8 i super wielką naklejkę "klub tuning polska"
To sentyment Mordy po poprzednim wlascicielu
spoko, Five. Kiedy kupujesz Pluriel'a ? zeby wiesz, że to nieuniknione, to przeznaczenie łoł
Właśnie Paweł, w sumie MX-5, a może potem Pluriel Shawn Style diabelek
promyczek001 napisał(a):Wszystko chodzi jak trzeba ale dalej jest za wooollnnooo
Bio napisał(a):Golf 3, a w środku dresiki sztuk 2 – wrzucam 2 a oni chyba pół miasta za mną... to aż za proste jest
brii napisał(a):Bio napisał(a):Golf 3, a w środku dresiki sztuk 2 – wrzucam 2 a oni chyba pół miasta za mną... to aż za proste jest
Może się nie ścigali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje