wyśmiałem go.. jakbym sobie kwoty wszystkie spisał to bym zawału dostał...

www.mazdaspeed.pl
BratCukierka napisał(a):nie pracujące b6t pod maską wygląda lepiej niż pracujące b3
BratCukierka napisał(a):nie pracujące b6t pod maską wygląda lepiej niż pracujące b3
xan napisał(a):skorpek, nie chodzi mi o to żebyście za mnie wszystko zrobili. Ja ze swojej strony też staram sie jak najwiecej dowiedzieć (szukam, czytam) ale ciężko sobie wycenę zrobić jak nawet nie wiem jakie części są potrzebne poza samym silnikiem. Biorąc pod uwagę moją sytuację materialną muszę liczyć każdy grosz, tak więc muszę wszystko dokładnie wyliczyć zeby pozniej nie było sytuacji typu "jeszcze zapomniałem o jakimś szczególe za 300 zł".
xan napisał(a):Hehe pod warunkiem że ma się zastępcze auto język U mnie dozwolona jest tylko szybka akcja
skorpek napisał(a):Wiem bo sam z tego korzystałem choć przyznam się że nie do końca uczciwie bo później zaskakiwały mnie sytuacje takie jak piszesz i musiałem dodatkową kasę wykładać
skorpek napisał(a):no to tak jak u mnie miało być co niektórzy wiedzą co mam na myśli
gadula napisał(a):A tak serio. trzeba najpierw popatrzeć co u siebie się ma pod maską, by później bezproblemowo dokupić potrzebne części do SWAPa (zwłaszcza immobilizer, i aparat zapłonowy)
xan napisał(a):To nie każdy ma taki sam typ (model) czy jak to tam sie zwie?
gadula napisał(a):PS Wieczorem powinienem coś pokazać światu na temat SWAPa krzywy
gadula napisał(a):W przypadku aparatu są dwa modele, które mają pewien szczegół pod deską krzywy
A z immo jest tak, że jak już aktualnie mamy to jesteśmy w domu zeby Bo jak nie, to pewnie szybciej do Częstochowy na kolanach zajdziemy, a złomek pewnie by o tym esej napisał łoł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje