Jako ze jeszcze nikt nie opisal wrazen po montarzu dolotu do FS'a zrobie to ja .
Na chwile obecna moj dolot jest jeszcze nie kompletny i przepustnica-przeplywka to element jak narazie seryjny ( i tu mam pytanie ale to troche nizej )
Napewno zmienil sie dzwiek , na jalowym auto przyjemnie syczy a powyzej 3500-4000 obrotów dzwiek jest poprostu cudowny i taki troche przypominajac wkrecajacego sie v-tec'a , co do poprawy osiagów to ciezko jest mi cos napisac ja czuje ze wrescie auto odzyskalo moc , bo od jakiegos czasu cos bylo nie tak z moim FS'em , i odzyskalo werwe przy wyzszych obrotach , to na tyle z wrazen a teraz jeszcze mam 3 pytania :
1. czy u was tez po chwilowej jezdzie gdy auto zlapie temperature rura od dolotu jest ciepla

wiadomo nie goraca ale czuc jej temeperature .
2.na zdjeciu wskazuje palecem jakis dodatkowy zbiornik z powietrzem na dniach bede jeszcze robil ten odcinek i czy stanie sie cos jak "wywale" to cos
3.czy ktos moze mi powiedziec czy FS ma EGR

nie znam sie na tym a nie chcialbym czegosc popsuc , wiem ze jest gumowy wezyk laczocy silnik z dolotem , i czy nie ma tam jeszcze jakis ukytych podpiec do dolotu .
Bylbym bardzo wdzieczny za odpowiedzi na moje pytania
Pozdrawiam Piotrek