ravo napisał(a):Kiedys policzono, ze w Polsce jest wiecej M-power niz wyprodukowano hehehe

www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):Kiedys policzono, ze w Polsce jest wiecej M-power niz wyprodukowano hehehe
Bartek1986 napisał(a):więc nie wyjeżdżaj tu z przekraczaniem przepisów panie co zawsze jeździ za miastem 90 km/h
Gibsong napisał(a):Jak sie kiedys znajdziesz w takiej sytuacji że wyprzedzasz zawalidroge który jadąc wolno bo mu sie nie spieszy załadowanym MX-3 zaczyna redukowac i przyspieszać żeby sie nie dać wyprzedzic bo cierpi jego ego, to ciekawe co sobie pomyślisz
marek napisał(a):Naucz się odróżniać zagrożenie od zagrożenia. Przyspieszając podczas wyprzedzania narażasz tego kierowcą na zderzenie czołowe przy prędkości ponad 100kmh, oczywiście odpiszesz że moze on odpuścić ale prawda jest taka że 99% nieodpuści bo w pierwszej chwili nie zauważy się że ten ktoś przyspiesza a jest się już obok tego samochodu.
marek napisał(a):waga nie jest taka mala bo 1340kg.
qbass napisał(a): Zaraz się temat rozwinie na 50 stron
Nie popieram przyspieszania, gdy jest się wyprzedzanym, ale nie najeżdżajcie już tak na kolegę, zrozumiał swój błąd i tyle
anonimka napisał(a):a dla odmiany ze mną jechała babska część rodziny... i słyszałam tylko :
dawaj ich , nie daj się wyprzedzić – wieśniaki jedne no jedz szybciejjjjjj
anonimka napisał(a):a potem było: ja więcej z tobą do samochodu nie wsiadam – ty jesteś niebezpieczna
ArtX napisał(a):pewnie 90 KM i emeryt on the boardMadziaForever napisał(a):Kolejny raz Octavia.. 1,9Tdi
anonimka napisał(a):a dla odmiany ze mną jechała babska część rodziny... i słyszałam tylko diabelek :
dawaj ich , nie daj się wyprzedzić – wieśniaki jedne no jedz szybciejjjjjj
a potem było: ja więcej z tobą do samochodu nie wsiadam – ty jesteś niebezpieczna![]()
![]()
z babami same nie wiedzą o co im biega![]()
![]()
marek napisał(a):specjalnie dla ravo zrobilem dwa pomiary bo akurat dzis przejezdzalem przez lotnisko zapasowe pod koszalinem (a zawsze mam g-techa ze soba)
1. 6,18s do 96kmh oraz 14,66s / 162,5 kmh na 1/4 mili.
2. 6,43s do 96kmh oraz 14,88s / 160,2 kmh na 1/4 mili.
czasy bez zadnego cwiczenia startu czy punktu zmiany biegu – raz w jedna raz w druga strone i do domu
Brt napisał(a):może to głupie pytania ale:
1. dotyczą Nissana Primery tak?
2. oczywiście ta Primera to nie seria?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje