Mazda 323F BA J-Spec KL-ZE
Niedługo moze bedzie wyscig Kl-ZE VS Honda 1.4 T 138 koni

- Od: 13 cze 2004, 22:12
Z mila checia ja bym sie chcial sprobowac z ta Acurka Type-R
Mam Probe z KLZE. Tak ze w czerwcu jak bedzie mozliwosc zorganizowac spodkanko to by bylo extra.
Dzienkuje
Mam Probe z KLZE. Tak ze w czerwcu jak bedzie mozliwosc zorganizowac spodkanko to by bylo extra.
Dzienkuje
2008 Mazda CX9 Grand Turing
2007 Toyota Camry Hybrid
2006 Jetta TDi ( tylko celnicy leca w pana)
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
- Od: 18 mar 2004, 20:03
GTurbo napisał(a):Z mila checia ja bym sie chcial sprobowac z ta Acurka Type-R
Dzienkuje
Nie ma problemy, a co to za zlot w czerwcu?

Cos sie znajdzie. Czy 14.208 to jest twoj czas na 1/4 milli?
Powiedz mi jakie masz przerobnki w swoim autku?
Czy masz NOS itp. Jak waga twego autka?
To czekam.
Pozdrawiam
To czekam.
Pozdrawiam
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
GTurbo napisał(a):Cos sie znajdzie. Czy 14.208 to jest twoj czas na 1/4 milli?
To czekam.
Pozdrawiam
Jak nie masz powyzej 240km w tym probe to szkoda zachodu chyba probe ciezsze od 323 F
14.2 tak na 1/4mili auto 1.8 N/A zero doładowani i nosow

Dziękuję Morad
Tak w temacie, dzisiaj jechałem sobie miazgą 230 km/h licznikowe, co po dodaniu różnicy z przekłamania po wymianie kół z 16" na 17" daje jakieś 240 km/h.
Efekt jest taki, że zabrakło dłuższego 5 biegu!! Auto chciało jeszcze przyspieszać, ale nie chciałem piłować długo na wysokich obrotach.
Od 140 km/h do 200 km/h moment...
Tak w temacie, dzisiaj jechałem sobie miazgą 230 km/h licznikowe, co po dodaniu różnicy z przekłamania po wymianie kół z 16" na 17" daje jakieś 240 km/h.
Efekt jest taki, że zabrakło dłuższego 5 biegu!! Auto chciało jeszcze przyspieszać, ale nie chciałem piłować długo na wysokich obrotach.
Od 140 km/h do 200 km/h moment...
no nie dziwne z takim momentem
pozdrawiam
pozdrawiam
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
on jak bedzie sprzedawal to nie da przyszlemu wlascicielowi pojezdzic do puki nie zaplaci 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):on jak bedzie sprzedawal to nie da przyszlemu wlascicielowi pojezdzic do puki nie zaplaci
No i pewnie tak będzie

A jak zaplaci, a Patryk dalej nie da?
PS. 240 km/h...
PS. 240 km/h...

krystianITR napisał(a):Jedyny człowiek w Waszym klubie ktory zaczał cos robic o czym pewnie nie jeden z was marzy i to zrobił!
A tu jakies wrzuty mu robicie
Wyrzuty
Niee, ale trza na to spojrzeć pod kątem faktów
NIestety, ale nadal trzymam kciuki, aby sie udalo wkopac ITR
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
michal_krakoof napisał(a):krystianITR napisał(a):Jedyny człowiek w Waszym klubie ktory zaczał cos robic o czym pewnie nie jeden z was marzy i to zrobił!
A tu jakies wrzuty mu robicie
Wyrzuty
Niee, ale trza na to spojrzeć pod kątem faktów
NIestety, ale nadal trzymam kciuki, aby sie udalo wkopac ITR
W kopac to moze narazie to nie Wiem ze Vtech hondki maja wysokie oborty i do tego sa lekkie autka. Mysle ze 14.5 na mille to zrobie z palcem w tylku. A co do tej integry to i tak nie bedzie miec szans ale pod koniec tego roku. Ja ma w probe teraz KLZE +MAF+ECU KLZE. to daje 200 koni. Plus Greddy wydech i stozek dolotu powietrza. Iridium swiece nowe kable i do tego ACT sportowe spenglo. Ale juz wkroce turbo bedzie zalozone tak ze damy rade
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
turbo to inna bajka wiesz civici 1.6 T robia 12 n1 1/4 w sezonie 2004 ,wiec to juz nic dziwnego jak dostane w pupę
Mysle ze z tymi modami co masz moze 15 zrobisz ale bardziej stawiam na 15.5
.Seryjny civic type r 200 konny robi 15 z hakiem
W kwietniu bedzie masłow w kielcach bo widze z kielc jestes przyjedziesz to mozemy w parze stanac
Mysle ze z tymi modami co masz moze 15 zrobisz ale bardziej stawiam na 15.5
.Seryjny civic type r 200 konny robi 15 z hakiem
W kwietniu bedzie masłow w kielcach bo widze z kielc jestes przyjedziesz to mozemy w parze stanac