Kills on Road & Street

Postprzez brii » 8 sty 2008, 09:54

W sumie też narzekam na kille – dwa lata temu to było kilka startów na dzień, teraz mało kto zaczyna :(
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Sokool » 8 sty 2008, 11:02

noucamp napisał(a):i nakleic z tylu 1.3

Phi. Co za oszustwo :P Lepiej swapnąć do GTX'a 13b. I wtedy będzie uczciwie a i tak wszyscy łomot będą dostawać <diabełek> :P

brii napisał(a):dwa lata temu to było kilka startów na dzień, teraz mało kto zaczyna

Widocznie wszyscy czytają to forum :P
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez Jacol » 8 sty 2008, 12:59

Sokool napisał(a):Widocznie wszyscy czytają to forum język

To już wszystko wiadomo :P
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
Nissan Murano 3,5 V6

Postprzez darekk86 » 8 sty 2008, 18:07

a mnie ostatnio na Wislostradzie jak smigalem zastepczym Uno objechala SuperNiania z tvnu!! :(:(: <glupek2>

A ja lecialem prawie maxem, a przynajmniej tyle zeby sie nie rozpadlo to uno, czyli 60km/h. Co prawda ograniczenie bylo do 80 no ale wolalem nie ryzykowac :) I tu nagle prawym pasem smignela mi a pewnie z 80 albo nawet 100km/h SuperNiania sluzbowa fura z tvnu!!
Do dzisiaj nie moge dojsc do siebie... ;)
Obrazek
Forumowicz

Od: 2 gru 2006, 20:58
Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo

Postprzez Gib » 8 sty 2008, 23:48

było nie oglądać tego filmu, bys nie miał takich traumatycznych przeżyc ;–)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez noucamp » 13 sty 2008, 22:57

Witam! Pierwszy raz udzielam się na tym forum ; ] Dziś zaliczyłem niemiłego killa, może przeciwnik nie był wymagający no ale kill to kill, a wiec od początku.

Wyjeżdżam ze Skweru Kościuszki w Gdyni na Aleje Niepodległości (dwupasmowa jezdnia) i wracam powolnym tempem do domu, na ulicy było parę autek wiec nie było nawet jak szybciej pojechać, no ale na wysokości stacji shell dopada mnie jakieś kwadratowe cos  była to godzina 20.30 wiec widziałem w [jakim?] lusterko tylko zarysy auta no i światła, mogłem mu zjechać ale z przodu były jakieś 4 auta wiec i tak by szybciej nie pojechał, i tak przez kilometr jedziemy, on ciągle mi na zderzaku siedzi  już agresji dostawałem i nagle prawy pas zrobił się pusty i widzę kierunkowskaz prawy i wychyla się kwadracika okazało się ze to Opel Astra (jaki silnik to nie wiem) z klubu Opla. W środku dwóch chłopaków cieszących się i gapiących na mnie, a ze byłem z dziewczyną (a ona lubi takie akcje) wiec prawy kierunkowskaz i za nimi. Szybko ich dopadłem, z zatoczki wyjeżdżał akurat trolejbus wiec w tym samym czasie wrzuciliśmy kierunek na prawo no i rura, ale widzę ze chłopaki z Opla kierunek na prawo i za autobusem się chowają no to ja rura, wyprzedziłem ich przy 70-80 km/h doleciałem do 120 km/h i widzę w lusterku ze chłopaki podziękowali. Na następnych światłach dotoczyłem się przed honde civic 8g. I obok było jeszcze z 5 autek, wiec nie było mowy o dalszym ściganiu. Jadąc spokojnie za hondą (80km/h) lewym pasem wjeżdżałem w strefę Sopotu. W Sopocie lubią stać chłopaki z lizakami wiec spokojnie zwalniam, ale widzę w prawym lusterku ze zbliża się znowu ten kwadracik, no i chłopaki do mnie i do Mojej Ukochanej ze środkowym palcem  strasznie wiocha się zrobiła, nie umieją przegrywać wiec nie namyślając się długo, pedał gazu wcisnąłem do oporu, w miedzy czasie odjechał mi na jakieś 5 metrów no i mijam z prędkością jakaś 120 km/h ale nie przestaje cisnąc dojechałem do 150 i już ich nie widziałem w lusterku, i już ich nie spotkałem. Przykro się robi jak widzi się taki gest ;/ Chłopaki nie umieją przegrywać i myślą ze są fajni Szkoda tylko ze narobili sobie obciachu, bo dwa razy dostali okrutne baty, ale zamiast podziękować to woleli dostać po pupie. Pewnie chłopaki nie wiedzieli co KL-ki potrafi ;)
Ostatnio edytowano 14 sty 2008, 09:43 przez noucamp, łącznie edytowano 2 razy
GO BIG OR GO HOME
Forumowicz

Od: 12 wrz 2007, 14:27
Auto: Silvia power :*

Postprzez soleil » 13 sty 2008, 23:03

Nie wymagajmy kultury od plebsu :]
Dziwi mnie, to że w ogóle podjęli wyzwanie.. widać odważni :O

mój Piotruś killer jeden no <killer> :* a ja Cię jeszcze podkręcam
Początkujący

Od: 7 lis 2007, 19:45
Auto: Póki co rolki & rower

Postprzez MAXX » 13 sty 2008, 23:12

ja na gości co mi siedzą na zderzaku jakby chceli wprost mi wjechać na dach ma sposob taki że lekko odjerzdzam zachowując pewną odległośc i muskam doslownie pedał hamulca aby maxymalnie zapaliły sie [jakie?] światla hamowania jednocześnie naciskając pozniej gaz, zawsze kolesie dają mocno w pedał i już poźniej nie podjeźdzają mocno
Forumowicz

Od: 22 cze 2004, 15:59
Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH

Postprzez noucamp » 13 sty 2008, 23:17

soleil napisał(a):mój Piotruś killer jeden no a ja Cię jeszcze podkręcam

no walsnie a potem krzyczysz zebym zwolnil ;););)

MAXX napisał(a):ja na gości co mi siedzą na zderzaku jakby chceli wprost mi wjechać na dach ma sposob taki że lekko odjerzdzam zachowując pewną odległośc i muskam doslownie pedał hamulca aby maxymalnie zapaliły sie [jakie?] światla hamowania jednocześnie naciskając pozniej gaz, zawsze kolesie dają mocno w pedał i już poźniej nie podjeźdzają mocno

ja tak robie w moim firmowym busie :D:D tylko raczej bez bezpiecznej odleglosci i bez przyspieszania potem :D zawsze jestem ciekawe ile np golfa 3 zostanie :D
GO BIG OR GO HOME
Forumowicz

Postprzez ravo » 13 sty 2008, 23:27

noucamp napisał(a):tylko raczej bez bezpiecznej odleglosci i bez przyspieszania potem

ja naszczescie juz dawno przestalem robic takie debilne manewry, chce ktos jechac szybciej to mu zjezdzam nawet jak sa dziury na prawym
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez brii » 13 sty 2008, 23:34

Tak mi się wydaje, że im szybszym i lepszym pojazdem człowiek się przemieszcza, tym spokojniej jeździ i częściej puszcza "rajdowców" :)
Ostatnio edytowano 13 sty 2008, 23:52 przez brii, łącznie edytowano 1 raz

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Postprzez MAXX » 13 sty 2008, 23:43

Tak mi się wydaje, że im szybszym i lepszym pojazdem człowiek się przemieszcza, tym spokojniej jeździ i częście puszcza "rajdowców"

to racja ale chyba należy tez dodać że jak i starszy się robi choc to wszytko to nie reguła
Forumowicz

Postprzez brii » 13 sty 2008, 23:53

MAXX napisał(a):należy tez dodać że jak i starszy się robi

Racja :)

MAXX napisał(a):choc to wszytko to nie reguła

Też racja :)

Forumowicz

Postprzez MadziaForever » 15 sty 2008, 21:20

noucamp napisał(a):
soleil napisał(a):mój Piotruś killer jeden no a ja Cię jeszcze podkręcam

no walsnie a potem krzyczysz zebym zwolnil ;););)

rozmawiacie ze sobą tylko przez te forum czy czasem się widujecie? :P
Forumowicz

Od: 10 mar 2007, 17:55
Auto: 626 GEA 2,0 DOHC

Postprzez noucamp » 15 sty 2008, 23:08

MadziaForever napisał(a):rozmawiacie ze sobą tylko przez te forum czy czasem się widujecie?

no czasem sie widujemy, ale forum to jest nasze główny kontakt ;););)
GO BIG OR GO HOME
Forumowicz

Postprzez Fiveopac » 15 sty 2008, 23:36

noucamp napisał(a):MAXX napisał:
ja na gości co mi siedzą na zderzaku jakby chceli wprost mi wjechać na dach ma sposob taki że lekko odjerzdzam zachowując pewną odległośc i muskam doslownie pedał hamulca aby maxymalnie zapaliły sie [jakie?] światla hamowania jednocześnie naciskając pozniej gaz, zawsze kolesie dają mocno w pedał i już poźniej nie podjeźdzają mocno

ja tak robie w moim firmowym busie zebyzeby tylko raczej bez bezpiecznej odleglosci i bez przyspieszania potem zeby zawsze jestem ciekawe ile np golfa 3 zostanie zeby

No to gratuluje, jestescie ponizej poziomu osob ktore siedza na zderzaku. Moze ta osoba z tylu swiecaca swiatlami i siedzaca na zderzaku ma [tiiit] wazny powod bys mu ustapil ?? Pomysleliscie choc przez sekunde o tym? Albo o tym ze lepiej puscic 30 cwaniakow niz nie puscic jednego ktory wlasnie jedzie ratowac komus zycie?
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez MAXX » 16 sty 2008, 00:00

No to gratuluje, jestescie ponizej poziomu osob ktore siedza na zderzaku. Moze ta osoba z tylu swiecaca swiatlami i siedzaca na zderzaku ma [tiiit] wazny powod bys mu ustapil Pomysleliscie choc przez sekunde o tym? Albo o tym ze lepiej puscic 30 cwaniakow niz nie puscic jednego ktory wlasnie jedzie ratowac komus zycie?

przyczytaj uwaznie jak napisałem że odjerzdzam zachowując pewną odległość – co innego jest puszcznie goscią który prubuje Cie wyprzedzic a co innego jest jak koleś siedzi na zderzaku i jezdzi za toba bo che sie mu ganiać akurat teraz bo jak piszesz koleś który ratuję zycie jak ma wyprzedzić to wyprzedzi a jak się wałesa za toba co chwile podjerzdzajać to co innego

nie uswiadamiaj mnie na jakim jestem poziomie bo mam na ten tamat podobne zdanie i nikogo do tego nie nakłaniam ale czasmi kazdemu moga puscic nerwy jak sprinterzy szukaja aktrakcji
Forumowicz

Postprzez Gib » 16 sty 2008, 00:50

chłopcy jaki to ma związek z killami które zazwyczaj dotyczą jednak startu równoległego ;–)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez promyczek001 » 16 sty 2008, 02:11

Ja sie bralem znowu z Fabia RS ale nie daje ona rady mx-owi juz mialem kolege wyprzedzic ale przrodu przed nami 3 pasy zajete z racji czerwonego swiatla... Hebel....ABS dzwoni i jade jak na lodzie.... widze maja zielone, kolega z Fabi nie baczac na zdrowie innych uzytkownikow drogi na centymetry wciska sie miedzy auta... przecisnal sie uff... jednak ludzie to maja narabane <glupek2> Uwarzam wiec ze wygralem z glupota kierowcy czarnej RS...
Mercedes SLK kompressor
Forumowicz

Od: 21 kwi 2006, 11:02
Auto: Mercedes SLK

Postprzez marcus_87 » 16 sty 2008, 17:56

a mi ostanio a4 b5 siedzialo na ogonie, nie wiem czym go sprowokowalem ale przeskoczyl 2 pasy i ustawil sie za mna na swiatlach. poszlismy, pozniej byly dwa wolne pasy zjechal na sasiedni ale nie dal rady wyprzedzic, dystans pare metrow.
nie wiem co siedzialo w audi, na klapie '?' taki znaczek. srebrne sedan z gejlookami.
Forumowicz

Od: 3 paź 2007, 11:50
Auto: Prelude BB9