Kills on Road & Street
zgadza sie fajniej mieć niby słabsze auto a objeżdżać dużo szybsze
np bmw 2.5 V6 e36
dziś dostało baty od mx3
niby 1.6 
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
- Od: 18 mar 2006, 21:19
- Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P
sprzedam alu ramki do mx3/323
Morder napisał(a):ale nic nie zastąpi widoku zszokowanych twarzy ludzi, którzy dostaja baty w potencjalnie szybszych autach
Dokładnie

Ostatnio kolega z GTXa miał potyczke na światłach z Porshe Cayenne niestety pan z lekka został w tyle aż do drugich świateł zatrzymał kolesia na CPN i powiedział .."to ja [cenzura]. wydałem 200tyś na sportowy samochód a ty mnie mazdą objechałeś

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
ravo napisał(a):a to sportowe auto ?
nie – to duży SUV z VAG z lepszym wykończeniem wnętrza i lanserskim znaczkiem
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
sportowe nie, ale z V8 jest naprawde szybkie.
Wczoraj wieczorem jakaś benzynowa Lancia Thema musiała uznać wyższość mojej FSki. Na nastepnych światłach miał byc rewanżyk chyba ale w rzędzie stanęło jakieś czerwone Evo i było po wyścigu ;–)
Wczoraj wieczorem jakaś benzynowa Lancia Thema musiała uznać wyższość mojej FSki. Na nastepnych światłach miał byc rewanżyk chyba ale w rzędzie stanęło jakieś czerwone Evo i było po wyścigu ;–)
Stała pod ścianą prężąc kakao
dostałem 2 długości od "czegoś" kanciastego czarnego i jeszcze kombi i miało to coś ze 20 lat!!!
Nie zaczaiłem ze wyścig się szykuje, siedze z laską, a ten do przodu z piskiem ale tak odchodził, że nawwet z równego startu nie dałbym rady. kurna nie wiem co to było, jekieś alfa romeo czy cóś (rzadki egzemplarz na drogach, było ciemno)
dojechałem do następnych świateł, kolo skręcał,
podziękował – jego mina – bezcenne. 
Nie zaczaiłem ze wyścig się szykuje, siedze z laską, a ten do przodu z piskiem ale tak odchodził, że nawwet z równego startu nie dałbym rady. kurna nie wiem co to było, jekieś alfa romeo czy cóś (rzadki egzemplarz na drogach, było ciemno)
dojechałem do następnych świateł, kolo skręcał,

:) mx-3, 323F BA, M6 GG ASpec, Seat Ibiza
brii napisał(a):ravo napisał(a):a to sportowe auto ?
nie – to duży SUV z VAG z lepszym wykończeniem wnętrza i lanserskim znaczkiem
To Touareg bazuje na Porsche Cayenne. To jest jedyne sportowe auto takich gabarytow. Porsche nie jest w VAG.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Sokool napisał(a):Ściągnij spojlery i naklej z tyłu 1.3
A żebyś wiedział że jak mieliśmy GTXa czerwonego to nakleiłem 1.3 od kadeta

Ale chyba masz rację zaraz znajdę na allegro
Z tyłu nie rzuca się w oczy ale z przodu jak ktoś zobaczy to już odpuszcza,
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
A ja wczoraj zjadłem jakies BMW 318 z głosnym wydechem. Jade sobie spokojnie, a tu mi zajeżdza droge nagle jakis wiejski tuning. Ale luz. Akurat na swiatłach, na pasie obok zwolnilo sie miejsce dzieki zielonej strzalce i stanalem obok jak sie okazalo typowego dresa. Wymiana spojrzeń i kolo juz daje znać gazem że ma pod maską .... yyyyy no głosno ma.
. A ja nic, bo po co mam gaz spalać no i wkrecanie w automacie g. daje. Nadeszło żólte i jak to zwykle bywa mój 15-letni automat leniwie rusza, BMK'a juz przedemną wyrwała z piskiem opon. na obrotomierzu pojawia sie przekroczone 3k rpm i madzia nagle nabiera przyspieszenia. BMW juz skonczylo pierwszy bieg i wrzuca 2-gi. Przy 6,5krpm robie wytrenowana w końcu na zlocie sztuczke z automatem i przy zmianie na drugi bieg aż piszczą opony hihihi. W tym momencie doganiam dresa z juz poważna przewagą w prędkości.
Po chwili juz tylko od tyłu dobiega dźwięk męczącego sie jeszcze BMW.
Fajne uczucie, szczególnie jak sie widzi mine na początku jak wygrywa, i potem jak zostaje w tyle.
Albo mi sie wydaje, albo płukanie silnika przed wymianą oleju troszeczke pomogło. Ale może to być tylko subiektywna zmyłka – podatny jestem na takie rzeczy.
Po chwili juz tylko od tyłu dobiega dźwięk męczącego sie jeszcze BMW.
Fajne uczucie, szczególnie jak sie widzi mine na początku jak wygrywa, i potem jak zostaje w tyle.
Albo mi sie wydaje, albo płukanie silnika przed wymianą oleju troszeczke pomogło. Ale może to być tylko subiektywna zmyłka – podatny jestem na takie rzeczy.
- Od: 13 paź 2005, 12:02
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 GT :)
iiyama napisał(a):dostałem 2 długości od "czegoś" kanciastego czarnego i jeszcze kombi i miało to coś ze 20 lat!!!
dojechałem do następnych świateł, kolo skręcał,podziękował – jego mina – bezcenne.
Prowadziłem kiedyś Alfe 164, za 4kafle można kupić.. często sie sypie a wśrodku trzeszczą plastiki jakby samochód był z drewna.. ale
no właśnie 20 letni kanciak.. 3,0 V6 tak tworzą włosi, z żywiołem i na krutko. rozdzwonić o drzewo, poobijać na parkingu i napić sie wina, pośpiewać, przyjść po następny..
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
tak, napisz konkretnie które bo ja jakoś nie kojarzę? chyba że mówimy o 850 T5 bo to chyba pierwsze które jakoś znacząco przekroczyło 200 KM. Co nie zmienia faktu że 740 Turbo (165 KM) mogłoby objechać KFa.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Może nie grubo, ale w okolicach (trochę więcej) 200 KM
Seria 7XX, ale bardziej 9XX (965, 940, ...) miały 3.0 24V 204 KM, oraz silniki turbo około 200 KM.
850 wygląda na starsze niż jest w rzeczywistości (początek lat '90) ... ale mają seryjne silniki nawet do 250 KM ...
Seria 7XX, ale bardziej 9XX (965, 940, ...) miały 3.0 24V 204 KM, oraz silniki turbo około 200 KM.
850 wygląda na starsze niż jest w rzeczywistości (początek lat '90) ... ale mają seryjne silniki nawet do 250 KM ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
krzynio napisał(a):iiyama napisał(a):od "czegoś"
może to jakieś stare subaru kombi z Turbinką
Subaru Legacy chyba by nie zapiszczało przy stałym napędzie 4WD.
Może omega A z 3 litrami? Kanciaste kombi i szybkie.
Dzisiaj jakieś padło ze stajni Opla z pod modelu cal..... hehehe z wielkim pługiem śnieżnym na przedzie i podtlenkiem LPG. Nie musiałem sie wysilać. Dałem mu odjechać co by sie ucieszyło dziecko, potem dwójeczka spokojnie, trójka max i odpuścił jak był za mną o 2 długości
a ile hałasu to to robiło. Znam to auto, wiedziałem że za wiele nie potrafi a dużo hałasu robi, więc spokojnie dałem fora
o i to było najprzyjemniejsze
może w końcu trafie na ceśke z turbiną lub chociaż V6 było by cool
może by nawet udało się wygrać hehe a tu cięgle te dwulitrowe ośmiozaworowe padła z niedowartoścowanymi posiadaczami ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

iiyama napisał(a):jego mina – bezcenne

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Waluś napisał(a):chociaż V6 było by cool zeby może by nawet udało się wygrać
gratulacje killa ale uważaj kiedyś mały opel może Cie zaskoczyć
a tak po za tym mnie skilowało kiedyś jeszcze na starym silniku 1.8 bp coś co nie mogłem uwierzyć maluch na sląskich blachach niebieski z lekko przerobioną klapą tylną nie wiem czy czasami jakiś boxer tam nie siedział nie przygotowałem sie do rajdu pomyślałem szkoda paliwka i wygłupiać sie z kaszlakiem ja 1 spokojnie a tu maluch z 4 długości już przedemną hehe przeciągłem do końca 1 i 2 i 3 i maluch znikł.... więc uważajcie mazdowicze bo nie jedno auto może was zaskoczyć
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
- Od: 18 mar 2006, 21:19
- Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P
sprzedam alu ramki do mx3/323