Kills on Road & Street
To tak jak ja
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
A tak poważnie: To z czym tak naprawde chciałbym sie skonfrontować to radiowóz...
Wiem że z mondeo z roczników 96-98 niemiałbym szans... Ale taki wyścig to byłoby coś...
Może ten ich Polonez... no Polonezowi bym spróbował uciec... to ma podobny silnik
Wiem że z mondeo z roczników 96-98 niemiałbym szans... Ale taki wyścig to byłoby coś...
Może ten ich Polonez... no Polonezowi bym spróbował uciec... to ma podobny silnik

MadziaForever napisał(a):To tak jak ja
Bo jak krasc to miliony

Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
promyczek001 napisał(a):MadziaForever napisał(a):To tak jak ja
Bo jak krasc to miliony
dokładnie

MadziaForever napisał(a):A tak poważnie: To z czym tak naprawde chciałbym sie skonfrontować to radiowóz...
A tam Madziaforever konfrontacja z radiowozem jest mało ciekwawa
ciekawsza jest i to o wiele bardziej elektryzujaca konfornatacjia z nioznakowanym radiowozem a najbardziej moment kiedy misiek wystawia lizaczka
choć przyznam jak bym równo szedł ze swiateł z oznakowanym radiowozem ktory jechał by obok mnie na kogucie bylo by niezapomnianie do konca zycia i wszyscy przechodnie patrzyli by na ten wyścig

- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
MAXX napisał(a):konfrontacja z radiowozem jest mało ciekwawa
masz racje bo zawsze sie konczy tak samo

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):MAXX napisał(a):konfrontacja z radiowozem jest mało ciekwawa
masz racje bo zawsze sie konczy tak samo– mandatem
U nas mają czasem jeszcze te takie niby to terenowe

Czas na moją madzie.
zaras po zakupie madzi od niemca ustawiłem sie z audi c4 v6 2,8 l z gazem dluga prosta bez ludzi bez swiatel czysty obszar do popisu. standardowa ustawka pozycjonowanie i poszło do 3biegu mniej wiecej szły równo później juz mnie adiu wzielo góre ale i tak byłem niesamowicie zadowolony. Druga ustawka tym razem jakies 3 miechy później z fordem mondeo ta sama sytuacja ta sama droga 1,2,3 i mondeo zaczyna mnie doganiac az mnie wzieło i ekscytacja mazdą sie skończyła pierwsza myśl co on tam wsadził przeciez to jest nie realne zeby seryjne monde tak ogarneło moją madzie koles podnosi maske i szok to samo co u mnie 2l dohc
bez zadnych modyfikacji normalnie az łzy staneły mi w oczach i teraz moze nie w temat ale czy naprawde jest to mozliwe zebym miał taki spadek mocy przez rozerwaną złączke elastyczną i dostający sie olej do świec
i czy tak juz musi byc ze mondeo mnie ogarnia ?o0
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bez zadnych modyfikacji normalnie az łzy staneły mi w oczach i teraz moze nie w temat ale czy naprawde jest to mozliwe zebym miał taki spadek mocy przez rozerwaną złączke elastyczną i dostający sie olej do świec
- Od: 3 lip 2007, 04:43
- Auto: Mazda 626 94r 2.0 16V
Grisha napisał(a): c4 v6 2,8 l z gazem
chyba mial tam instalke 1 genneracji i polowe mniej koni
Grisha napisał(a):zebym miał taki spadek mocy
masz 2l slaba jednostke w duzym rodzinnym aucie – czego oczekujesz ?
Grisha napisał(a):Czas na moją madzie.mondeo zaczyna mnie doganiac az mnie wzieło i ekscytacja mazdą sie skończyła pierwsza myśl co on tam wsadził przeciez to jest nie realne zeby seryjne monde tak ogarneło moją madzie koles podnosi maske i szok to samo co u mnie 2l dohc
bez zadnych modyfikacji normalnie az łzy staneły mi w oczach i teraz moze nie w temat ale czy naprawde jest to mozliwe zebym miał taki spadek mocy przez rozerwaną złączke elastyczną i dostający sie olej do świeci czy tak juz musi byc ze mondeo mnie ogarnia ?o0
Tak! oczywiście że tak.....
Ja swoją takie Mondeo łyknełem... ale wbrew pozorom niebyło łatwo... łeb, w łeb uczciwie mówiąc...
Rozgrzanie silnika, każdy szczegół jest ważny, włącznie z oponami.. oporami ruchu kół na piastach.. wszystko kolego.. dosłownie wszystko.. każde 10kg obciążenia samochodu... a Ty sie pytasz o olej na świecach ...kosmos..

Ostatnio edytowano 8 wrz 2007, 16:13 przez MadziaForever, łącznie edytowano 1 raz
Niewspominając już nawet o rzeczach tak oczywistych jak wstrzelenie sie odpowiedni moment obrotowy... Robiłeś wykresy na hamowni? Masz moc... ale w przedziale tak naprawde 1000obrotów.. wystarczy że przegniesz 200 i poległeś, jego stać na pomyłke Ciebie nie... Takim dysponujemy mizernym momentem. minimum 4500rpm po zmianie biegu musisz mieć i niema bata.......
MadziaForever sorry za to co napisałem ale bawie sie mazdą dopiero od kilku miesięcy, i pierwszy raz mam auto na pełnym wtrysku i z taką pojemnością, wspomne ze wczesniej jeździłem demonem szos ( polonez ):] i naprawde dopiero zaczynam przygode z takim autem wiedz nie smiej sie ze mnie jak zadaje dla ciebie gupie pytania, i sądze ze po to tu jestem żeby sie czegoś dowiedziec.
- Od: 3 lip 2007, 04:43
- Auto: Mazda 626 94r 2.0 16V