jak uturbić mazde 323f bg gt
Bajtek nei sadzisz, ze od 11 sierpnai powinienes jzu posiac Level 2 uzytkownika forum i potrafic odszukac odpowiedzi samemu, np przegladajac FAQ lub uzywajac wyszukiwarki? Bylo o tym, wlacznie z fotkami.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Bajtek nei sadzisz, ze od 11 sierpnai powinienes jzu posiac Level 2 uzytkownika forum i potrafic odszukac odpowiedzi samemu, np przegladajac FAQ lub uzywajac wyszukiwarki? Bylo o tym, wlacznie z fotkami.
Już tak robiłem ale nic konkretnego nie było... Mi ogólnie chodzi o to czy jest opcja aby kupić CAŁY dobry zestaw turbo czy każdą część musze osobno kupować aby turbo miało jakiś sens i kopa... Jak tak to gdzie i w jakiej cenie...
PS: 2 lvl będzie jak skończe 18... Jak narazie jestem odbiorcą w szkole. Tutaj jak narazie się ucze podpatruje i pytam jak czegoś niewiem aby za pare lat całe lata praktyki przelać na wymarzoną mazde... Wiec przepraszam za moją natrętliwość..
- Od: 11 sie 2008, 21:11
- Auto: Mazda 6
ravo napisał(a):jak sam mowisz, jeszcze duzo przed Toba, najpierw polecam oswoic sie z normalnym autem, potem bedziesz kombinowal
dokladnie, ja uwazam ze za duza moc w pierwszym aucie to blad, bo sie chce poczuc ta adrenaline

- Od: 5 maja 2008, 22:40
- Auto: Mazda 323f '91 1.8 SOHC 16V
ravo napisał(a):jak sam mowisz, jeszcze duzo przed Toba, najpierw polecam oswoic sie z normalnym autem, potem bedziesz kombinowal
mam 16 lat i tato dał mi prowadzić mazde pod jego kontrolą... jeździlem fiatem 600 maluchem a VW ale jak usiadlem do mazdy ( 626 2.5 170 KM ) to poprostu wgniatało mnie w siedzenie... poprostu to jest przezycie..
jacki15 napisał(a):dokladnie, ja uwazam ze za duza moc w pierwszym aucie to blad, bo sie chce poczuc ta adrenaline we krwi ze znikoma praktyka
Jak narazie to praktykuje w jednośladach... (simson s51 70cm3) i powiem ze to jest petarda...
Ale tak jak powiedziałeś najpierw trzeba sie przyzwyczaić do samochodu i planuje jako 1 samochod kupić sobie 323f aby nauczyć sie jeżdzić... No to jak pozwolicie to nadal bede się uczył...

- Od: 11 sie 2008, 21:11
- Auto: Mazda 6