Co do tego czy jest mozlwiwosc zmiany map w czasi rzeczywistym? Tak jest taka mozlwiosci ja mam specjalne urzadzenie i oprogramowanie do tego zeby zmieniac mapy w czasie rzeczywistym z laptopem podpietym do ECU jednoczesnie robiac logi z sondy szerokopasmowej to wlasnie jest remap ecu nastepnie taki zrobiony program zgrywa sie na kosc pamieci i wsadza w podstawke
Jako ze ja akurat robie cos takiego w swoim aucie (dwa programy na jednej kosci przelaczane z przelacznika ktory bedzie sterowal tez MBC ) jak tylko skoncze zrobie zdjecia i pokaze jak to wyglada w silniku F2T(ford probe GT i mazda GT). Jako ze beda dwa programy to jeden bedzie seryjny z seryjnym doladowanie (0.4-0,7 bara w piku) a drugi bedzie bedzie mocno dolany dla doladowania 1-1.1 bara przy takim doladoaniau autko juz dosc duzo pali wiec dlatego jest seryjny program zeby przy normnalnej jezdzie wykorzystywac serie
brii ja wsyalelm K8 eprom z programem z KL31 ale ejsli ten komp nie odpala na zadnym sofcie(w tym na orginalnym ) to raczej jest uszkodzony albo podstawka jest gdzies zle wlutowana
Pozdrawiam