Swap z 1.6 DOHC na 1.8 GTX/R
1, 2
szkoda, gdybyś coś spotkał lub miał to daj znać na PW lub maila (dawidwodka@gmail.com). Dzięki wielkie.
- Od: 13 maja 2008, 23:21
- Auto: Mazdza MX3 '97 1.6i 16v (B6D) – byłe...
W Poznaniu mamy silnik z GTRa ale za .... 28.000zł – zakuty,4wd na Xtrack-u,2 mapki 300 i 400km ale cena powala...
Heh troszku do pupy,że nie masz już tego zestawu z kolektorem bo miałem to brać na wzór bo nowa turbina
wjeżdża pod maskę myśle w przeciągu 2 m-cy + kolektor baran(Twój potrzebowałem na wzór do zrobienina go)... Celujemy w > 240km
. Madzia jednak zostaje – nawet zderzak zrobiliśmy ładny przedni (2 dni pracy z żywicą ale warto
)
Polecam B6T ale FWD – TOTALNIE bezawaryjna
Heh troszku do pupy,że nie masz już tego zestawu z kolektorem bo miałem to brać na wzór bo nowa turbina

Polecam B6T ale FWD – TOTALNIE bezawaryjna
-
Gość
Hehe,
Silniczek GTR to miodzik, jednak cena pozostawia gorycz.
Piękne osiągi masz na tym silniczku B6T, bravo. Widzę, że Madzia zostaje w domu.
Gdyby ktoś jednak widział B6T na zbyciu, niech pisze.
Silniczek GTR to miodzik, jednak cena pozostawia gorycz.
- Od: 13 maja 2008, 23:21
- Auto: Mazdza MX3 '97 1.6i 16v (B6D) – byłe...
Kamil 323 Ehrhardt Motors zestaw leży spokojnie na półce w garażu i czeka na "lepsze" czasy które mam nadzieję nadejdą w najbliższym czasie. 

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Hmm to może pożyczyłbyś kolektor na 2tyg albo jakoś mi go odrysował,zwymiarował bo tego "barana" jest opcja zrobić do mnie i do MX-3 kumpla 
-
Gość
Musimy się zgadać jak będziesz wracał z Poznania.
Nie powinno być problemu, ale musimy się spotkać i muszę się przejechać Twoją padaką!
Nie powinno być problemu, ale musimy się spotkać i muszę się przejechać Twoją padaką!

www.gtrproject.pl
Nikt nie mówił że będę kierował. Chcę sprawdzić jak się rozpędza i jak ogólnie jeździ.
www.gtrproject.pl
cyfry zapowiadają fajną zabawę, ale jestem niedowiarkiem i muszę się przejechać. 
www.gtrproject.pl
1, 2