Kills on Road & Street
iiyama napisał(a):nie pamiętam Brt, masz manuala czy automat?
manuala,
no tak balast większy, jeden waży 90kg drugi koło 70, czyli pomyłka o 30kg....
no ale co to ma za znaczenie, już było widać że przegram nawet sam będąc.
Wiedziałem, że MPS mocniejszy ale miałem nadzieję, że bardziej powalczę... tym bardziej że byłem zalany dobrą PB98, może od 0-100 wyglądałoby by to lepiej, ale nie na takiej nawierzchni.... za mokro..żebym wogóle próbował z czterołapkiem
- Od: 7 kwi 2007, 23:13
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6 (05), 6 MPS
Ja w piątek około godziny 22 pokazałam golfowi 3 o pojemnosci 2.0 ze nie ma polotu do mojej Madzi.
Z początku miałem obawe ze dostane
1 bieg on z przodu drugi bieg on z przodu ale juz drugi bieg to iobrotki pod kreska to juz ginął za Madzią.
zauwazylem ze on na mniejszych obrotach ładnie pocinał ale moja Madzia przekracza 4,5 tysiąca i czysty diabeł
Z początku miałem obawe ze dostane
1 bieg on z przodu drugi bieg on z przodu ale juz drugi bieg to iobrotki pod kreska to juz ginął za Madzią.
zauwazylem ze on na mniejszych obrotach ładnie pocinał ale moja Madzia przekracza 4,5 tysiąca i czysty diabeł
- Od: 27 gru 2007, 01:45
- Auto: Sunny 1.4>Passat B4> Mx6 FS>520 E34>306>CC 1.1>Mx3 K8> Almera N15> Celica AT 2000
lubi i nie lubi zarazem
max momentu ma przy 4500 a moc nie rośnie już od 5500, jak na mój gust to charakterystyka niezaciekawa, ale sprawdza się w wyścigach z innymi 115 KM. Ale faktem jest że 2.0 8V VAG ma dużo siły z dołu.
Siw-y i pewnie pacholki w bagarzniku i pare buterel wody mineralnej jak zawsze
hehe
A wiesz ze jak bys wyjal to wszystko z bagaznika to by bylo lepsze niz tuning? I by jeszcze z litr albo 2 mniej palila
hehe
A wiesz ze jak bys wyjal to wszystko z bagaznika to by bylo lepsze niz tuning? I by jeszcze z litr albo 2 mniej palila
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Niedawno na skrzyżowaniu podjechało obok S8 w starszej budzie, byłem mile zaskoczony, bo Audi dostało baty do 180km/h, potem zapewne bym dostał, po pierwsze skończyła by się skrzynia, a po drugie Audi polecaiło by pewnie z 280 km/h
Ogólnie jestem bardzo zadowolony...
Ogólnie jestem bardzo zadowolony...
Chciałbym, żeby u nas też był tak przyczepny asfalt – póki co od prawie każdej fury 4x4 do 100km/h dostaję w pupę 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
i ja dzisiaj spod świateł miałem ciekawy wyscig, nie wazne z czym- poleciałem do przodu, duża wygrana – dojeżdzam do łuku z taka sobie prędkością, normalnie jak zawsze wtym miejscu pełen git, ale tym razem wieczór i nieciekawie ślisko – jak się okazało (policja obok zwija jakiegoś goscia) A Ja obok w pełnym poślizgu, bokiem sune jakieś 80metrów, troche w lewo, w prawo itp, mijam ledwo jeden krawężnik, znak, jakieś auto wszystko na milimetry – uratowany , zero strat, trochę więcej strachu = Tylko szczęście mnie uratowało, że w coś nie pie.rd.lnął.em . CISZA, a potem jak to się mogło stać, tyle razy w tym samym miejscu pomykałem szybciej i jeszcze w gorszych warunkach. do domu – na zegarach wskazówka nie przekroczyła 40km/h, pełen szacun dla "czarnego" asfaltu. UWAŻAJCIE – bo z niczego grożnego, narobilłbym sobie biedy, a mało brakowało i innym...!
:) mx-3, 323F BA, M6 GG ASpec, Seat Ibiza
A ja w niedziele chciałem skilować Ibizę jakiś taki tuning, spojler do nieba itp. Okazało się ze to był TDI. Na zakrętach dawałem radę, ale potem na prostej jego Nm pokazały, że one tu rządzą...
Dzisiaj na dobrym asfalcie wyścig z nowym Passatem 2.0TDI z jakimś wirusem (ponoć ~200KM) – dostał w dupsko 
Trusted computing – Yes or No?