Witam. To i ja cosik dopowiem w tym temacie

Osobiście obniżyłem swoja BA metodą garażową [gumówka i heja.......] ( nie bluzgacie za darmo wiec są + ), musiałem to zrobić bo krew mnie zalewała jak na nią spoglądałem.
I po 1 autko wygląda o niebo lepiej – biorąc pod uwagę linię nadwozia 323fki BA (jednak bardziej sportowa niż sedanik dla mas) no trzeba ja obniżyć!!!!!!!!!!!! inaczej autko nie jest w pełni tym czego oczekuje osoba kupująca tą furkę, szpara między oponą a nadkolem jest tak dupna że można tam spokojnie załadować bagaże

. Na 13" Madzia wygląda jak STAR z kołami z LUBLINA
PRZED
<br>PO
Wszelakie wypowiedzi o trudnościach związanych z użytkowaniem tak spreparowanego pojazdu

(krawężniki, podjeżdżanie pod jakieś tam progi itp. ) są wg mnie idiotyczne bo np. kupując RX-8 koleś nie zastanawia się czy wjedzie na krawężnik czy nie po prostu nie wjeżdża stawia gdzieś gdzie jest to możliwe. Jeżeli chcesz jeździć po wertepach, źle wkopanych krawężnikach po prostu kup sobie SUV-a lub cosik z terenówek. Albo rybka albo pipka.
Autko jest twardsze ale nie jest to aż tak uciążliwe (no chyba że ktoś wali 40 km/h po dziurawce osiedlowej lub po polnej drodze gdzie traktor ledwo daje rady żeby gnoju nie zrzucić z przyczepy). Po prostu obniżona furka powinna być używana delikatniej, a na dobrej drodze jedzie się jak po stole i Madzia sama się wykłada w zakręty.
Pozdro for all kochających MAZDĘ i

Ostatnio edytowano 9 wrz 2007, 22:32 przez szyszakm, łącznie edytowano 1 raz