Tak to wygląda :

Tu jak wspominałem jest zamontowany czujnik powietrza (w dolocie było już miejsce na niego)

www.mazdaspeed.pl
MIRU napisał(a):trzydziech napisał(a):Ja mam stożek. Pokaże Ci zdjęcie mojej Efki i będzie to przekład jak NIE należy montować stożka
kolega miał tak w z5 i łoił dupska innym z5 w serii czy tez w airboxach
akurat z tego co wiem były różne wersje, np. aż 90KM z mega długą skrzyniąKuklex napisał(a):jak narazie kilka civic'ów 1.5 vtec nie dało mi rady
trzydziech napisał(a):wszystko jest kwestią wszystkiego (kierowca, stan silnika, sprzęgło, montażu tego airboxa itp itd)
trzydziech napisał(a):akurat z tego co wiem były różne wersje, np. aż 90KM z mega długą skrzyniąKuklex napisał(a):jak narazie kilka civic'ów 1.5 vtec nie dało mi radyale ogólnie jw
trzydziech napisał(a):najlepiej to chyba można tylko dać stożek w obudowie i doprowadzić zimne powietrze. zresztą stożek w Z5 to raczej tylko dla dźwięku
wujek napisał(a):Słyszałem że po zmianie na stożkowy fajniejszy jest dźwięk połykanego powietrza a także lepiej się wkręca na obroty...
scrabi napisał(a):ale tu koledze pewnie chodzi po za dwiekiem jeszcze o efekt wizualny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje