Swap układu hamulcowego z BG GT – Mazda 323F BG GT
Strona 1 z 1
Mam pytanie, czy układ hamulcowy w F BG GT jest taki sam jak w BG GT 3d? Bo planuję swapować cały układ hamulcowy do mojej BG. Według mnie powinno być to samo, ale nie mam pewności.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Tyle że ja chcę swapować całość łącznie z tylną belką. Wydaje mi się że powinno wszystko pasować plug'n'play ale wolę się upewnić aby nie wyrzucić kasy.
www.gtrproject.pl
Chodzi dokładnie o założenie serwo z pompą hamulcową, zwrotnic przednich kompletnych z heblami oraz tylnej belki kompletnej z heblami z eFki GT do Bg 3d B3
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Strona 1 z 1