Kills on Road & Street

Postprzez Gib » 7 lis 2008, 13:07

Pawlak, ja się nikogo nie boję, a już najmniej tego, że przegram z mocniejszym autem. Ci co mnie znają wiedzą że chętnie próbuję się z każdym. Uwierz w końcu w to, że auto na lepszych oponach robi lepsze czasy, jeśli ruszę z 4 tys bez spina zrobię lepszy czas niż jak przez około sekundę stoję w miejscu nie? (do tego niemiłosiernie coś wali jakby silnik miał wyskoczyć spod maski). No chyba że na mokrym robisz czasy jak na suchym to wtedy szacunek.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez pawlak32 » 7 lis 2008, 13:43

Ja też sie nikogo nie boje :D A ustawki robie po to, żebym miał rozeznanie jakie potem auto kupić. I jak widze np ze robie Accorda 2.0 16V bez problemów, to wiem ze ten silnik juz mnie nie interesuje w tej budzie, i ewentualnie szukałbym tego 2.2 150 koni, choć nie wiem jak on jeździ :P Co do 626 GE FS, miedzy KF a FS jest spora różnica. Tak sie składa ze na moim podwórku stoi jeszcze MX-3 V6, 626 GE 2.0 16V, 323 BG 1.6 8V i 323F BA Z5, no i mója 323f v6. Jeździłem wszystkimi i jakieś pojęcie mam na ten temat. Niestety teraz nie mam możliwości sprawdzenia bo 626 ma LPG z mixerem. Jak jeszcze było w benzynie to niestety nie miałem BA KF ani EC K8.
Forumowicz

Od: 10 lip 2006, 15:37
Auto: Mazda 323F BA GT

Postprzez Gib » 7 lis 2008, 14:35

ale sierry nie masz? absolutnie nie twierdzę że FSem objadę KF ani BA ani CA, taka prawda, myślałem raczej o innych autach typu Laguna 2.0 16V czy S40 2.0 które mimo 140 KM przy zepsutym starcie mogą mnie pocałować. Do listy dopisuję 133 KM w Accordzie 2.0
Pozdrawiam i do zobaczenia ;)
Forumowicz

Postprzez 8dyb8 » 7 lis 2008, 14:49

moze kiedys podjade na spot mazdaspeed bo chyba na nich bywasz to bedziesz mial okazje skillowac moja prelke ;) tylko scierka musialbys byc ;P
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 lip 2008, 15:26
Auto: Ford Probe 2.0 // Pralka IV

Postprzez Kanies » 7 lis 2008, 16:04

Kill na Skodzie Octavii II TDI z swiatel.. 1 równo z nie znaczna moja przewagą,2 do koncaa i mogłem wjechać przed niego.. Potem z rolki jakas Audi 80 b4 silnik nie znany..:P
2FAST 4YOU..!!
3rd w Rykach 2007..
Mazda 323F BG GT w rodzinie od 2006..
Forumowicz

Od: 28 mar 2007, 09:15
Auto: 323F BG GT
323F BA GT
CRX EH6

Postprzez Pyton162 » 7 lis 2008, 16:13

otóż cif jajko 1.6 v-teca serja zmierzona przed modami 126km , po wymianie calego układu wydechowego, cale dolotu , kola zamachowe fidnaza, strojeniu na smt6 wypluła 152 , i mowie poważnie ze k8 , kf i kl nie mialo co podjeżdżać do tego cifa , cif jechal na rowno ze zdrowym crx b16
wiec krakusik możesz lecec i kwiczeć a i tak bys dostal baty od tej akurat hondy
sam ciolem sie z tym cifem przed modami i szliśmy prawie rowno ale przegrywałem po modach to dostałem o ladnych pare długości , ogólnie wyglądało to tak jak ja bym stal a on jechal :]
Pyton162

Postprzez Gib » 7 lis 2008, 17:40

panowie dosyć tej napinki kto kogo by wirtualnie chętnie złoił, 8by8 zapraszamy na spoty warszawskie, sierra powoli odchodzi w zapomnienie niestety nie do końca stać mnie na jeżdżenie dwoma autami i jeszcze odkładaniem na coś nowego, przeszacowałem się trochę ale nie żałuję tej odrobiny zabawy z RWD. Jak ktoś konkretnie ma ochotę na ustawkę ze Sierrą czy FS pisać na PW. A jeszcze nie dawno pisałeś że objedziesz mnie swoim Probe'm a teraz wystawiasz Pralke czyli jakiś tam respect jest i o to chodzi :D
Forumowicz

Postprzez Pyton162 » 7 lis 2008, 17:52

ja bym chcial z fs-em , jednego juz ganiam niejakiego ogurka ale zmierzyłbym sie z jakimś innym , tylko ze za daleko mam :P :D do ciebie
napisze jeszcze taka ciekawostke mozecie wiezyc badz nie ale troll moze to poswiadczyc bo sam bral w tym udzial a jego k8 jest bardzo szybkie o czym świadczy czas w borsku a dostal ladne baty od corsy a z silnikiem 2.0 115km z calibry i od cifa IV tego kanciaka i 1.5 niby 90km , wydech zrobiony , dolot o odelzony dość sporo
niestety ale mazdy sa bardzo ladne , ładniejsze od hondy ale nie jada jak trzeba
Pyton162

Postprzez 8dyb8 » 7 lis 2008, 19:18

Gibsong napisał(a): A jeszcze nie dawno pisałeś że objedziesz mnie swoim Probe'm a teraz wystawiasz Pralke czyli jakiś tam respect jest i o to chodzi :D

gdzie ? :D szukaj cytatu i btw ciagle przekrecasz moj nick :D jestem dyb a 88 dodalem bo chyba na tamtym sie keidys rejestrowalem
Moj probe szalu nie robil, duzy przebieg itp, ale jest niezawodny i jezdze nim tylko jak pralka u mechanika :P

Pyton162 napisał(a):niestety ale mazdy sa bardzo ladne , ładniejsze od hondy ale nie jada jak trzeba

zalezy od ktorej hondy :D wg mnie jedyna mazda ktora wygladem jako tako dorownuje pralce 4 to mx6 i moooze mx3, a rxach nie wspominam bo to nie ta liga, jak nsx
Ostatnio edytowano 7 lis 2008, 19:22 przez 8dyb8, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 lip 2008, 15:26
Auto: Ford Probe 2.0 // Pralka IV

Postprzez krakusik mx-3 » 7 lis 2008, 19:20

Pyton162 to jest zwykle piperzenie głupot nie pisze że mazda jest szybka ale zdrowy KL by ja spokojnie złotał tez mam dolot i nie kompletny wydech i mam lekko zajechany silnik bo wytplul 151 koni a 140 konnego crx objeżdzam :D licza tez sie nm.... mniejsza z tym to mój ostatni post w tym dzile widze że nie ma sensu :D i nie jestem pewien czy dostałbym baty :D chodź wcześniej pisałeś ze wydech i dolot a teraz komputer koło moze jeszcze silnik inny...... hahaha <jelen>
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
Forumowicz

Od: 18 mar 2006, 21:19
Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P

sprzedam alu ramki do mx3/323

Postprzez Gib » 7 lis 2008, 19:30

8dyb8 przepraszam za przekręcenie nicka, źle przeczytałem a potem to już z przyzwyczajenia, nieumyślnie. Coś mi się zdawało że jak tylko kupiłem ścierke i napisałem że idzie lepiej od 626, zdaje się wyraziłeś opinię że mam zajechanego FSa i że od zdrowego w domyśle twojego bym dostał bo przecież sierra 10.0 sek a Probe 9.7x + szerokie kapcie. Jeśli tego nie pamiętasz i się z tym nie zgadzasz to luzik, upierać się nie będę. Obiecuje również zakończyć ten OT z komentowaniem i skupić na opisywaniu wyników ustawek i spontanów. Tak mi dopomóż Five ;)
Pozdro4all
Pamiętajcie że ja zawsze chętnie, jak coś PW.
Forumowicz

Postprzez Pyton162 » 7 lis 2008, 19:36

w niedziele w zg jest ustawka to nagram to i owo , może sam przewietrzę fiata z jakas mazda
Pyton162

Postprzez Rafał » 7 lis 2008, 20:09

Panowie.... coś w temacie proszę bo lubię opowieści kto ...kogo <dupa> :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Forumowicz

Od: 9 sie 2006, 07:27
Auto: JapanMuscleCar

Postprzez ogurrek » 7 lis 2008, 20:14

Pyton162 napisał(a):ja bym chcial z fs-em , jednego juz ganiam niejakiego ogurka...

Jezuuu, wielokrotnie pisalem ze jesteś bogiem, masz fiata i robisz mnie jak chcesz.
Jak Cie jara dalej podniecanie sie tym faktem, to napisz o tym w komentach na wp i onecie :)
Wiecej nie będe Ci odpowiadał, chyba ze wreszcie coś z sensem napiszesz :) Pozdrawiam ;)

A co do tematu, jak wygląda sprawa z Toyotą Yaris VVT-i? Niby parametry ma cienkie na papierze, ale 980kg i 70KM nie wygląda tak źle... Jechalem jako pasażer, małe to, a ggaaania, chyba ze tylko takie wrażenie...
Albo jakaś Honda i-VTEC?
Wszyscy grzebią w fazach rozrządu, ale i tak bym wolał jakiegoś 5.7l hemi :D

metha:
u mnie nic ciekawego, deszcz ciągle pada i nie ma jak ganiać :(
Forumowicz

Od: 28 mar 2008, 16:06
Auto: 626 GE 1.8 16V ==> 2.0 16V

Postprzez Pyton162 » 7 lis 2008, 20:57

oguurek jechałem tylko z twoim fs-em wiec dlatego pisze o wrażeniach, bede mial okazje jechac z jeszcze jakims to bede mial lepsze rozeznanie , moze Pasadene namowie , choc wiem ze szliście leb w leb to i z nim powinienem wygrać <jupi>
nie mam nic do ciebie wiec skończ te głupie teksty
Pyton162

Postprzez Lukasz_zdw » 7 lis 2008, 21:03

Ludzie dajcie juz z tym spokoj, juz wiemy ze pyton ma najszybszego fiata na swiecie ze gibsong szescio metrową gablotą gania wszystko co podjedzie, ze dla ravoi opony sie kluczem do wygrania sprintu tylko nie bierze pod uwage ze to wszystko ma znaczenie na ćwiartke przy profesjonalnych pomiarach i to i tak są tylko ułamki sek ktore w tym sporcie akurat mają znaczenie. W miescie zazwyczaj spront jest na dluzszym odcinku badz krotszym i tu od razu widac kto ma wiekszą moc i opony nie wiele maja tu znaczenia. Jak ktoś umie ruszac to i na słabszych laćkach dobrze pojedzie i tak jak Pawlak32 napisał ze jak ktos ma wiekszą moc do na dwojce i na trojce skopie komus tyłek a jak ma wozidełko to opony od Kubicy nic mu nie pomogą. To wszystko juz wiemy teraz niech ktos powroci do tematu i opisze kogo dzisiaj killnął.
Lukasz_zdw

Postprzez Fiveopac » 7 lis 2008, 21:11

Konczymy kolejny OT i od tego posta wracamy do szarej rzeczywistosci.
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez Brt » 7 lis 2008, 21:13

dzisiaj nie, ale dwa dni temu w nocy omega 3.0 !kombi! ;) straszliwie kozaczyła,
trzy razy spod świateł z piskiem ruszał i palnikował, na czwartych ja się dołączyłem tylko oponami nie piszczałem,
w końcu kogoś "utłukłem" , bo już mam paranoje, że jak coś wystartuje to civiv turbo ;)

parę dni temu udało się kilnąć mps6 Habzimierza ale to pewnie tylko dlatego, że blachy zgubiłem i samochód lekki był :D

no i misiekwaw po raz pierwszy objechał mnie ze startu zatrzymanego, nie zmasakrował ale jakby nie patrzeć objechał,
powtórz ten start misiek :), jeden na 100 chyba takich Ci wchodzi
Forumowicz

Od: 7 kwi 2007, 23:13
Auto: Mazda 6, 3.0 V6 (05), 6 MPS

Postprzez DISItune » 7 lis 2008, 21:19

to Omegi maja pecha bo dzisiaj kierownik MV6 sedan do mnie wystartował <lol> poszedł chyba "na pewniaka" bo jak po dosc rownym starcie na 2ce mu odjechalem a na 3ce zmasakrowalem to sie pozniej bardzo uwaznie MPSowi przygladal <zeby>

co do startow to zaczynaja mi czasem wychodzic :P
Firma

Od: 9 lis 2007, 16:07
Auto: 5.7 V8 i R1250R

Był 3 BK MPS 360KM powered by DISI-tune

Postprzez Brt » 7 lis 2008, 21:24

misiekwaw napisał(a):co do startow to zaczynaja mi czasem wychodzic :P

nie ma się co dziwić, kupiłeś sobie ciężkie auto do ogarnięcia,
fwd + prawie 400nm, wystarczy że mgła większa jest i już mielenie kapcia ;)
Forumowicz

Od: 7 kwi 2007, 23:13
Auto: Mazda 6, 3.0 V6 (05), 6 MPS