Kills on Road & Street
ja dziś miałem okazję śmignąć odelżoną mazdą swoją, sprawdzałem stan podłogi i fotel pasażera był poza autem, dodatkowo opróżniłem bagażnik z gratów i pojechałem nakręcić filmik na S. Niestety filmik nie wyszedł bo nie widać całego licznika, ale odczucia (dupohamownia) fajne, auto sporo żwawsze.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Widelec napisał(a):te 19" to razem z oponą
hehe wierz mi ze tu gdzie teraz mieszkam 19 ludzie mają w peugotach 206 i citroenach saxo

Pozdrowienia
<center>
</center>
zmiana podświetlania przycisków i zegarów 323F BG/MX-3 – http://tnij.com/podswietlanie
<center>

zmiana podświetlania przycisków i zegarów 323F BG/MX-3 – http://tnij.com/podswietlanie
- Od: 2 paź 2007, 11:32
- Auto: 323F BG 1990 1,8 16V SOHC
Riki napisał(a):Dziś zostawiłem kierownika ze skrzywionym kręgosłupem łoł w Golfie IV TDI.. moc nieznana.. (I czerwone wiec pewnie 110KM) aha.. jechałem Corollką 1.4 D-4D list (niekoniecznie seryjną język)
mi sie kiedys udalo tez corolka 1.4 D4D z "wirusem" odstawic passata (tego przedostatniego) napewno byl w dieslu ale nie wiem jaka moc.
Za to wczoraj pokazalem kierownikom w 3 BMW (2x e36 i 1 e46) jak sie jezdzi

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Wczoraj z pod świateł srebrna GF strasznie startowała. nie wiem jaki silnik w niej był, tyłu nie widziałem
.strasznie mi się do pracy spieszyło. Na III biegu już prawie go nie było widać w lusterku.
To trochę zabawne ale mam brudne auto jak nigdy (dziś jadę na myjnię
) i wczoraj stojąc z kumplem przy aucie dla jajec na tylnej szybie palcem napisałem "vtak kiken 85KM" i dzisiaj rano stanąłem na światłach obok opla astry II 1.4 90KM! młody kierownik spojrzał na mnie przeczytał rzucający się w oczy na brudzie napis i jak tylko zrobiło się zielone to rura
dalej nie trzeba opowiadać
morał z tego taki że wystarczy odjąć autu mocy i już znajdują się napaleńcy
!

- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Niedawno objechany golf 3, najprawdopodobniej 1.8
Ostry wariat
I jeszcze jedno:
Zainstalowałem sobie na nawigacji program GPS Performance, można mierzyć przyspieszenie, czas na ćwiartkę itp. Robi wykresy, fajny bajer. Ciekawe jak dokładne są wyniki, zachęciły mnie do zainstalowania te wypowiedzi:
Dziś robiłem testy do 100km/h FS'em i wyszło mi: 7.968s, 8.290s, 8.005s. Fajnie jeżeli byłyby prawdziwe
I jeszcze jedno:
Zainstalowałem sobie na nawigacji program GPS Performance, można mierzyć przyspieszenie, czas na ćwiartkę itp. Robi wykresy, fajny bajer. Ciekawe jak dokładne są wyniki, zachęciły mnie do zainstalowania te wypowiedzi:
Po kilku testach Gps performance(ten co dałem linka wczesniej- może to i demo nawet-who know's), po mierzeniu mojego auta wyniki wychodza na bardzo realne
Potwierdzam program działa w 100% casy sa takie jak powinny byc
15,324s na 400m![]()
Szczerze mowiac najlepszy program jaki widzialem w tym temacie, do zabawy na ulicy i na tor. Jutro przy pomiarach profesjonalnym sprzetem powiem jaki mniej wiecej jest margines bledu.
Dziś robiłem testy do 100km/h FS'em i wyszło mi: 7.968s, 8.290s, 8.005s. Fajnie jeżeli byłyby prawdziwe
If you’re in control, you’re not going fast enough.
noucamp napisał(a):no pienie
mariusz_sti napisał(a):kierowca chyba jakiś lamer, albo tak efka zakatowana ze ma "połowę silnika"
Drodzy Panowie – nie doceniacie Tico i silnika Suzuki – ten typ tak ma – wbrew pozorom to w miarę szybie samochody, tylko trzeba umieć nimi jeździć
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Drodzy Panowie – nie doceniacie Tico i silnika Suzuki – ten typ tak ma – wbrew pozorom to w miarę szybie samochody, tylko trzeba umieć nimi jeździć
Jak na wielkosc silnika to na pewno tak, ale bez przesady 41 koni szalu nie robi, co najwyzej na CC 900 ;]
Według danych katalogowych Daewoo Tico ma 17.5s do setki a Mazda 323F 1.5 11.9s także coś tu jest nie halo. Albo Tico podkręcone alba Mazda... przykręcona
Stawiam na jedno i drugie. Mazda pewnie na gazie i z fabrycznych 88KM zostało pewnie z 70KM.
A tutaj pamiątkowa fotka z przejażdżki mopją Madzią po autostradzie:

A tutaj pamiątkowa fotka z przejażdżki mopją Madzią po autostradzie:

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Gibsong napisał(a):te czasy około 8.0 sek dla FS to chyba to 90 kmh.
do 100km/h ustawiłem
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs pamiętaj że masz filtr powietrza od wersji FS 150KM
Jak to mieli w katalogu 

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
jacobs orientujesz sie moze czy jest wersja na symbiana tego programu?
– znalazem tylko na windows mobile a mam gpsa w komórce z symbianem...
Jacek176 jeśli sam robiłeś to foto to

– znalazem tylko na windows mobile a mam gpsa w komórce z symbianem...
Jacek176 jeśli sam robiłeś to foto to

Pozdrowienia
<center>
</center>
<center>

- Od: 2 paź 2007, 11:32
- Auto: 323F BG 1990 1,8 16V SOHC
jacobs pamietaj, że GPS ma mały LAG, który może mieć wpływ na wyniki takich pomiarów