Kills on Road & Street
nie ma sprawy , auto bede mial gotowe next tydzien, wiec na następny spot regionalnym mozemy sie spróbować. Owszem w Szprotawie raz wygrałeś ze mna i nie wiem jak to sie stalo
, ale w zg 3 razy dostałeś po pupie i to sporo
-
Pyton162
gwoli ścisłości to na filmie widać kto miał lepszy start, dalej ciężko ocenić czy fiat bardzo odjeżdżał, ja często wiedząc że powinienem wygrać wyścig, puszczam przodem i dochodzę wtedy wiadomo co i jak.
Stała pod ścianą prężąc kakao
to że dostaje po pupie to nie dziwne
jakby nie patrzeć mam 90KM a Ty troszke więcej, więc? no i zdecydowanie bardziej ogarniasz autko, masz większe doswiadczenie, itd.
a żeby nie było że totalnie offtopuje, to stwierdze że TDI to złoooo
jedna czerwona literka i jedziemy łeb w łeb do 100, potem moment w TDIku mnie wciąga przez dolot, mieli i wyrzuca daleeeko daleeko w tyle
chyba sobie sprawie takiego 1.9TDI w przyszłości, dłubnięty komp i jest caaałkiem milusio
a żeby nie było że totalnie offtopuje, to stwierdze że TDI to złoooo

jedna czerwona literka i jedziemy łeb w łeb do 100, potem moment w TDIku mnie wciąga przez dolot, mieli i wyrzuca daleeeko daleeko w tyle
chyba sobie sprawie takiego 1.9TDI w przyszłości, dłubnięty komp i jest caaałkiem milusio
- Od: 28 mar 2008, 16:06
- Auto: 626 GE 1.8 16V ==> 2.0 16V
zaciek napisał(a):Wczoraj zatrzymał się obok mnie nowy VW Transporter, nie miałem w planie się ścigać, bo nie sądziłem że taki busik coś może no i miałem 2 pasażerów. Przy starcie widze jak Transporter wystrzelił, ja wtedy depnąłem i do końca 1. Później wysoko 2. Wrzucając 3 już był za mną.. Odjechałem mu na dwie długości. Do 140 trzymał się mnie równo, później ja odpuściłem. Kill is KillNa klapie miał czerwone DI czyli 130KM, byłem zaskoczony że tak ładnie taki busik idzie.
no chyba że to było 2,5 TDI
- Od: 19 lis 2007, 23:34
- Auto: 626GD 2,0 16V 4WS '89
ravo napisał(a):ogurrek napisał(a):chyba sobie sprawie takiego 1.9TDI w przyszłości, dłubnięty komp i jest caaałkiem milusio
mialem przyjemnosc scigac sie z takim traktorem, fabia 1.9 tdi i ponad 200KM
mojego znajomego

nigdy tu nie zaglądałem ale pochwalę sie... objechałem Hyundai'em H100 Opla Calibrę
Tak to wyglada, jakby ktos nie wiedzial:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T778417
dobry diesel nie jest zly
Tak to wyglada, jakby ktos nie wiedzial:

dobry diesel nie jest zly
ogurrek napisał(a):Jak wszyscy wiemy, calibra ma niewiele wspólnego ze sportowym autem,
tak jak mx-3 ,mx-6 z najsłabszymi silnikami -też nie mają nic wspólnego z autem sportowym -zwykłe wozidełka w ładnej oprawie -które ledwo się odpychają
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Sorki, moze nie wyraziłem sie do konca jasno:
jak sobie pomysle o calibrze, to zaraz widze w wyobraźni 2.0 8V z wielkimi spojlerami, progami, swiecąymi wętylkami i zakrętką od wlewu gazu w tylnym zderzaku. W moich okolicach przeważają takie cali....
Jak dla mnie, w tych silnikach bardzo szybko kunie uciekają paść sie na łączce...
Oczywiscie wiadomo, ze są modele zadbane, zrobione ze smaczkiem, ale zazwyczaj jest tak jak mowie + skoksowany kierowca ze złotą ketą :/
Co do ładnych Mazd, to racja
Chociaż jest u mnie ładna MX-6 KLZE z wszytkim co mozliwe (4WS między innymi) w idealnym stanie technicznym i wizualnym. W sumie widać że juz wiekowe autko, po sylwetce, ale niejednego młodzika jeszcze nauczy pokory
Postaram sie typa dopaść i zmęczyć coby zajrzał na forum
jak sobie pomysle o calibrze, to zaraz widze w wyobraźni 2.0 8V z wielkimi spojlerami, progami, swiecąymi wętylkami i zakrętką od wlewu gazu w tylnym zderzaku. W moich okolicach przeważają takie cali....
Jak dla mnie, w tych silnikach bardzo szybko kunie uciekają paść sie na łączce...
Oczywiscie wiadomo, ze są modele zadbane, zrobione ze smaczkiem, ale zazwyczaj jest tak jak mowie + skoksowany kierowca ze złotą ketą :/
Co do ładnych Mazd, to racja
Postaram sie typa dopaść i zmęczyć coby zajrzał na forum
tak samo jest z silnikami w VW corrado... szybko koniki uciekają :/ a szkoda – fajny wóz... obecnie tylko paręnaście sztuk jest w porządnym stanie...
-
Bio
To niewiedzialem, ze w corrku uciekaja kuce....
No i ta słynna turbina
Osobiscie choruję ciężko na Scirocco.... Juz mialem kupować, ale nie pozwolili mi i powiedzieli ze sie zabije tym
i ze stary i sie sypie i wogóle
Ale kiedyś jeszcze kupie!
No i ta słynna turbina
Osobiscie choruję ciężko na Scirocco.... Juz mialem kupować, ale nie pozwolili mi i powiedzieli ze sie zabije tym
Ale kiedyś jeszcze kupie!

Bio napisał(a):tak samo jest z silnikami w VW corrado... szybko koniki uciekają :/ a szkoda – fajny wóz... obecnie tylko paręnaście sztuk jest w porządnym stanie...
bardzo dziwna opinia, nie wiem skad ale bardzo sie mylisz, g60 jak i vr6 zaniedbane sa wolne ale jest ich bardzo duzo w bdb stanie, a silnik 2 8V majacy 115KM jest bardzo szybki oczywiscie porownujac do np mx6 2l, denerwuja mnie te okreslenie i zaslepienie.
edit :
ogurrek napisał(a):No i ta słynna turbina
OT OT OT makers!
...staramy się osobiste sympatie i antypatie do danych modeli aut zostawić dla siebie.
...a co do oplowskiego C20NE (2.0 8V) – najlepszy silnik pod nitro. Łyka podtlenek jak młody pelikan świeże dorsze
...staramy się osobiste sympatie i antypatie do danych modeli aut zostawić dla siebie.
...a co do oplowskiego C20NE (2.0 8V) – najlepszy silnik pod nitro. Łyka podtlenek jak młody pelikan świeże dorsze