Czy może ktoś polecić warsztat w Białymstoku lub okolicy który sprawdzi wtryskiwacze Denso i ewentualnie naprawi?? Na początek wystarczy że sprawdzi
Szukam warsztatu lub sklepu
Witam,
Panowie, Panie.
Potrzebuje zrobić przegląd przed zakupowy Mazdy 5. Polecicie mi warsztat w Warszawie lub bliskich okolicach. Ale taki konkretny z opiniami na rok 2017 :–). Naczytałem się opinii lecz większość już ma swoje lata.
pozdrawiam
Darek
Panowie, Panie.
Potrzebuje zrobić przegląd przed zakupowy Mazdy 5. Polecicie mi warsztat w Warszawie lub bliskich okolicach. Ale taki konkretny z opiniami na rok 2017 :–). Naczytałem się opinii lecz większość już ma swoje lata.
pozdrawiam
Darek
-
darek17
Witam szukam elektryka z okolic Warszawy ktory przelozy wiazke i deske z polifta do przedlifta bo niestety samej deski nie przeloze z tego co zauwazylem a uparlem sie na licznik polifcie,chociaz bardziej bylbym sklonny jakbyscie polecili kogos z forum. Niestety zalezy mi na czasie ze wzgledu na dojazdy autem do pracy.
- Od: 15 mar 2015, 22:46
- Auto: Mazda 6 2.0 136km
Khyryll napisał(a):Cześć,
Polecicie jakiś warsztat gdzie ogarną mi klimatyzację w Toruniu lub okolicach?
Nie wiem, czy jeszcze aktualne, ale jeśli chodzi o klimę możesz udać się do Edencar na Włocławskiej. Robiłem tam sporo rzeczy przy Renault i jeśli chodzi o klimę, zawsze robili dobrze, a jak były jakieś awarie klimy to też stosunkowo szybko sobie radzili.
Sam szukam w Toruniu warsztatu lub speca, który estetycznie wyjmie subwoofer z miejsca na koło i wstawi w boczek w bagażniku. Ktoś kojarzy może?
- Od: 1 maja 2017, 16:45
- Auto: Jest:
Mazda 6 GH 2.0 MZR 147 KM 2008
Laguna II Grandtour 1.9 DCI 2004 r
Panowie mamy mechanika w Krakowie do polecenia? Kierownik zmienił branżę. Ma ktoś może namiar na użytkownika Mazdaxxx? Npisałem na pirv ale odpowiedzi brak. Sprawa dotyczy prawdopodobnie wydmuchanej uszczelki pod głowicą w BJ-tce 1.6 ZM.
- Od: 4 mar 2013, 23:56
- Auto: Mazda 323F BJ
1.6 benzyna + LPG ZM 98 KM
2001 r.
bucykwasik przekręć tutaj:
https://pl-pl.facebook.com/AutoSerwisArturNoga/
Powiedz, że masz namiar od gościa, któremu robił remont silnika w zielonej mazdzie
romexik jeżeli chcesz sprawdzony olej to wal tutaj:
http://www.e-autoteile.pl/
Kontakt email/tel. super
Ja tam biorę części – polecam, powołaj się na Michała
https://pl-pl.facebook.com/AutoSerwisArturNoga/
Powiedz, że masz namiar od gościa, któremu robił remont silnika w zielonej mazdzie
romexik jeżeli chcesz sprawdzony olej to wal tutaj:
http://www.e-autoteile.pl/
Kontakt email/tel. super
Ja tam biorę części – polecam, powołaj się na Michała
- Od: 15 sty 2013, 21:50
- Auto: Fasolka 323F BA Z5 '94
Dzięki. Niestety termin nie wcześniej niż za 3 tygodnie, a to trochę długo...
- Od: 4 mar 2013, 23:56
- Auto: Mazda 323F BJ
1.6 benzyna + LPG ZM 98 KM
2001 r.
To już jak kto woli
Szybko albo dobrze 
- Od: 15 sty 2013, 21:50
- Auto: Fasolka 323F BA Z5 '94
Witam, niestety moją 626 2.0 rf2a z 1999r nawiedził forumowy klasyk z silnikiem nie odpalającym na gorąco, dodatkowo gaśnie przy hamowaniu z dużych prędkości oraz przy parkowaniu jak się skręci kierownicę na maksa. Ma ktoś doświadczenie z warsztatami w okolicach Łodzi i może polecić kogoś zdolnego rozwiązać problem?
-
johny93
Panowie poszukuje polecanego w Lublinie warsztatu, gdzie w maździe 626 dokonają pełnej diagnostyki silnika, m.in. pomiaru kompresji na sucho, po zalaniu olejem czy ropą, ciśnienie oleju, podłączenie pod komputer itp. ....
- Od: 5 kwi 2008, 16:05
- Auto: Pożegnał Mazda 626 99r.
Powitał Mazda 3 KIREI+ 11r.
Witam,
czy ma ktoś może do polecenia i robił remont silnika w m6 benzynie . Interesują mnie okolice Trójmiasta. Oczywiście ma duży apetyt na olej:) Pozdrawiam
czy ma ktoś może do polecenia i robił remont silnika w m6 benzynie . Interesują mnie okolice Trójmiasta. Oczywiście ma duży apetyt na olej:) Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 4 cze 2017, 15:30 przez piecha000, łącznie edytowano 1 raz
Cześć,
Szukam dobrego mechanika który sprawdzi i wyreguluje mi luz zaworowy. Jestem z okolic Gliwic . Ktoś kogoś może mi polecić? Pojeździłem trochę po zakładach i za bardzo nikt za to nie chce się wziąć.
Uprzedzając: tak, dzwoniłem do Tadziola, ale chłop przez opinie krążące na jego temat na tym forum jest zajęty – ma obłożenie do połowy lipca.
Szukam dobrego mechanika który sprawdzi i wyreguluje mi luz zaworowy. Jestem z okolic Gliwic . Ktoś kogoś może mi polecić? Pojeździłem trochę po zakładach i za bardzo nikt za to nie chce się wziąć.
Uprzedzając: tak, dzwoniłem do Tadziola, ale chłop przez opinie krążące na jego temat na tym forum jest zajęty – ma obłożenie do połowy lipca.
- Od: 2 lip 2016, 22:41
- Auto: Mazda 6 2.0 2004 r PB + LPG
Na ulicy Bieszczadzkiej 11 znajduje się warsztat Spec Cars. Serwisują wszystkie samochody, ale sam Pan właściciel z tego co wiem jeździ bardzo zadbaną Mazdą 6 I kombi. Byłem moją 323F na wymianę rozrządu i regenerację alternatora. Panowie wykonali to bardzo szybko i dokładnie i nie mogę nic zarzucić... no może poza ceną. Nie jest to abstrakcja rzędu ASO, ale do tanich nie należą. No cóż, za jakość się płaci.
Mimo wszystko bardzo polecam.
Mimo wszystko bardzo polecam.
- Od: 3 maja 2017, 18:08
- Auto: Mazda 323f BJ 1.6 benzyna 98KM
Dzień Dobry,
niniejszym chcę się przywitać jako nowa osoba na forum i przy okazji zapytać lub uaktualnić pytanie.
Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie ekonowmicznie w Warszawie lub okolicach mógłbym się udać w sprawie wymiany progów, nadkoli itp. i innych podwoziowych sprawach korozyjnych?
Dziękuję za pomoc.
Sławek
niniejszym chcę się przywitać jako nowa osoba na forum i przy okazji zapytać lub uaktualnić pytanie.
Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie ekonowmicznie w Warszawie lub okolicach mógłbym się udać w sprawie wymiany progów, nadkoli itp. i innych podwoziowych sprawach korozyjnych?
Dziękuję za pomoc.
Sławek
-
honesst
Witam Szanownych Forumowiczów z Pomorza,
Jak w temacie – Mazda 5 2.0 diesel – silnik RF7J ledwie zipie. Mechanik dzwoni i dopytuje się co robić.
Możecie polecić warsztat w regionie gdzie można spokojnie wymieć/naprawić silnik?
Jest sporo aukcji na Allegro ale nie do końca im ufam.
Jak w temacie – Mazda 5 2.0 diesel – silnik RF7J ledwie zipie. Mechanik dzwoni i dopytuje się co robić.
Możecie polecić warsztat w regionie gdzie można spokojnie wymieć/naprawić silnik?
Jest sporo aukcji na Allegro ale nie do końca im ufam.
- Od: 12 lip 2015, 18:41
- Auto: 5 CR19 2007 2.0 110