Oddałem dziś autko na wymianę tylnych amorków z mocowaniami oraz klocków.
Jestem bardzo zadowolony z jakości usługi oraz obsługi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
P.S.
No i przy okazji spotkałem klubowe MX-3 z Pruszcza Gdańskiego. Właściciela pozdrawiam, choć się nie spotkaliśmy
www.mazdaspeed.pl
Jacekm_ napisał(a):Zdecydowanie polecam serwis www.oponki.pl
Łódź, ul. Mazurska 4 (teren stacji NESTE A24, róg Rzgowskiej)
tel. 0-42 682 10 13
tonysz napisał(a):Proszę o opinie o serwisach Mazdy w Poznaniu, kupiłem piatkę i nie wiem gdzie serwisować (to moja pierwsza madzia). Pozdrawiam wszystkich forum-owiczów!!!
klaudi napisał(a):Kilka razy korzysałem z Wache i jest nieźle choć nie najlepiej.
krzych napisał(a):klaudi napisał(a):Kilka razy korzysałem z Wache i jest nieźle choć nie najlepiej.
A ja na forum wygrzebalem o nich bardzo niepochlebne opinie – moze Tobie zwyczajnie sie udawalo...
klaudi napisał(a):tonysz napisał(a):Proszę o opinie o serwisach Mazdy w Poznaniu, kupiłem piatkę i nie wiem gdzie serwisować (to moja pierwsza madzia). Pozdrawiam wszystkich forum-owiczów!!!
Witaj tonysz,
Niestety nie mam najlepszych informacji. Jeżeli chodzi o ASO to mamy 3: Auto Wache, Voyager Club i Polody. Kilka razy korzysałem z Wache i jest nieźle choć nie najlepiej. Przede wszystkim ceny usług poza zakresem przeglądów obowiązkowych są wysokie. Polody nie pasuje na dzisiejsze czasy. Nowe ASO to Voyager – ceny mają normalne ale nie mogę ani potwierdzić ani zanegować jakości usług. Jeżeli interesuje Cię obsługa poza ASO to zobacz pierwszą stronę tego tematu; znajdziesz polecane warsztaty prywatne o dobrej opinii.
liberum napisał(a):Witam. Interesowała by mnie wymiana rozrządu w Trójmieście bądź okolicach, ewentualnie w Pile bądź okolicach. Prosiłbym o namiar na sprawdzonego mechanika.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki