Szukam warsztatu lub sklepu
Witam zna ktoś może jakiś dobry warsztat z okolic Poznania, gdzie jest możliwa naprawa silników elektrycznych ? Szukam jakiegoś bardzo dobrego specjalisty w tej dziedzinie, ktoś może kogoś polecić ? Z góry dzięki 
-
Panceroos
Szukam dobrego lakiernika z okolic Katowic.
Z góry dzięki za pomoc
Mazda 6 z 2003 roku:
– trzeba porządnie zrobić kwitnące nadkola
– [jaki?] zderzak trochę pomarszczony w stłuczce
– klapa bagażnika poturbowana i zaczyna kwitnąć przy dolnej krawędzi

Z góry dzięki za pomoc
Mazda 6 z 2003 roku:
– trzeba porządnie zrobić kwitnące nadkola
– [jaki?] zderzak trochę pomarszczony w stłuczce
– klapa bagażnika poturbowana i zaczyna kwitnąć przy dolnej krawędzi

- Od: 21 paź 2010, 11:29
- Auto: Mazda 6 Kombi
silnik 2.0 rok 2003
wersja comfort
Witam
Mazda 6 2.0 benzyna+LPG 2006 rok.
Interesuje mnie wymiana szklanek w układzie rozrzadu. Wiem że istnieje możliwość wymiany szklanek wydechowych bez rozpinania łańcucha, i wyjęcie samego wałka od zaworów wydechowych. Wiem również że jest możliwość zamiany szklanek z ASO Mazdy na te fordowskie. Jak wygląda sprawa z kosztem wymiany/regulacji luzu zaworowego. Robocizna + koszt części.
Uszczelka pokrywy zaworowej była już raz ściagana do pomiarów luzu 5000km temu i nic się nie poci.
Szukam warsztatu z Lublina
Mazda 6 2.0 benzyna+LPG 2006 rok.
Interesuje mnie wymiana szklanek w układzie rozrzadu. Wiem że istnieje możliwość wymiany szklanek wydechowych bez rozpinania łańcucha, i wyjęcie samego wałka od zaworów wydechowych. Wiem również że jest możliwość zamiany szklanek z ASO Mazdy na te fordowskie. Jak wygląda sprawa z kosztem wymiany/regulacji luzu zaworowego. Robocizna + koszt części.
Uszczelka pokrywy zaworowej była już raz ściagana do pomiarów luzu 5000km temu i nic się nie poci.
Szukam warsztatu z Lublina
Gdzie zrobią dobrą konserwacja podwozia okolice warszawy lub kielc ktoś poleci jakiś zakład?
Szukam też dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego do drobnych poprawek .Ktoś coś poleci?
Szukam też dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego do drobnych poprawek .Ktoś coś poleci?

- Od: 4 lip 2009, 23:25
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 147 KM 2006r polift
LPG BRC SQ24
Hej,
poszukuję warsztatu w Krakowie, który byłby w stanie wykonać konserwację podwozia w moim pojeździe. Zna lub kojarzy ktoś jakiś punkt warty polecenia?
Z góry dzięki za pomoc!
poszukuję warsztatu w Krakowie, który byłby w stanie wykonać konserwację podwozia w moim pojeździe. Zna lub kojarzy ktoś jakiś punkt warty polecenia?
Z góry dzięki za pomoc!
-
kraluk
Szukam dobrego / rzetelnego i fachowego blacharza oraz mechanika w Warszawie
Ważne jest dla mnie aby osoba oceniła rzetelnie co jest do zrobienia, bez naciągania na zbędne koszty. Mam nadzieję, że macie doświadczenia z blacharzami i będziecie w stanie mi doradzić – bardzo liczę na Waszą pomoc, ponieważ w chwili obecnej zostałem bez samochodu.
Ważne jest dla mnie aby osoba oceniła rzetelnie co jest do zrobienia, bez naciągania na zbędne koszty. Mam nadzieję, że macie doświadczenia z blacharzami i będziecie w stanie mi doradzić – bardzo liczę na Waszą pomoc, ponieważ w chwili obecnej zostałem bez samochodu.
Ostatnio edytowano 1 cze 2016, 12:23 przez Cichy9, łącznie edytowano 1 raz
Co do mechanika to mogę ci śmiało polecić AUTOZakręt na ul.Szaserów 36 na wysokości węzła Marsa, bo paru kolegów tam robiło nasze auta w tym ja mazdę i teraz hondę.
Powołując się na klub z swym nickiem nasz dostaniesz jakiś rabat nawet.
Sądzę ze też ci w blacharce jakoś pomogą i coś znajdą blisko <spok
https://auto-zakret.motointegrator.pl
Powołując się na klub z swym nickiem nasz dostaniesz jakiś rabat nawet.
Sądzę ze też ci w blacharce jakoś pomogą i coś znajdą blisko <spok
https://auto-zakret.motointegrator.pl
Poszukuję warsztat, w którym można wykonać zabezpieczenie antykorozyjne (Łódź/okolice).
Przejrzałem trochę już forum pod tym kątem i z tych, które tutaj polecają koledzy to jest na Roosevelta jest zamknięty/przeniesiony (nie wiem gdzie) a na Mimozy termin dopiero na początek następnego roku
Przejrzałem trochę już forum pod tym kątem i z tych, które tutaj polecają koledzy to jest na Roosevelta jest zamknięty/przeniesiony (nie wiem gdzie) a na Mimozy termin dopiero na początek następnego roku

A szukałeś dobrze w tym dziale? 
viewtopic.php?f=101&t=185229 – ja odstawiłem tam auto i czeka w kolejce na piaskowanie.
viewtopic.php?f=101&t=185229 – ja odstawiłem tam auto i czeka w kolejce na piaskowanie.
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
O widzisz, wychodzi na to, że niezbyt dokładnie przejrzałem, także bardzo CI dziękuję kolego. A powiedz mi jeszcze ile sobie tam życzą za taką usługę i czy są długie terminy oczekiwania?
Samo oczyszczenie i zabezpieczenie za Mazdę6 to koszt ok. 550-600 zł (pytałem wczoraj). Jeśli chcesz z piaskowaniem to jest ekstra 900 zł. Ja wziąłem opcję z piaskowaniem, bo wiem co mam na podłodze i chciałem mieć dobrze oczyszczone. Jeszcze musisz się liczyć z tym, że w razie jakichś dziur i potrzeby wspawania kawałków (a to się niestety zdarza pod szmacianymi tylnymi nadkolami
) to dodatkowy koszt.
Jeśli chodzi o terminy to ja dzwoniłem w poprzedni piątek i umówiłem się na środę na odstawienie auta, odbiór to przyszły tydzień. Robota ze schnięciem kolejnych warstw to ok 4 dni.

Jeśli chodzi o terminy to ja dzwoniłem w poprzedni piątek i umówiłem się na środę na odstawienie auta, odbiór to przyszły tydzień. Robota ze schnięciem kolejnych warstw to ok 4 dni.
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Witam.
Szukam mechanika z okolic Szczecinka który zająłby się moją Mazdą 626 GD. Problem to brak ssania.
Pozdrawiam Tomasz
Szukam mechanika z okolic Szczecinka który zająłby się moją Mazdą 626 GD. Problem to brak ssania.
Pozdrawiam Tomasz
- Od: 2 kwi 2015, 20:46
- Auto: Mazda 626 GD 2.0 FE hatchback 1989r. automat
Witam
Mam problem ze skrzynią biegów. Mechanik powiedział że jest luz wewnątrz skrzyni i podejrzewa mechanizm różnicowy.. Skrzyni do mojego silnika nigdzie nie umie dostać tak więc szukam firmy zajmującej się naprawą skrzyń. Najlepiej w okolicy Wodzisław, Rybnik, Jastrzębie Zdrój, Żory lub coś nieopodal. chyba że ktoś ma pomysł na mój problem.
Pozdrawiam
Mam problem ze skrzynią biegów. Mechanik powiedział że jest luz wewnątrz skrzyni i podejrzewa mechanizm różnicowy.. Skrzyni do mojego silnika nigdzie nie umie dostać tak więc szukam firmy zajmującej się naprawą skrzyń. Najlepiej w okolicy Wodzisław, Rybnik, Jastrzębie Zdrój, Żory lub coś nieopodal. chyba że ktoś ma pomysł na mój problem.
Pozdrawiam
- Od: 30 maja 2013, 22:49
- Auto: MAZDA 626 LX 2.0 101KM 1983 sedan
Witam,
Poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji w Łodzi. Czy ktoś, coś, gdzieś słyszał i może polecić ?
Dzięki
Poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji w Łodzi. Czy ktoś, coś, gdzieś słyszał i może polecić ?
Dzięki
-
Dzban85