mogę polecić RBS Mazda przy ul.Buraczanej 10 we Wrocławiu.
co prawda skorzystałem z ich usług pod koniec lutego, ale nie pisałem w tym temacie do tej pory, by przedwcześnie nie pochwalić
bardzo dobry kontakt telefoniczny, wyjaśnienie wątpliwości, ustalenie kosztorysu napraw po przesłaniu faxem zakresu prac i ustalenie bardzo korzystnej ceny
miałem dość dużo rzeczy do zrobienia: tylne amory, 4x łączniki, gumy, rozrząd, wymiana płynów, świec, wymiana oringu ap. zap., polerka głowicy i uszczelka, lewy drążek, pasek pompy wody, 4x osłony amorów + kilka pierdół i wyeliminowanie paru podejrzewanych wcześniej usterek. okazało się, że w ustalonej cenie zmieszczę się jeszcze z wymianą tłumika końcowego

w prezencie 1l liqui moly 10w40 na ew. dolewki.
jeśli chodzi o ceny roboty to mam porównanie z konkurencyjną firmą z wrocławia i wiodącą na tym forum z warszawy (ceny z aso też mam, ale to kosmos

). na buraczanej zaproponowali jednak najlepszą cenę z uwagi na duży zakres robót za jednym zamachem, autko stało dwa dni i gotowe. jednak, jeśli nie jechałbym i tak w tym terminie do wroca, to w 100% cetka wylądowałaby w AutoJaksa (z uwagi na fachowość i b. dobre ceny, jak na warszawskie warunki)
reasumując: dobre ceny podlegające negocjacji, fachowa obsługa, jeśli coś budzi wątpliwości, lecz w trakcie okazuje się, że nie wymaga naprawy, to nie naciągają klienta na koszty i na siłę nie naprawiają, a to co wymaga – naprawią porządnie.
od naprawy nic się nie dzieje, co jest dla mnie o tyle ważne, że w ew. razie reklamacji mam do nich teraz ok. 400km
polecam
póki co, niczego nie szukam...