Szukam warsztatu lub sklepu
Witam.
Poszukuję blacharza lakiernika we Wrocławiu ale może być zarówno na terenie woj. dolnośląskiego lub woj. opolskiego .
poszukuję sumiennych ludzi , jestem w stanie również oddać pracę komuś kto się zna na rzeczy i ma już w tym doświadczenie (mowa o forumowiczach).
Do pomalowania mam Mazdę 323F BA 98' z usunięciem rdzy na nadkolach z tyłu oraz spodu drzwi .
dziękuję za pomoc
Poszukuję blacharza lakiernika we Wrocławiu ale może być zarówno na terenie woj. dolnośląskiego lub woj. opolskiego .
poszukuję sumiennych ludzi , jestem w stanie również oddać pracę komuś kto się zna na rzeczy i ma już w tym doświadczenie (mowa o forumowiczach).
Do pomalowania mam Mazdę 323F BA 98' z usunięciem rdzy na nadkolach z tyłu oraz spodu drzwi .
dziękuję za pomoc
-
scan1985
Czy ktoś ma do polecenia warsztat zajmujący się mazdą w trójmieście lub okolicach ? Chodzi o serwisowanie mazdy 6 gh ('2008, 2.0 diesel). Korzystałem w poprzendiej mojej szóstce z usług Japan serwis na hutniczej w gdyni, ale nie polecam...
- Od: 6 sie 2012, 22:03
- Auto: Była Mazda 6 2.0 CiTD 121 KM, 2003
Teraz Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD, 170 KM, 2010
Każdy "poważny" zakład nie zrobi ci blacharki za grosze. A niestety tanich paprakow u nas pełno ale nikt nie da ci gwarancji ze zrobi ci dobrze (ale zabrzmiało
)
Regeneracja DPF........info PW
Szukam diagnosty we Wrocławiu, który mógłby sprawdzić silnik ale z pełnym odczytem ramek, wszystkich parametrów auta. Auto stało miesiąc w warsztacie, nie doszli co jest nie tak. Z tego co mówili widzieli na swoim kompie szczątkowe info.
Silnik 1.6 DiTD 109KM
Silnik 1.6 DiTD 109KM
Witam,
chce oddać do regeneracji głowice – silnik kl 2.5 V6 i chciałbym aby trafiły w dobre "ręce".
Osobiście mogę podwieźć do następujących warsztatów:
1.Głowice Cezar Wrocław;
2. Auto-Hop Kalisz;
3. Robert Olejnik Regeneracja głowic Krotoszyn.
Jeśli znacie opinie na temat wymienionych warsztatów to będę wdzięczny za każdą informacje.
chce oddać do regeneracji głowice – silnik kl 2.5 V6 i chciałbym aby trafiły w dobre "ręce".
Osobiście mogę podwieźć do następujących warsztatów:
1.Głowice Cezar Wrocław;
2. Auto-Hop Kalisz;
3. Robert Olejnik Regeneracja głowic Krotoszyn.
Jeśli znacie opinie na temat wymienionych warsztatów to będę wdzięczny za każdą informacje.
- Od: 24 maja 2007, 20:06
- Auto: Mazda xedos 6 2.0 V6 z LPG
Witam. Szukam zakładu w Warszawie i okolicach, w którym będą potrafili wyłączyć mi EGR z mojej Mazdy 6 2005r 121km 2.0 diesel. Panom z Kreatora Mocy nie udało się wyłączyć EGR'u ze starego sterownika Denso RF5P i szukam, kogoś kto się z tym kiedyś zmierzył. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
sfiksowany
Witam
Poszukuję warsztatu (Górny Śląsk), który podjąłby się zorganizowania i wymiany silnika w Mazdzie Xedos 2.0 V6 z '96. Nagle podczas pracy pojawił się bardzo głośny stukot, w pobliskim warsztacie rozebrali motor i stwierdzili usterkę panewki, podobno ten silnik jest nie do odratowania.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc, sugestie, wyceny, itp.
Z góry wielkie dzięki.
Poszukuję warsztatu (Górny Śląsk), który podjąłby się zorganizowania i wymiany silnika w Mazdzie Xedos 2.0 V6 z '96. Nagle podczas pracy pojawił się bardzo głośny stukot, w pobliskim warsztacie rozebrali motor i stwierdzili usterkę panewki, podobno ten silnik jest nie do odratowania.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc, sugestie, wyceny, itp.
Z góry wielkie dzięki.
- Od: 13 lip 2006, 16:45
- Auto: Mazda Xedos 6 CA '96 + KL 2.5 V6
Witam,
Czeka mnie w najblizszym czasie gruntowna konserwacja podwozia w mojej M3.
Spod trzeba umyc karcherem, zagruntowac i zakonsetwowac w zwiazku z tym
kieruje pytanie do Was.
Czy wiecie gdzie we Wrocku znajde zaklad, ktory warto odwiedzic?
Czeka mnie w najblizszym czasie gruntowna konserwacja podwozia w mojej M3.
Spod trzeba umyc karcherem, zagruntowac i zakonsetwowac w zwiazku z tym
kieruje pytanie do Was.
Czy wiecie gdzie we Wrocku znajde zaklad, ktory warto odwiedzic?
-
piatek
Umyć podwozie możesz w wielu miejscach – ja myłem w RS Serwis na Szybowcowej bo miałem blisko
Szybko, sprawnie, profesjonalnie, dokładnie i nie najdrożej
a o warsztacie, w którym robiłem konserwację pisałem już wcześniej tutaj:
viewtopic.php?f=101&t=124498&start=340
viewtopic.php?f=101&t=124498&start=340
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Witam.
Samochód: Mazda 6 2.0 citd 2003
Od dzisiaj zauważyłem że mam problem, samochód kopci z pod korka spalinami i słychać lekki klekot z silnika którego wcześniej nie było, wszystko wskazuję na podkładki pod wtryskami. Proszę o podanie mi namiarów do dobrego mechanika z łodzi który zna temat i poradzi sobie z tym bez popsucia wtrysków i przy okazji jaki olej kupić 5w30( marka).
Samochód: Mazda 6 2.0 citd 2003
Od dzisiaj zauważyłem że mam problem, samochód kopci z pod korka spalinami i słychać lekki klekot z silnika którego wcześniej nie było, wszystko wskazuję na podkładki pod wtryskami. Proszę o podanie mi namiarów do dobrego mechanika z łodzi który zna temat i poradzi sobie z tym bez popsucia wtrysków i przy okazji jaki olej kupić 5w30( marka).
-
Baku1987
Witam szukam jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Krakowa lub Wieliczki.
Witam szukam jakiegoś dobrego warsztatu w Łodzi gdzie konserwują podwozie.
Witam. Jeżeli ktoś szuka dobrej konserwacji to jest w Jaworznie. Miesiąc temu robiłem. Zapłaciłem 950zł ale nie żałuje bo gościu robi to od wielu lat, ma specjalne sprowadzane środki z najwyzszej półki no i całe podwozie jest piaskowane. Gwarancja na 3lata. 602-738-065. Na moją mazde narzekał strasznie, tak jak gniją mazdy to nie gnije żadne auto. Polonezy miały mniej rdzy podobno na podwoziu. Ja konserwowałem wszystko full opcja z najlepszych środków jakie obecnie są na rynku, odkęcane wszystko od spodu. Niektóre mocowania musiał kupić nowe bo rdza je zeżarła. Myślę że komuś pomogłem, aha jeden minus nie wiem jak teraz ale strasznie dlugie ma terminy. ja czekałem od listopada.
Chciałem jeszcze zapytać czy zna ktoś blacharza-lakiernika z okolic Sosnowca (śląsk)? zależy mi na Warsztacie z solidnymi opiniami. Pozdrawiam
Chciałem jeszcze zapytać czy zna ktoś blacharza-lakiernika z okolic Sosnowca (śląsk)? zależy mi na Warsztacie z solidnymi opiniami. Pozdrawiam
- Od: 1 lis 2014, 22:48
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 147KM 06r.
200 kilosów to trochę za dużo na konserwację:), może ktoś, coś, bliżej łodzi... konserwacja podwozia
Jeden z kolegów Szumi91 robił na przeciwko Red Tower na Roosevelta w Łodzi i jest zadowolony, ja też chyba tam będę robił bo mam blisko 
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Co do tej konserwacji w lodzi...to przypomniałem sobie ze jakiś gościu się tym zajmuje, który pracuje w aso mazdy właśnie w lodzi. Wiem bo auto kupowałem w Zduńskiej woli itam byłem je sprawdzać przed zakupem. Podczas sprawdzania jeden z pracowników proponował mi konserwację, która się zajmuje. Ma chyba jakiś zakład. Podobno dobrze robi. Niestety nie skorzystałem bo za daleko.możesz sobie podjechać i popytać ;–)
- Od: 1 lis 2014, 22:48
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 147KM 06r.