Polecane sklepy i serwisy
Zdziwiło mnie tylko to, że w Wawie koleś mi podał cenę 12 zł.
22 zł to nie jakieś kosmiczne pieniądze ale 10 zł różnicy... ?
Chyba, że tamtem Panu chodziło o żarówkę z jednym świecidełkiem;P
22 zł to nie jakieś kosmiczne pieniądze ale 10 zł różnicy... ?
Chyba, że tamtem Panu chodziło o żarówkę z jednym świecidełkiem;P
Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
Faja napisał(a):A to jest nowo powstały salon? czy to jest już jakiś stary prywatny salon Mazdy?
Mazda Andora – jest to nowo powstały autoryzowany serwis i salon sprzedaży Mazdy w Krakowie . W tym samym miejscu był też niedawno salon Seata .<br> <br>Osobiście miałem raz z "uczynnymi "

- Od: 15 kwi 2008, 13:42
- Auto: Mazda /Honda /Mercedes
Jaksa napisał(a):To jakis żart ?Retro napisał(a):Przyglądać się pracy mechanika +50%
– Komentować pracę mechanika +100%
– Udzielać rad mechanikowi +200%
– Pomagać mechanikowi +300%
tak to żart – i takie kartki wiszą na co drugim serwisie nie tylko mechaniki samochodowej...
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
witam
chca wam polecic warsztat dla posiadaczy diesela na śląsku koło rybnika dobrzy fachowcy to jest ich strona robią pompy denso ja miał problem i mi go rozwiązali za niewielkie pieniadze http://www.diesel.jazd.pl/
chca wam polecic warsztat dla posiadaczy diesela na śląsku koło rybnika dobrzy fachowcy to jest ich strona robią pompy denso ja miał problem i mi go rozwiązali za niewielkie pieniadze http://www.diesel.jazd.pl/
- Od: 14 lut 2007, 20:52
- Auto: Opel Corsa od żony
była:
Mazda 6 2.0 MZRCD 121 kucyków
Faja napisał(a):Warto by było skontaktować i poinformować szefostwo Mazdy, ze takie coś ma miejsce, czytałem ze ponoć chcą mieć najlepsze salony w których każdy poczuje sie jak w domu
Odpiszą, że bla bla bla bla – powinieneś się cieszyć, domyślnie – przecież nikt Ci nie strzelił w pysk, więc weź się i odwal.
- Od: 1 kwi 2008, 22:12
- Auto: Mazda 3, 2.0 diesel
Ponownie polece serwis AutoJaksa i całą załoge G
serwisu. Szybko, sprawnie, fachowo i wesoło...choć to tylko tarcze i klocki to kazda wydana złotówka w tym warsztacie wraca sie trzykrotnie za przyjemnosc z jazdy
Szczerze polecam.
P.S. I przy okazji pozdrawiam kolege Zbigniewa poznanego u Jaksy.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
P.S. I przy okazji pozdrawiam kolege Zbigniewa poznanego u Jaksy.

- Od: 18 wrz 2008, 22:39
- Auto: MAZDA 6 GG 2.0 MZRCD 121KM '03
Witam,
chciałbym opisać swoje doświadczenie z serwisem AZ Auto z Warszawy-przegląd na 20 000 km Mazda 6 diesel 143:
1. rozmowa wstępna przed oddaniem samochodu,
2. samochód o umówionej godzinie trafił na przegląd,
3. ok 3 godzinki pracy ASO,
4. rozliczenie a za przynależność forum Mazdy 5% rabatu,
uważam, że cenowo nieźle ok 850zł, wyregulowano wtryski co daje się odczuć w pracy silnika, ogólnie samochód żwawszy i mniej pali,
polecam w/w ASO.
chciałbym opisać swoje doświadczenie z serwisem AZ Auto z Warszawy-przegląd na 20 000 km Mazda 6 diesel 143:
1. rozmowa wstępna przed oddaniem samochodu,
2. samochód o umówionej godzinie trafił na przegląd,
3. ok 3 godzinki pracy ASO,
4. rozliczenie a za przynależność forum Mazdy 5% rabatu,
uważam, że cenowo nieźle ok 850zł, wyregulowano wtryski co daje się odczuć w pracy silnika, ogólnie samochód żwawszy i mniej pali,
polecam w/w ASO.
fiodor99
- Od: 15 wrz 2008, 10:53
Witajcie.Szukam dobrego lakiernika w Krakowie,najlepiej taniego
potrzebuje pomalowac zderzak i dokładke tfb także musi to być zrobione bardzo dobrze.Z górzy dzieki za odp.pozdrawiam
-
Gość
Polecam sklep www.motolargo.pl. Kupiłem u nich właśnie komplet przewodów WN, NGK.
Świetna cena: 183 zł (bez kosztów wysyłki).
Wcześniej zaopatrzyłem się tam w świece, również NGK i również pełne zadowolenie.
Świetna cena: 183 zł (bez kosztów wysyłki).
Wcześniej zaopatrzyłem się tam w świece, również NGK i również pełne zadowolenie.
Witam
Polecam elektryka na bemowie na ulicy wroclawskiej obok salonu(za) mitsubishi lub też seata , elektryk znajduje sie za stacja diagnostyczna kontroli pojazdów dokladnie za nimi 15metrów.
Zamontował mi kable od glosników z bagaznika i alarm który miałem polskiej firmy.Podlączył centralke i antywstrzas.Bardzo miły facet koło 40-45lat.Wydaje mi sie być dosyć tani koło 200-250zl za montaż(w innych wołali od 300 w góre – reszte trzeba ustalić.Ja jestem zadowolony.
Namiary:
Al rapid , Krzysztof lias tel:603-927-313
Generalnie zajmuje sie tylko alarmami i montażem szyb ale czasem może mieć chęć coś innego zrobić z elektryki – chyba.
Można też przekazać że polecił go kolega od e36 ladnej ciemnej z 91r napewno mnie pamięta bo sobie chwile rozmawialismy – podobał mu sie stan mojego auta.Oczywiscie nie biore od niego forsy za polecanie.Po prostu wydaje mi sie uczciwy i bez naciągania,spokojny,kulturalny.Pracuje chyba sam.
Zamontował mi kable od glosników z bagaznika i alarm który miałem polskiej firmy.Podlączył centralke i antywstrzas.Bardzo miły facet koło 40-45lat.Wydaje mi sie być dosyć tani koło 200-250zl za montaż(w innych wołali od 300 w góre – reszte trzeba ustalić.Ja jestem zadowolony.
Namiary:
Al rapid , Krzysztof lias tel:603-927-313
Generalnie zajmuje sie tylko alarmami i montażem szyb ale czasem może mieć chęć coś innego zrobić z elektryki – chyba.
Można też przekazać że polecił go kolega od e36 ladnej ciemnej z 91r napewno mnie pamięta bo sobie chwile rozmawialismy – podobał mu sie stan mojego auta.Oczywiscie nie biore od niego forsy za polecanie.Po prostu wydaje mi sie uczciwy i bez naciągania,spokojny,kulturalny.Pracuje chyba sam.
- Od: 13 sty 2006, 16:57
- Auto: MX-5 NA była :9
no to wypada pochwalic:
MARCO TUNING S.J. M.W.K. Konik
Osiny, ul. Opolska 1A
46-070 Opole/Komprachcice
autko mialo byc gotowe na czwartek i bylo.podejscie do klienta jak najbardziej wlasciwe.jako ze firma znajduje sie pod Opolem mozna miec problem z wyjazdem.nie wiem czy wszedzie proponowaliby transport ale tutaj padlo pytanie czy mam jak sie wydostac z Osin.jako ze mialem nie bylo potrzeby korzystania ale juz sam fakt tylko dobrze swiadczy o placowce.
MARCO TUNING S.J. M.W.K. Konik
Osiny, ul. Opolska 1A
46-070 Opole/Komprachcice
autko mialo byc gotowe na czwartek i bylo.podejscie do klienta jak najbardziej wlasciwe.jako ze firma znajduje sie pod Opolem mozna miec problem z wyjazdem.nie wiem czy wszedzie proponowaliby transport ale tutaj padlo pytanie czy mam jak sie wydostac z Osin.jako ze mialem nie bylo potrzeby korzystania ale juz sam fakt tylko dobrze swiadczy o placowce.
Lublin, Witosa 3 – sklep z częściami do japońskich samochodów.
Kupiłem filtr powietrza Nipparts za 24 zł (w CMP za filtr chcieli 40 zł) i świece NGK BKR5E-11 po 9 zł/szt. Jak na razie ceny mają w porządku, ale jeszcze mało kupuję, bo samochód w miarę "świeży"
Kupiłem filtr powietrza Nipparts za 24 zł (w CMP za filtr chcieli 40 zł) i świece NGK BKR5E-11 po 9 zł/szt. Jak na razie ceny mają w porządku, ale jeszcze mało kupuję, bo samochód w miarę "świeży"
- Od: 17 wrz 2008, 08:24
- Auto: Mazda 323f BJ '02 ZM
Polecam elektryka
Autovolt
Przasnyska 2a
Warszawa Żoliborz
naprawiają tam rozruszniki alternatory i instalacje, do tego montaż i diagnostyka komputerowa.
wymieniałem tam alternator, cena, jakość, szybkość wszystko godne polecenia.
Autovolt
Przasnyska 2a
Warszawa Żoliborz
naprawiają tam rozruszniki alternatory i instalacje, do tego montaż i diagnostyka komputerowa.
wymieniałem tam alternator, cena, jakość, szybkość wszystko godne polecenia.
- Od: 10 kwi 2008, 19:23
- Auto: 323F 2.0V6 KAT
Witam
Czy ktoś mógł by podać mi dokładniejsze namiary na warsztat p. Błażeja Mitkowskiego – specjalizacja Mazda
ul Poetów 29 róg Modlińskiej/Warszawa.
Wiele pozytywnych uwag czytałem na forum i sam chciałbym spróbować. Chodzi mi głównie o numer telefonu jego warsztatu aby mógł umówić się na wizytę.
pozdrawiam
Czy ktoś mógł by podać mi dokładniejsze namiary na warsztat p. Błażeja Mitkowskiego – specjalizacja Mazda
ul Poetów 29 róg Modlińskiej/Warszawa.
Wiele pozytywnych uwag czytałem na forum i sam chciałbym spróbować. Chodzi mi głównie o numer telefonu jego warsztatu aby mógł umówić się na wizytę.
pozdrawiam
-
Michalzm
Dzięki, dodam numer do Polecanych warsztatów 
Polecam warsztat Micar z Poznania, wszystko fachowo i b. szybko przy akceptowalnym poziomie cen.
Micar
ul Grudzieniec 23
Poznań
tel. (061) 848-41-75
http://www.micar.net.pl/
Micar
ul Grudzieniec 23
Poznań
tel. (061) 848-41-75
http://www.micar.net.pl/
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
ZonX napisał(a):Odnośnie ASO Lublin na Witosa za wymiane oringu w aparacie zapłonowy krzykneli 200zł – zrobiłem to sam dzieki Wam. Stwierdzili że nie ma opcji wpięcia sie pod komputer i odczyt błedów – może i mieli racje
Na zembrzyckiej jadąc w strone zalewu przed skrzyzowaniem z budowlana jest serwis "wymiana opon" po lewej stronie. Dowiedzialem sie ze koles podpina tam sie do kompa i odczutuje bledy programem za 100zl w mazdzie 323c – nie wiem czy to prawda.
Na Witosa w Lublinie nie ma ASO Mazdy, jest na Wertera a teraz dodatkowo na Kraśnickiej mają już autoryzację Mazdy.
Co do zakładu na Zemborzyckiej, to gość jest bardzo dobry w kwestii silników.
Adres: Zemborzycka 62; 20-445 Lublin. Telefon: (081) 743-88-88
- Od: 4 wrz 2008, 11:40
- Auto: 03' M6 GY 2.0 Diesel 121KM