Mial mi to robic Dr Jaksa ale nie stety nie jestem juz w wawie
Dzwonilem do magazynow czesci originalnych w Wawie i zaproponowali mi warsztat mazdy w chorzowie.
naprawial ktos juz tam samochod
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a):Nawet nie myslę o tym ... Moze kiedyś jak się sytuacja poprawi z Mazdą w kraju ( nie szata zdobi człowiekaPuhcio napisał(a): Jaksa ty nie jesteś ASO)
Mazdami jezdzę od 10 lat i jak wszyscy wiemy samochody są naprawdę dobre i niezawodne.Puhcio napisał(a):Tesh tak kiedyś myślałem o maździe (może nie tak brutalnie), ale odkąd mamy millenię moje zdanie do mazdy zmieniło się o 180 stponi
To jak widze wszystko w dobrych cenach , tylko te rolki jak na zamienniki jakos drogie. Ciekawe jaki będzie rachunek koncowy.....VIP napisał(a):za cala kompletna wymiane rozzadu biora 250 zl
Do tego uszczelki po deklami 2 x 100 zl sztuka – za wymiane dolicza 300 zl
Bokciu napisał(a):Bylem tylko raz zapytac o cos u DYGI ale nie pamietam juz o co.
Moge okreslic go tylko tymi slowami:
STRAAAAASZNY Z NIEGO FIUT
Trzeba miec niepoukladane w glowie ,zeby cokolwiek u niego robic
Bokciu napisał(a):Bylem tylko raz zapytac o cos u DYGI ale nie pamietam juz o co.
Bokciu napisał(a):Moge okreslic go tylko tymi slowami:
STRAAAAASZNY Z NIEGO FIUT
Bokciu napisał(a):Trzeba miec niepoukladane w glowie ,zeby cokolwiek u niego robic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki