Na Forum – nic
W interncie – nic
Może ktoś z Was się z tym spotkał?
http://www.kamoka.pl/pl/kamoka---czesci_zamienne_do_samochodow_osobowych
Są tu nawet jakieś przeguby do BJ
www.mazdaspeed.pl
magicadm napisał(a):Są tu nawet jakieś przeguby do BJ
topik napisał(a):Witam!Ja po weekendzie będe montował dwa [jakie?] amortyzatory gazowe tej firmy.Tak jak napisał Krisek zawsze wymienia się dwa.Pozdrawiam
misiek3118 napisał(a):WITAM!!
Ja wlasnie przymiezam sie do wymiany amorkow z tylu na KAMOKA (gazowo-olejowe) w swojej MADZI....
I jak tam TOPIK spisuja sie te amortyzatory??
jarekrk napisał(a):no ale jak KOmoi kosztuja na allegro 110zł a Kayaby 170 to chyba lepiej dopłacic 120zł na 2 sztukach i miec spokoj juz na dlugooooooooo,
choc sam nie slyszalem aby ktos te KOmoki jeszcze monotwał
jarekrk napisał(a):a używasz ich ? na serio są godne polecenia? bo ja sie poprostu boje , że raczej one nie będą swojej roli spełniały,
misiek3118 napisał(a):Po zalozeniu amorkow tyl autka podniusl sie w gore
Waluś napisał(a):a od kiedy amortyzator odpowiada za wysokość auta pytajnik
Waluś napisał(a):misiek3118 napisał(a):Po zalozeniu amorkow tyl autka podniusl sie w gore
a od kiedy amortyzator odpowiada za wysokość auta![]()
3 misiące to zdecydowanie za mało. Daj znać jak zrobisz 50 tysięsy
Yooziu napisał(a):mamy je w swojej ofercie, nie wiem jak przeguby, ale amorkow sprzedalismy juz sporo i jak dotad zadnych problemow
misiek3118 napisał(a):e wiem kolego czy wydaje mi się, ale na starych amorkach tył wisiał chyba minimalnie niżej niż teraz...
ROBIN HOOD napisał(a):Yooziu napisał(a):mamy je w swojej ofercie, nie wiem jak przeguby, ale amorkow sprzedalismy juz sporo i jak dotad zadnych problemow
jak zwykle stara gadka a potem robia wielkie oczy moim zdaniem pakuje to jakis cwaniaczek w czechach a w srodku chinszczyzna w czystej postaci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki