www.mazdaspeed.pl
- za darmo tego auta bym nie wziął). W każdym bądź razie kupując taki samochód z drugiej ręki nie ma co liczyć że ktoś nim jeździł spokojnie
Czy te auto które jedziesz oglądać ma jeszcze gwarancję 
tomq napisał(a):(...)po zakupie odrazu wywalenie katalizatorow tak robie w kazdym aucie (...)
jędras napisał(a):Jak mianowicie spisuje się to cacuszko w codziennym użytkowaniu, chodzi mi o np.parkowanie /niskie zawieszenie/, dziury na drogach /niskie zawieszenie/, użytkowanie w okresie zimowym /niskie zawieszenie, [jaki?] napęd/ itp...Prawdę powiedziawszy od dłuższego czasu choruję na to auto i na 99 % zamienię swją alfę na "8"...

ZK33 napisał(a):Ja osobiście większość zimy trzymam auto w garażu i prawie nie jeżdzę
) auto ma po prostu dość długi rozstaw osi plus niskie zawieszenie i to daje ten efekt.

ZK33 napisał(a):Awaryjności nie będe porównywał bo Alfy nigdy nie miałem , o Maździe mogę powiedzieć że się nie psuje.
Spider napisał(a):gdzie i z kim w Polsce moge umowic sie na realne obejrzenia auta i jazde probna
Spider napisał(a):- jak twarde jest zawieszenie rx8 - polskie drogi
Spider napisał(a):czy niski moment obrotowy jest denerwujacy - z tego co czytalem silnik jest malo elastyczny i zbiera sie do roboty dopiero jak sie wkreci na obroty
Spider napisał(a):czy miejsce kierowcy dla wysokiej osoby jest wygodne
Spider napisał(a):- gdzie i z kim w Polsce moge umowic sie na realne obejrzenia auta i jazde probna - dzwonilem po serwisach, firmach itd... wszyscy moga sprowadzic, ale nikt nie ma auta aby pokazac - paranoja ;-)
Spider napisał(a):- jak twarde jest zawieszenie rx8 - polskie drogi
Spider napisał(a):- czy niski moment obrotowy jest denerwujacy - z tego co czytalem silnik jest malo elastyczny i zbiera sie do roboty dopiero jak sie wkreci na obroty
Spider napisał(a):- czy miejsce kierowcy dla wysokiej osoby jest wygodne - podobno kierownica tylko reguluje sie w pionie
Spider napisał(a):- jak jest z jazda w ziemie, piszecie ze auta trzymacie w garazach, dlaczego, rozumiem ze naped na tyl ma duze wady w zimie, ale czy to uniemozliwia jazde?
Spider napisał(a):- z tylu pomiedzy bagaznikiem a kabina jest podobno tunel na narty itp., czy [jakie?] siedzenia maja skladane oparcia?
Spider napisał(a):- czy na [jakich?] fotelach dorosla osoba wysiedzi, czy to raczej nalezy do meki
Spider napisał(a):- napiszcie prosze jakie sa wg was najwieksze zalety i wady tego auta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników