Opinie warsztatów (wiesiek5 etc)
Witam wszystkich mazdowiczów!!!!!!!!!!!!
Padła mi skrzynia w moim Xedosie 9 niestety nikt na pomorzu niechce zaglądać nawet pod maske tego samochodu
Więc co? Laweta i do Wieśka
Już drugi raz mi naprawiał samochód i jestem zadowalony
Jak teraz byłem to stało u Wieśka siedem Xedosów 9. Piękny widok.
Jeżeli macie problem z Xedosem to z czystym sumieniem polecam Wieśka.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!
Padła mi skrzynia w moim Xedosie 9 niestety nikt na pomorzu niechce zaglądać nawet pod maske tego samochodu
Więc co? Laweta i do Wieśka
Już drugi raz mi naprawiał samochód i jestem zadowalony
Jak teraz byłem to stało u Wieśka siedem Xedosów 9. Piękny widok.
Jeżeli macie problem z Xedosem to z czystym sumieniem polecam Wieśka.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!
servisowany u Wieśka z Dębicy
Idzie jak rakieta
Na LPG ma lepszego kopa
Idzie jak rakieta
Na LPG ma lepszego kopa
frescoro napisał(a):Jak teraz byłem to stało u Wieśka siedem Xedosów 9
Jak odbieralem swoja millenie od Wieska, to widzialem Twojego X9 w garazu z wyciagnieta skrzynia
Gdy zostawiales "iksa", to pewnie widziales moje autko, te chromowane lusterka przyciagaja wzrok
frescoro napisał(a):Jeżeli macie problem z Xedosem to z czystym sumieniem polecam Wieśka.
Ja tez polecam, nie ma w Polsce lepszego fachowca i speca od tych samochodow. Wiesiek jak nikt inny zna sie na KL i KJ i potrafi je naprawic.
Pozdrawiam,
voytecku.
voytecku.
twojego Xedosa nie widziałem ponieważ swój samochód wysłałem na lawecie z kierowcą
ale słyszałem dużo od Wieśka podobno jest [tiiit]
pozdrawiam
twojego Xedosa nie widziałem ponieważ swój samochód wysłałem na lawecie z kierowcą
pozdrawiam
servisowany u Wieśka z Dębicy
Idzie jak rakieta
Na LPG ma lepszego kopa
Idzie jak rakieta
Na LPG ma lepszego kopa
frescoro napisał(a):voytecku.
Ja mam millenie
Mi bardzo sie podoba i kilku osobom chyba tez
Tutaj mozesz obejrzec moje autko:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=39155
Pozdrawiam,
voytecku.
Co do Pana Wieśka to mozna odświeżyc tebn temat zeby ludzie daleko nie szukali... Mozna zauwazyc ze w Polsce coraz czescie mozna zauwazyc na drodze x9... Tak wiec do wszystkich z tymi modelami... zapraszamy do DĘBICY:D
Zbieram na MM (jak długo nie wie nikt)
frescoro napisał(a):Jeżeli macie problem z Xedosem to z czystym sumieniem polecam Wieśka.
odnoszę wrażenie, że jeśli opłacało Ci się lawetę z autem pchać przez całą polskę aż do Dębicy (w końcu po drodze jest Jaksa), to to naprawdę musi być .
- Od: 14 maja 2007, 23:13
Widelec napisał(a):odnoszę wrażenie, że jeśli opłacało Ci się lawetę z autem pchać przez całą polskę aż do Dębicy (w końcu po drodze jest Jaksa), to to naprawdę musi być
Z tego, co wiem, to Jaksa nie specjalizuje sie w KL ani KJ.
Pozdrawiam,
voytecku.
Proponuję,żeby Wiesiek przeprowadzil szkolenie dla mechaników z innych części Polski,bo Dębica to dla nas ludzi Pólnocy strasznie daleko.Pozdrawiam .
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Panie Wiesławie, nie myślal Pan o tym zeby rozszerzyc swoja działalność podbijajac wieksza czesc Polski niz tylko dębica! Wiadomo ze do Pana bedizmey jezdzic... ale jakis autoryzowany serwis z dobrze wyszkolonym przez Pana uczniem (moze naprawy on- lline, w koncu operacje sie tak robi to i naprawiac auta by tak mozna) i robi Pan miznes jakich malo... Poznań Szczecin (warszawe mozna ominac maja Jakse) itd itd itd... prosze o tym pomyslec /(ja moge byc menagerem :p )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbieram na MM (jak długo nie wie nikt)
Wszystko fajnie, tylko Wiesiek robi pewnie też inne samochody poza X9, bo nie wyżył by z tego.
Nie ma znowu tych samochodów tak dużo
Jednak jeśli ktoś myśli o jakieś filii na śląsku, to ja byłbym zainteresowany wspólnym interesem.
Nie ma znowu tych samochodów tak dużo
Jednak jeśli ktoś myśli o jakieś filii na śląsku, to ja byłbym zainteresowany wspólnym interesem.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
wiesiek5 napisał(a):z całej polski dziennie zadzwoni 50 tel. to czasem mam dość!
między innymi ja, panockowie dzięki Wieśkowi już parę razy pewnych głupot z samochodem nie zrobiłem. Nie zdażyło się żeby pomocy odmówił, dokładnie i ciepliwie potrafi wyłożyć co i jak zrobić, dosłownie samochody przez telefon naprawia , osobiście nie mogę się doczekać kiedy oddam w Jego ręce swoją KLkę. Od tego momentu będę spokojnie zasiadał za kierownicą pewny że trasa do Pekinu i spowrotem odbędzie się bez technicznych niespodziewajek.
Człowiek o ogromnej wiedzy na temat mazd a do tego niezwykle sympatyczny. Dziwię się że tak mało na Jego temat jest na forum.
reasumując: na kłopoty z mazdą wiesiek5 z Dębity
ps: no i jest z podkarpacia co cieszy mnie niezmiernie
"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Puhcio napisał(a):Wszystko fajnie, tylko Wiesiek robi pewnie też inne samochody poza X9, bo nie wyżył by z tego.
Nie ma znowu tych samochodów tak dużo oczko
ja byłem u Wieśka z gf wymieniać rozrząd, jako jeden z niewielu ma dostęp do wszystkich oryginalnych części(w leżajsku i okolicach niedostępne), a poza tym można kupić oleje po cenach hurtowych no i forumowicze z mazdaspeed zawsze mogą liczyć na jakiś upust
- Od: 4 mar 2008, 22:18
- Auto: 626GF 2,0DiTD 1998, Astra II