Wycieraczki
obecne piora nadaja sie do pupy, musze cos nowego kupic i dostaje kolorowy zamet glowy
sam juz nie wiem czy wymienic cale wycieraczki czy tylko piora, myslalem nad plaskimi ale nie wiem co sa warte takie wynalazki jak tutaj
http://tiny.pl/wrtn
jesli juz same piora to od razu Valeo, Champion czy moze poprzec przemysl krajowy i zalatwic sobie chwalone MotGumy ?
czytalem watki na forum ale dalej mam dylematy, 150 km/h w deszczu nie przewiduje czesto jezdzic ale spokoj i przejzystosc szyb to cos na czym mi zalezy bo obecnie mam koszmar co wplywa bardzo silnie na bezpieczenstwo jazdy
tak przy okazji czy jest jakas logika w tym zeby kupowac Valeo zimowe i uzywac ich w lecie ?
sam juz nie wiem czy wymienic cale wycieraczki czy tylko piora, myslalem nad plaskimi ale nie wiem co sa warte takie wynalazki jak tutaj
http://tiny.pl/wrtn
jesli juz same piora to od razu Valeo, Champion czy moze poprzec przemysl krajowy i zalatwic sobie chwalone MotGumy ?
czytalem watki na forum ale dalej mam dylematy, 150 km/h w deszczu nie przewiduje czesto jezdzic ale spokoj i przejzystosc szyb to cos na czym mi zalezy bo obecnie mam koszmar co wplywa bardzo silnie na bezpieczenstwo jazdy
tak przy okazji czy jest jakas logika w tym zeby kupowac Valeo zimowe i uzywac ich w lecie ?
- Od: 31 sty 2006, 00:43
jazzzy ja kupiłem w kauflandzie ze 4 miechy temu wycieraczki grafitowe i zbierają jak narazie bardzo ładnie, powinienem mieć jeszcze jeden komplecik gdzieś gdybyś był zainteresowany to moge odszukać i odsprzedać ... długość hmm 51 albo 53cm. cena 14zl. + przesyłka.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Znajomy kupil plaskie do Peugeota 2006 w bardzo podobnej cenie jak te z http://tiny.pl/wrtn . Fatalnie zbieraja w porownaniu z klasycznymi.
- Od: 12 lip 2006, 15:38
- Auto: Dodge Magnum SXT
ja kupilem w norauto na probe jakies no-name, plaskie, podobne do valeo x-trm i sa rewelacyjne!! polecam wszystkim, jak mi sie te zuzyja to kupie valeo, i na pewno nie pozaluje. najlepsze w tych wycieraczkach jest to ze nie odchodza od szyby i dzialaja tam samo szybko nie wazne jak szybko jedziesz. jedyne co z nimi jest nie tak (ale to kwestia firmy, albo wlasciwie jej braku) ze koncowki wycieraczek (jakis centymetr) odstaja od szyby... moj kumpel ma valeo x-trm w pugu 307 i ego problemu nie ma.
B.E.N.D.E.R.:
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
A co na temat wycieraczej Bosch? Warto wywalic tyle kasy?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...
jazzzy napisał(a):to calkowicie no-name czy jednak cos na nich pisalo ?
probowalem sie doczytac chociaz gdzie to bylowyprodukowane, ale mi sie nie udalo...
pamietam jedynie ze byly w takim niebieskim opakowaniu z czerwonymi napisami...
za komplet na przod zaplacilem nie cale 70zl
B.E.N.D.E.R.:
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
jazzzy – komplecik kosztuje chyba 14zł. jesli dobrze pamietam, a jak narazie jestem z nich bardzo zadowolony ... Pablo w GE też ma grafitowe i bardzo je chwali. Podskocz do Kauflanda i może jeszcze bedą, a jak nie to bym poszukał w jakimś moto sklepiku. Warte polecenia i nie drogie (a jeśli nawet byłbyś niezawowolony to 14zł. za komplet to nie majątek) ale raczej bedziesz zadowolony z zakupu jeśli się zdecydujesz.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
A jakie to wszystko ma znaczenie jak teraz zima jest!! Wydawajac niewiadomo jaka kase na wycieraczki trzeba sie liczyc z tym ze sie w zimie i tak troche spierdol*!! Lepiej teraz cos taniego a na wiosne konkret!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Nie, nie mam w zywcu zimy, w katowicach tez nie, ale oszronione szyby itp. z rana sie zdarzaja! A zima pewnie w koncu przyjdzie, w calej polsce! Nie potrzeba sniegu zeby spierniczyc piora, wystarczy szron na szybach, niezdarty z rana dobrze! Co to jest szron?? To jest woda w stanie stalym-krysztal! To cos ma ostre krawedzie!! Reszte sobie sam dopisz!
- Od: 10 sty 2006, 17:29