Tutaj się witamy
Witam serdecznie.
Od lipca 2017 r. jestem szczęśliwym posiadaczem 6 GY '05. Po zimie pojawiły się drobne purchelki na tylnych nadkolach, no i cieknie klima (skropliny). To chyba norma, ale planuję się tym na wiosnę zająć.
Pozdrawiam:
Tomek
Od lipca 2017 r. jestem szczęśliwym posiadaczem 6 GY '05. Po zimie pojawiły się drobne purchelki na tylnych nadkolach, no i cieknie klima (skropliny). To chyba norma, ale planuję się tym na wiosnę zająć.
Pozdrawiam:
Tomek
- Od: 31 lip 2017, 08:21
- Auto: Mazda 6 I, 2.0 l, 141 KM, 2005 r.
Kombi
Witam, wszystkich miłośników "MAZDY" w latach 90 miałem 626 obecnie jestem na etapie poszukiwań 5 w dobrym stanie :–) przed lub po Lifcie kwestia ceny, przebiegu i stanu ..
Pozdrawiam
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej
- Od: 20 mar 2018, 16:05
- Auto: 626 2,0 Było
JEST Mazda 5 II 1.6
Witajcie Panie&Panowie
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym właścicielem Mazda6 GG RF-7J '07 "50cent car" i ruszam z nią pod nazwą Mazda 6 GG RF-7J Barry's Project!
Serdeczne podziękowania dla @LooKasH8 za pomoc przy "wklejeniu się" w forum Mazda Speed jak i oczywiście za super auto z którego od dnia zakupu jestem mega zadowolony.
W najbliższym czasie, jeżeli trochę Lubelska pogoda się poprawi wstawię swój temat w poczekalni i pochwalę się moim sprzętem
O mnie?
Mam na imię Dawid, mam 18 lat i pochodzę z okolic Kaziemierza Dolnego woj.Lubelskie. Uczę się w Lublinie i właśnie zaczynam swoją przygodę z motoryzacją samochodową ponieważ motocykl mam już od jakiegoś czasu (Yamaha tzr-125).
Jako nowy forumowicz nie ukrywam, że liczę na wyrozumiałość Administracji oraz pomoc starszych kolegów!
Autko:
foto by @LooKasH8
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym właścicielem Mazda6 GG RF-7J '07 "50cent car" i ruszam z nią pod nazwą Mazda 6 GG RF-7J Barry's Project!
Serdeczne podziękowania dla @LooKasH8 za pomoc przy "wklejeniu się" w forum Mazda Speed jak i oczywiście za super auto z którego od dnia zakupu jestem mega zadowolony.
W najbliższym czasie, jeżeli trochę Lubelska pogoda się poprawi wstawię swój temat w poczekalni i pochwalę się moim sprzętem
O mnie?
Mam na imię Dawid, mam 18 lat i pochodzę z okolic Kaziemierza Dolnego woj.Lubelskie. Uczę się w Lublinie i właśnie zaczynam swoją przygodę z motoryzacją samochodową ponieważ motocykl mam już od jakiegoś czasu (Yamaha tzr-125).
Jako nowy forumowicz nie ukrywam, że liczę na wyrozumiałość Administracji oraz pomoc starszych kolegów!
Autko:
foto by @LooKasH8
- Od: 6 gru 2017, 00:15
- Auto: Mazda6 GG RF-7J '07
2.0 Diesel
121KM
Witam z południa Polski od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 3 bl w benzynce 1,6 z 2010 roku , po przygodzie z Honda i Suzuki czas na kolejnego Japończyka z racji zawodu mogę pomóc głównie z problemami silnikowymi w naszych wozach no ale przecież silniki w Mazdach się nie psują:) pozdrawiam
- Od: 22 mar 2018, 19:07
- Auto: Mazda 3 BL 2010 1,6 Pb z6
albinguma – gratuluję zakupu
Zerknij do tego wątku
Wszystkich nowych forumowiczów zapraszam do założenia własnego wątku w dziale Nasze Mazdy
Zerknij do tego wątku
Wszystkich nowych forumowiczów zapraszam do założenia własnego wątku w dziale Nasze Mazdy
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam i dzień dobry!
Nazywam się Marek, pochodzę z Górnego Śląska i od pół roku jestem posiadaczem czarnej Mazdy Rx-8 z silnikiem 1.3 231KM.
Zaraz po zakupie wymieniłem silnik na nowy, ściągnięty prosto z Japonii
Mam nadzieję, że będziecie wspomagać mnie fachową radą jak eksploatować moje autko
Pozdrawiam.
Nazywam się Marek, pochodzę z Górnego Śląska i od pół roku jestem posiadaczem czarnej Mazdy Rx-8 z silnikiem 1.3 231KM.
Zaraz po zakupie wymieniłem silnik na nowy, ściągnięty prosto z Japonii
Mam nadzieję, że będziecie wspomagać mnie fachową radą jak eksploatować moje autko
Pozdrawiam.
- Od: 24 mar 2018, 14:04
- Auto: Mazda Rx-8 2004 1.3 231KM
Jestem Piotrek witam wszystkich posiadam aktualnie Madzia 3 Sedan 1.6
- Od: 25 mar 2018, 00:27
- Auto: Mazda 3 Sedan 1.6 Benzyna 2005r
Witajcie!
Jeszcze nie mazdowicz, ale mam nadzieję, że już niebawem (jak tylko uda mi się sprzedać moje obecne auto, trzymajcie kciuki .
Przymierzam się do zakupu 6 GH w kombi, a obecnie głównie edukuję się na forum.
Mam nadzieję, że będę mógł wnieść coś w życie forum.
Pozdrawiam!
Jeszcze nie mazdowicz, ale mam nadzieję, że już niebawem (jak tylko uda mi się sprzedać moje obecne auto, trzymajcie kciuki .
Przymierzam się do zakupu 6 GH w kombi, a obecnie głównie edukuję się na forum.
Mam nadzieję, że będę mógł wnieść coś w życie forum.
Pozdrawiam!
- Od: 26 mar 2018, 14:48
- Auto: Micra K12 1.5 dci
witam serdecznie
od 4 lat jestem posiadaczem mazdy 323f BG z 1993r
orginalnie pod maską znajdowała się wolnossąca jednostka napędowa o pojemności 1.6 i mocy 88km
Dla mnie jako początkującego kierowcy moc była wielka
po czasie zaczeło brakować mocy.
zacząłem czytać po internecie i interesować się jakie wersje wychodziły żeby zobaczyć czy jest sens przekładania silnika
no i trafiłem okazję zakupu całego swapu na 1.8 bp z wersji gt
oczywiście zakupiłem silnik i od tego momętu zaczeła się przygoda z madzią
mażeniem moim było żeby siedział pod maską silnik z turbo ale nigdy nie mogłem nigdzie znaleść
i jednego dnia trafiłem okazję na zakup silnika 1.8 BPT oczywiście kupiłem w ciemno i wiedziałem że to będzie wyzwanie a zwłaszcza z dostępnoscią części i cenami
aktualnie jestem zadowolony z posiadania takiego auta i nie mam zamiaru zmieniać
pozdrawiam
od 4 lat jestem posiadaczem mazdy 323f BG z 1993r
orginalnie pod maską znajdowała się wolnossąca jednostka napędowa o pojemności 1.6 i mocy 88km
Dla mnie jako początkującego kierowcy moc była wielka
po czasie zaczeło brakować mocy.
zacząłem czytać po internecie i interesować się jakie wersje wychodziły żeby zobaczyć czy jest sens przekładania silnika
no i trafiłem okazję zakupu całego swapu na 1.8 bp z wersji gt
oczywiście zakupiłem silnik i od tego momętu zaczeła się przygoda z madzią
mażeniem moim było żeby siedział pod maską silnik z turbo ale nigdy nie mogłem nigdzie znaleść
i jednego dnia trafiłem okazję na zakup silnika 1.8 BPT oczywiście kupiłem w ciemno i wiedziałem że to będzie wyzwanie a zwłaszcza z dostępnoscią części i cenami
aktualnie jestem zadowolony z posiadania takiego auta i nie mam zamiaru zmieniać
pozdrawiam
- Od: 30 mar 2018, 08:31
- Auto: Mazda 323f BG 1993r silnik 1.8 turbo (BPT)
Witam wszystkich serdecznie
Przez ostatnie pół roku szukaliśmy dla żony jakiegoś małego auta miejskiego i ostatecznie wybrała Mazde 6 GG w liftbacku
W sumie to i tak jakiś postęp gabarytowy bo jej poprzednim autem kilka ładnych lat temu była 626 Kombi z napędem 4x4...
Teraz ona ma auto a ja mam się zająć resztą problemów. O Mazdach wiem niewiele więc będę zadawał pewnie sporo pytań.
Sam jeżdżę Lancerem więc pozostajemy w szczęśliwym gronie posiadaczy japońskich aut
Przez ostatnie pół roku szukaliśmy dla żony jakiegoś małego auta miejskiego i ostatecznie wybrała Mazde 6 GG w liftbacku
W sumie to i tak jakiś postęp gabarytowy bo jej poprzednim autem kilka ładnych lat temu była 626 Kombi z napędem 4x4...
Teraz ona ma auto a ja mam się zająć resztą problemów. O Mazdach wiem niewiele więc będę zadawał pewnie sporo pytań.
Sam jeżdżę Lancerem więc pozostajemy w szczęśliwym gronie posiadaczy japońskich aut
- Od: 1 kwi 2018, 20:19
- Auto: MAZDA 6 GG LF`02 żony :)