NIE[quote="NIEBO! napisał(a):zastanawiam czy nie wymienić choć moje działa dobrze i poprawnie tylko cholernie ciężko
W Waszych Pb jest tez wysprzęglik hydrauliczny
www.mazdaspeed.pl
NIE[quote="NIEBO! napisał(a):zastanawiam czy nie wymienić choć moje działa dobrze i poprawnie tylko cholernie ciężko
A tu jest ewidentne żużycie tarczy bo teraz jak nowa w porównaniu z obecną jest np o 5-7mm grubsza to wtedy na pedale sprzęgła kasuje się luz przynajmniej 2cm i nie ma tego o czym pisze matthiesmatthies napisał(a):u mnie już chodzi sprzęgło bardzo lekko, do połowy pedał wchodzi niemal bez oporu
matthies napisał(a):Koszt za części 600 pln, plus jakaś robocizna ale jeszcze nie wiem ile
matthies napisał(a):
a jeszcze jedna rzecz, jakie możecie polecić tuleje wachacza przedniego dolnego prostego, te umiejscowione przy mocowaniu do sanek? Mam ofertę na Monroe za 39 pln/szt, ale kompletnie nie wiem co to za jakość. Poratujcie please.
Socyopatic napisał(a):Osobiscie najwieksze zaufanie miałbym właśnie do jakosci Mooga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości