Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Oczywiście że brawo
Piotrek nie przejmuj się, przeproś Mariusza
Ile bedzie miec PS.. a w ogole pytanie czy tylko bedzie to samo co przed
po docierce i strojeniu ostatecznym pojade na ta samą hamownie co ostatnio, ale naprawde nie łudzę się.
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa
Piotrek nie przejmuj się, przeproś Mariusza
Ile bedzie miec PS.. a w ogole pytanie czy tylko bedzie to samo co przed

Dziękuję Wszystkim za miłe słowa
jakiś taki sezon na odratowywanie efek się zaczął
gratki uruchomienia 

Bedzie z@pierdalac i to ostro
bedzie pan zadowolony
bedzie pan zadowolony
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Dziś auto miało wyjechać na dobre żeby pośmigać. Obecnie po uruchomieniu auto ma przelatane 19km i zaliczoną jedną szybką myjnię.
Problem był z wolnymi obrotami a właściwie ich braku (na jałowym koło 2k)... Wyszło dodatkowo, że ktoś(nie wiem od kogo zakupił przepustnicę ) na własną rękę zabrał się za jej przeróbkę i niestety zawalił na całej lini. Listek przepustnicy był obrobiony (na szlifierce? papierem ściernym? nożycami do metalu?
) wobec czego mowy nie było o jej szczelności po zamknięciu. Tam nawet nie było owalu, tylko wyglądało to jak szesnastokąt...
Ale przybył Xed z przepustnicą z innego KL i po szybkiej podmianie obroty wróciły. Złożone na szybko. Aby śmigało trzeba ja jeszcze raz zdjąć i przerobić tak aby ślimak nie wadził o serwo i pompę.
Xed wrzuci pewnie jakieś foto bo ta przepustnica wyglądała ciekawie.
Problem był z wolnymi obrotami a właściwie ich braku (na jałowym koło 2k)... Wyszło dodatkowo, że ktoś(nie wiem od kogo zakupił przepustnicę ) na własną rękę zabrał się za jej przeróbkę i niestety zawalił na całej lini. Listek przepustnicy był obrobiony (na szlifierce? papierem ściernym? nożycami do metalu?
Ale przybył Xed z przepustnicą z innego KL i po szybkiej podmianie obroty wróciły. Złożone na szybko. Aby śmigało trzeba ja jeszcze raz zdjąć i przerobić tak aby ślimak nie wadził o serwo i pompę.
Xed wrzuci pewnie jakieś foto bo ta przepustnica wyglądała ciekawie.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
ale masakra, faktycznie jak po obcięciu nożycami, ale najważniejsze, że już jest si 
gratki ukończenia kolejnego etapu

gratki ukończenia kolejnego etapu

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
zaraz zaraz to jest foto wlotu przepustnicy???
Dopisano 15 lut 2014, 17:05:

link do wiekszej rozdzielczosci http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 6fc48.html
to juz jest inna przepustnica czy ta sama bo zgłupiałem
Dopisano 15 lut 2014, 17:05:

link do wiekszej rozdzielczosci http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 6fc48.html
to juz jest inna przepustnica czy ta sama bo zgłupiałem

Dużeee te szpary :d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Ostatnio edytowano 15 lut 2014, 18:29 przez Reiss, łącznie edytowano 1 raz
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Ale ekipa
Czyli przepustnica, to kolejna część podmieniona przez magika który robił ten silnik?

Czyli przepustnica, to kolejna część podmieniona przez magika który robił ten silnik?

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL

aż mi się sama morda cieszy jak to oglądam 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Dobry szpital :d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
przepustnica jest podmieniona
ładnie juz pracuje – I like it
a ekipa jest prężna i zgrana to trzeba przyzna

ładnie juz pracuje – I like it
a ekipa jest prężna i zgrana to trzeba przyzna

Miałem w planie rozwiercac przepustnice, ale ponoc została uszkodzona podczas zabiegów, czyli to jest nastepna juz nie ryzana, ale nie poddana dokładnym oględzinom – tak sadze.