Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Obniżyć zawieszenie, proponuje o jakieś 3-4 cm, nie więcej bo kombi, to czasem może się przydać coś przewieść
na chwilę obecną nie planuję ale może za jakiś czas kto wie
Dopisano 24 lut 2013, 21:53:
Mała metamorfoza
Zostały wymienione żarówki w podsufitce na białe diody LED, w drzwiach przednich na niebieskie oraz założone zostało podświetlenie nóg kierowcy i pasażerów w postaci taśm z niebieskimi diodami LED.
Dopisano 24 lut 2013, 21:53:
Mała metamorfoza
Zostały wymienione żarówki w podsufitce na białe diody LED, w drzwiach przednich na niebieskie oraz założone zostało podświetlenie nóg kierowcy i pasażerów w postaci taśm z niebieskimi diodami LED.
Ostatnio edytowano 14 wrz 2013, 13:32 przez LadyM, łącznie edytowano 3 razy
www.radiotp.pl z pasji do muzyki :) Zapraszam
- Od: 30 cze 2012, 16:05
- Auto: AUDI A3 1.6 FSI 116PS Wersja Sportback
2005r.
Mandey napisał(a):No i elegancko pewnie poczułbym się jak w swojej dobra robota
Twoja mazda bardzo mnie zauroczyła i dlatego taki krok został wykonany
matthies napisał(a):bardzo ciekawie to wygląda w środku.
celowo zdemontowałaś górną część podłokietnika
niestety nie ma tutaj podłokietnika
2005r.
wydaje mi się że został urwany albo zdemontowany. przyjrzyj się temu dokładniej, myślę że w przystępnych pieniądzach można dokupić. mi osobiście jest milion razy wygodniej jak przesiadłem się z auta w którym podłokietnika nie było.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Jaki model żarówek masz w postojówkach i na podsufitce? Gdzie je kupiłaś? Bo na zdjęciach wygląda, że świecą dużo lepiej niż te zwykłe diody W5W. Chyba, że tylko na zdjęciach to tak wygląda
matthies napisał(a):wydaje mi się że został urwany albo zdemontowany. przyjrzyj się temu dokładniej, myślę że w przystępnych pieniądzach można dokupić. mi osobiście jest milion razy wygodniej jak przesiadłem się z auta w którym podłokietnika nie było.
Powiem Ci szczerze,że akurat mi to nie robi różnicy może i wygodniej ale bez też jest dobrze
zagiell napisał(a):Jaki model żarówek masz w postojówkach i na podsufitce? Gdzie je kupiłaś? Bo na zdjęciach wygląda, że świecą dużo lepiej niż te zwykłe diody W5W. Chyba, że tylko na zdjęciach to tak wygląda
hmmm jak sprawdze to Ci powiem Gdzie kupiłam? w sklepie tuningowym
Na zdjęciu żarówki wyglądają jakby świeciły na cały klosz, natomiast w realu są to bardziej takie punkty
2005r.
Jak dla mnie to nie taka w cale mała zmian z tym światłem Na żywo pewnie bije po oczach jak się zagląda do środka
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
hmmm dziwne. ile się naoglądałem przed zakupem, to nie widziałem żadnej bez podłokietnika.
ale z tobą się kłócić nie zamierzam
aczkolwiek podtrzymuje opinie, że warto dołożyć, rozważ to koleżanko w dogodnej chwili.
ale z tobą się kłócić nie zamierzam
aczkolwiek podtrzymuje opinie, że warto dołożyć, rozważ to koleżanko w dogodnej chwili.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):to nie widziałem żadnej bez podłokietnika.
Przeważnie takie to dodatkowo jeszcze korbki z tyłu mają Aczkolwiek rarytas na rynku
matthies napisał(a): warto dołożyć,
Zgadzam się, koszt niewielki, a nie dość że syfu nie widać to jeszcze jest gdzie łapę położyć
matthies napisał(a): warto dołożyć,
Zgadzam się, koszt niewielki, a nie dość że syfu nie widać to jeszcze jest gdzie łapę położyć [/quote]
no z tym syfem to racja
Pyton162 napisał(a):bardzo ładna mazda i mam nadzieje zobaczyć na żywo w Kąkolewie na zlocie, pozdro
Dozobaczenia w Kąkolewie
2005r.
maselek napisał(a):bieski, ręczny nie z tej strony
Reszta tak jak matthies pisze jest. O sam podłokietnik chodzi.
Co to za problem wymienić plastiki
PS. Jak ręczyn byłby z dobrej strony to to już do mnie by jechało
matthies napisał(a):co z tego, sam podłokietnik jest potrzebny, a z tego co pamiętam to są to dwie oddzielne części ten tunel oraz sam podłokieć.
to źle pamiętasz, tunel jest razem z podłokietnikiem i samego podłokietnika nie wymienisz.