glowix napisał(a):maestro napisał(a):Ścibi85 napisał(a):Wycieraczki oryginalne kupisz w ASO. Plastikowe uchwyty wraz z gumkami Mitsuba kupisz za 114zł – kierowcy i 100zł – pasażera (ASO Lublin). Jak Ci się zużyją zostawisz uchwyty i wymienisz same gumki.
No własnie ciężko zamówić te fabryczne, w ASO mi "banany" wcisneli a one chyba nie zbieraja wody od slupka lewego ?
Co to znaczy, ze ASO nie chce zamowic. Postrasz ich, ze jak Ci nie zamowia to napisesz do Mazda Europe Gmbh, albo prznajmniej do Mazda PL i koniec. Jeszcze o rabat poproś od razu.
Moim zdaniem ASO, które odmawia sprzedaży części z katalogu działa na szkodę centrali i można ich za to ścigać.
Zamawiałem przez telefon wycieraczki, i przyszły jakieś inne niż fabryczne a że Bosha AeroTwin mi mazały.
Przyszły te banany o numerze: BPFB-67-330 9K, ale wedlug mnie wycieraczka skacze po szybie.
I uzywalem je 2 dni i nie pasuja, a nie moglem nigdzie w sieci znalezc numeru fabrycznych wycieraczek...
I z niewiedzy wcisneli mi te bananowce, i jutro rano sie wybieram i jestem ciekaw czy za doplata mi zamienia na fabryczne...