MX-5 NA BP Turbo
Bezapelacyjnie ukręca suty A do felg i wlewu dostałem ślinotoku
Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
megabebzon do felg i wlewu? może lepiej nie wpuszczaj mu śliny do wlewu bo rozcieńczysz paliwo i co wtedy będzie
luki_92_92 napisał(a):megabebzon do felg i wlewu? może lepiej nie wpuszczaj mu śliny do wlewu bo rozcieńczysz paliwo i co wtedy będzie
Hehe, da rade Ale wózek zapiera dech; rewelacja!!!
Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
Chciałem zaprotestować, że w pierwszym poście nie ma zdjęć z ostatniego setupu wizualnego naszej flagowej mazdy JDM z dokładkami, rollbarem, nowym sterem i felgami
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Fasola napisał(a):auto miażdży suty i urywa
W tym wcieleniu podoba mi się bardziej niż w poprzednim
To auto wyjaśnia co autor miał na myśli Fajnie, że jutro znowu je zobaczę
zamów pogodę bo jak nie to przyjadę audikiem
- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Ma być taka jak nad Bydgoszczą w tej chwili
bedzie taka gleba?
oryginały nowe około 10 000 zł + shippinig z USA lub JP (kapsli producent nie daje w zestawie, 3ba je osobno zakupić)
oryginały używane około 5000 zł (z shippingiem lub bez zależy jak trafisz) – niedostępne w PL i Europie... czasem pojawią się w UK, USA i JP
oryginały używane około 5000 zł (z shippingiem lub bez zależy jak trafisz) – niedostępne w PL i Europie... czasem pojawią się w UK, USA i JP
no to i tak wychodzi około 6k + przesyłka.
Pit777 napisał(a):Znalazłem je w US nowe ok 450$ za szt plus shipping wiec tak drogo nie wychodzi...
Gwarantuję Ci, że w dzisiejszych realiach cen walut, wraz z cłem, podatkiem i przede wszystkim wysyłką (której kosżta także podlegają ocleniu i opodatkowaniu), 10 tys zł. to minimum przy koszcie jednostkowym $450.
Kółka są jednak piękne i mają duszę.
ja trafiłem w Japonii mega okazję, która wątpię, że się pojawi w przez bardzo długi czas...
dokładnie... paczka ciężka i wielkogabarytowa = na 100% cło... żaden szanujący się sklep nie zaniży Ci wartości paczki... pomijam już ceny shippingu... pomijam już fakt, że 10 koła za 14 i 15" to nie jest jakaś mega promocja...
Pit napisał(a):Gwarantuję Ci, że w dzisiejszych realiach cen walut, wraz z cłem, podatkiem i przede wszystkim wysyłką (której kosżta także podlegają ocleniu i opodatkowaniu), 10 tys zł. to minimum przy koszcie jednostkowym $450.
dokładnie... paczka ciężka i wielkogabarytowa = na 100% cło... żaden szanujący się sklep nie zaniży Ci wartości paczki... pomijam już ceny shippingu... pomijam już fakt, że 10 koła za 14 i 15" to nie jest jakaś mega promocja...