Mazda 929 HD
Czesc,
ja niestety nie posiadam tego pieknego auta, ale moze Ty podzielisz sie z nami wrazeniami? Jesli dysponujesz, wrzuc zdjecia do dzialu Nasze Mazdy. Moge tylko zaoferowac sporo zdjec.
ja niestety nie posiadam tego pieknego auta, ale moze Ty podzielisz sie z nami wrazeniami? Jesli dysponujesz, wrzuc zdjecia do dzialu Nasze Mazdy. Moge tylko zaoferowac sporo zdjec.
929/Sentia/Serenia w 50 odslonach:
Mmmmm, skora na desce, drewno, elektrycznie regulowane fotele (nawet pasazera!), wzdluzne 200 koni plus naped na tyl...
Mmmmm, skora na desce, drewno, elektrycznie regulowane fotele (nawet pasazera!), wzdluzne 200 koni plus naped na tyl...
929 coupe napisał(a):Pemo napisał(a):Czy naprawde nikt na tym forum nie jezdzi, nie jezdzil Mazda 929 z tych lat?? Bede pierwszy??
nie nie tak dobrze to nie ma jest nas garstka ale z powodzeniem jeździmy dziewiątkami tyle ze II generacji 82-87 i wersjami Coupe. Jesli przy jeździe próbnej nic nie stuka silnik pracuje równo a olej nie przypomina kiślu(czyli nie jest zalany moto-doktorem) to OK. bardzo porządne samochody a i z częściami nie ma problemu duży wybór w J.C. auto
Mysl o Mazdzie przeminela...
Taka jak twoja widzialem kiedys w Rzeszowie, normalnie bym uwagi nie zwrocil, ale ze, wiedzialem ze takie 929 sa to sie przygladnalem, fajne autko
Wacław_Szubert, tez widzialem ta czarna Mazde 929 w Rzeszowie, wrazenie robi duze Super autko
Ale watek odkopalem
Aczkolwiek, z tym, że nie na pewno, bo jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie nikt nikomu nic, to po co?
Rover 114 GTI
Rover 114 LD
Xsara 1.6
Mitsu L... 2.0
- Od: 27 wrz 2004, 20:23
- Auto: Citroën ZX 2.0 16V
Wspaniały wóz. Chyba dużo można ich znaleźć w krajach arabskich takich jak np. Zjednoczone Emiraty Arabskie.
Jarek
- Od: 19 sie 2004, 13:25
- Auto: Mazda 323C BA
Przepiękne auto!
Jaki debil z Mazdy (a może z Forda?) zadecydował o tym, żeby tego auta nie sprowadzać (jak poprzednią 929) do Europy? Jest ładniejsze od Xedosa 9 no i ma napęd na tył....
Klasa sama w sobie.
Pamiętam, jak taką zobaczyłem w roku 1994, nówka sztuka z białą skórą-na stacji benzynowej Shell przy Powązkach. Achhhhhhhh..........
W Xedosie 9 sprzed liftingu zegary są zbyt zwyczajne. Optitrony (na diodach, jak w Lexusie) duuuuuuuuuuużo zmieniły.
Ale te z 929 też mi się bardzo podobają...
Jak w batyskafie? Nie byłem nigdy w batyskafie
Jaki debil z Mazdy (a może z Forda?) zadecydował o tym, żeby tego auta nie sprowadzać (jak poprzednią 929) do Europy? Jest ładniejsze od Xedosa 9 no i ma napęd na tył....
Klasa sama w sobie.
Pamiętam, jak taką zobaczyłem w roku 1994, nówka sztuka z białą skórą-na stacji benzynowej Shell przy Powązkach. Achhhhhhhh..........
Puhcio napisał(a):tco_tm napisał:
Zreszta w xedosach przed "optitronem" tez sa nieudane.
W Xedosie 9 sprzed liftingu zegary są zbyt zwyczajne. Optitrony (na diodach, jak w Lexusie) duuuuuuuuuuużo zmieniły.
Ale te z 929 też mi się bardzo podobają...
tco_tm napisał(a):Zegary jak w batyskafie
Jak w batyskafie? Nie byłem nigdy w batyskafie
Wielkość Tego podpisu była niezgodna z regulaminem #img]http://i21.photobucket.com/albums/b289/Yoshi3/logo1.jpg[/img]
- Od: 15 sty 2004, 08:58
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5V6 2001
Puhcio napisał(a):Co masz na myśli
Yoshi323 napisał(a):są zbyt zwyczajne
Czcionke... Prawdziwa, Mazdowa:
No cóż jeżdzę nią dwa lata i czasem mnie tak wku... że mam ochotę pozostawić ją na środku drogi ale są tez piekne dni ,kiedy się rozumiemy i staruszka jest pełna wigoru ,wtedy nie zamieniłbym jej na żadne inne auto..
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
Kurcze pióro, dlaczego tej przepięknej, prześlicznej i przeeleganckiej Mazdy 929 nie sprzedawali w Europie???
Niezmiernie nad tym ubolewam.
Dzisiaj pewnie co piąty z nas by taką jeździł
Podobnie z Mazdą 323 BJ 2,0 Turbo 170KM (Mazdaspeed Protege)
W Stanach je sprzedawali po ok. 20 000USD...
I rezygnując ze sprzedawania jej w Europie pozbawili mnie kolejnego marzenia...
Ehhh.... ta polityka Mazdy...Nigdy jej nie zrozumiem...
Już bym zapomniał o Mazdaspeed Miata, 1,8 Turbo, do kupienia za 25000USD...Oczywiście za oceanem.
A dlaczego nie w Europie?
Niezmiernie nad tym ubolewam.
Dzisiaj pewnie co piąty z nas by taką jeździł
Podobnie z Mazdą 323 BJ 2,0 Turbo 170KM (Mazdaspeed Protege)
W Stanach je sprzedawali po ok. 20 000USD...
I rezygnując ze sprzedawania jej w Europie pozbawili mnie kolejnego marzenia...
Ehhh.... ta polityka Mazdy...Nigdy jej nie zrozumiem...
Już bym zapomniał o Mazdaspeed Miata, 1,8 Turbo, do kupienia za 25000USD...Oczywiście za oceanem.
A dlaczego nie w Europie?
Wielkość Tego podpisu była niezgodna z regulaminem #img]http://i21.photobucket.com/albums/b289/Yoshi3/logo1.jpg[/img]
- Od: 15 sty 2004, 08:58
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5V6 2001