Wyciszenie schowka.

Postprzez Radex » 18 lis 2009, 18:15

dziś popełniłem coś takiego. gdyż nie należe do osób którym nie przeszkadzają stuki, puki, szurania oraz inne odglosy z roznych miejsc auta postanowilem wyciszyc schowek w ktorym zawsze jest dużo gratów (ładowarki do tel i gps,płyty cd, pudełko po radiu, jakieś dokumenty i inne rzeczy).

pacjent: (później został oczywiście wysterylizowany)
Obrazek

wygłuszaczo-amortyzacze: (pianka z pod płyt głównych o grubości ok 5mm)
Obrazek

no i super tajna technika mocowania (taśma dwustronna :P )
Obrazek

no i wułala:
Obrazek

taka mała rzecz a cieszy ;)

muszę jeszcze pomyśleć nad jakimś ciekawym zagospodarowaniem bagażnika. ktoś może ma jakieś ciekawe koncepcje?? na razie korzystamz samej skrzynki plastikowej
pozdro
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez luki88 » 21 lis 2009, 18:06

ja takie cos popełniałem z czarnego materialu służącego do oklejania głośników (kleiłem klejem poliuretanowym) nazywa to się wyklądzina techniczna i sądze że będzie trwalsza od gąbki
Sprzedam
Zaślepki halogenów i podłogę bagażnika
Obrazek
Forumowicz

Od: 7 sie 2008, 11:39
Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG

Postprzez Radex » 21 lis 2009, 21:08

zobaczymy jak sie sprawdzi gąbka, w razie czego odkleje bez problemu :) i skorzystam np z Twoich podpowiedzi :)
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez mahalnet » 26 wrz 2010, 20:14

Radex napisał(a):muszę jeszcze pomyśleć nad jakimś ciekawym zagospodarowaniem bagażnika. ktoś może ma jakieś ciekawe koncepcje?? na razie korzystamz samej skrzynki plastikowej
pozdro

Proponuje siatkę z jedne/dwóch stron zawieszoną na mocowaniach bocznych bagażnika
Obrazek
Forumowicz

Od: 18 mar 2008, 03:07
Auto: 626 2,0 diesel gw '98 zielony