Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Xenocyd napisał(a):Wbijaj
Albo zamiast Jokera w gazie użyj polskiego busa – obrócisz w dwie strony za jakieś 70 PLNów
Joker w gazie to jest temat jeszcze na wrzesień a jak pyknę do Wro to się szybciej gaz zwróci
Nasi awansowali do czołowej 6tki a jutro trzeba do roboty zapierdzielac
Zostały 3 perły na 3sety 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Większość już parę razy była w lidlu, także bez ekscytacji 
A Lwowki, Ciechany, Ambery to od jakiegoś czasu już chyba wszędzie są dostępne (lokalna Źabka, osiedlowy sklep u mnie).
Polecam kupić sobie kilka Komesów i na parę miesięcy zamknąć je w piwnicy, zyskają na smaku a jak je zimą czy za rok znajdziecie to będzie niespodzianka
A Lwowki, Ciechany, Ambery to od jakiegoś czasu już chyba wszędzie są dostępne (lokalna Źabka, osiedlowy sklep u mnie).
Polecam kupić sobie kilka Komesów i na parę miesięcy zamknąć je w piwnicy, zyskają na smaku a jak je zimą czy za rok znajdziecie to będzie niespodzianka

Niestety nie zastałem w Lidlu piw, które naprawdę chciałem zakupić (Jevera i Das Naturtrube). Co ciekawe było ich chyba bardzo niewiele bo Lidl zaktualizował nawet swoją stronę internetową i już tych piw nawet na rozpisce nie ma ...

Bydgoskie najgorsze z tych co wypiłem z Lidla, tak jak kolega pisze , lekki szczoszek z tego browaru .
Co do Jevera to nawet obleci , a Das jakoś nie przypadł mi do gustu.
Co do Jevera to nawet obleci , a Das jakoś nie przypadł mi do gustu.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27 napisał(a):Co do Jevera to nawet obleci , a Das jakoś nie przypadł mi do gustu.
A to w Lidlu je zakupiłeś? Czyli jednak były. Albo ludzie sie na nie rzucili albo było ich prawie nic.
Bydgoskie po 1/5 butelki wylałem do kibla. Dla mnie to sie zupełnie nie nadaje do picia.
Teraz próbuję GRY.CZA.NE
Tak? Kurde ... We środę patrzyłem na stronę Lidla i były pokazane razem z tymi Krajanami. Taką ochotę nabrałem na kilka, że jak ich nie zastałem to się trochę poirytowałem.
Co ciekawe było jeszcze od groma małych piweczek z tygodnia azjatyckiego Changi i Tsingtao – nie pamiętam kiedy on był – w maju, czerwcu? Chyba nie posmakowały.
Co ciekawe było jeszcze od groma małych piweczek z tygodnia azjatyckiego Changi i Tsingtao – nie pamiętam kiedy on był – w maju, czerwcu? Chyba nie posmakowały.
No te azjatyckie u mnie też jeszcze są, jakieś resztki niemieckich też.
Masz rację, strona wprowadzała w błąd, pokazując jednocześnie 2 oferty.
Do tego niemieckie miały pojawić się w czwartek, a w moim pobliskim lidlu dostępne były od poniedziałku, czyli 3 dni za wcześnie – koło firmy w innym lidlu tak nie było, więc zależy jak trafisz :/
Masz rację, strona wprowadzała w błąd, pokazując jednocześnie 2 oferty.
Do tego niemieckie miały pojawić się w czwartek, a w moim pobliskim lidlu dostępne były od poniedziałku, czyli 3 dni za wcześnie – koło firmy w innym lidlu tak nie było, więc zależy jak trafisz :/
Ja zakupiłem Irlandzkie Ciemne, Komesa Poczwórnego Bursztynowego i Podwojnego Ciemnego (Portera nie było
) i Witnickiego Portera. Miałem jeszcze chęć na kilka innych, ale ich nie było. Trochę sobie poleżą, antybiotyk 
Spróbowałem te piwka. Irlandzkie Ciemne dobre, ale bez większego szału. Za to bardzo przypadł mi do gustu Witnicki Porter Lubuskie i na pewno jeszcze nieraz zakupię (chyba najlepszy zakup w Lidlu
). Zawiodłem się za to na Komesach... Poczwórne Bursztynowe nie jest aż takie złe, ale mi niespecjalnie podeszło. Więcej nie kupię. Za to Podwójne Ciemne... Tragedia. Nie wiem czy nie trafiłem na jakąś felerną partię
. Strasznie kwaśne, pić tego nie szło. Trochę zmęczyłem i wylałem. Ciekawe jak ich Porter wypadnie, znalazłem potem.