World of Tanks
Nie wiem, przepadł. Grałem dziś pluton z noobem z Czempinia
Wysłane z mojego HTC One max
Wysłane z mojego HTC One max
-
Fasola
to już chyba nie taki noob co Całkiem całkiem mu idzie. Jest lepszy od orange felgi więc ma potencjał
-
Pawciu
Pawciu napisał(a):Ale powiedz dlaczego się nie pochwaliłeś nowym czołgiem T23E3
Bo nie ma się czym chwalić. Gorszym szrotem nie jeździłem. Chyba trzeba być jakimś cholernym unicumem by tym coś wykręcić bo na zwykłych pestkach to jest jakaś masakra a przeż nie będę ładował go goldem.
Sądziłem, że będzie tym można na wieże grać, ale gdzie ... Paaaaanie...
Fasola napisał(a):Nie lubię za bardzo tego pojazdu, mimo, że jest świetny.
I moje wrażenia są póki co podobne. Dzięki ciągłemu gaszeniu gwiazdki zrobiłem działo i po pierwszej bitwie, jakieś 10 minut temu, wyłączyłem grę bo zjechali mnie jak burą su.kę a ja nie mogłem przebić IS8 Granice mojej wytrzymałości zostały przekroczone.
W obu przypadkach można to skwitować tako – jestę nubem.
Dopisano 1 cze 2014, 23:29:
Druga to nieporozumienie bo kumpel kupił T21 ale nie raczył mi powiedzieć, że to jest light (poprzednik jest medem więc nie zwrócił uwagi). No i jak zobaczyliśmy listę czołgów to niezła beka była. Ostatecznie przy wynikach też była niezła beka. Na bekowo tak Szkoda, że drużyna tak szybko zginęła bo przy zwycięstwie był by zacny wynik.
Też z początku się cieszyłem że zrobiłem to coś. Ale po paru bitwach straciłem cierpliwość bo to nie ma ani szybkości, ani działa ani na dobrą sprawę pancerza. Czasem coś dingnie od niego ale w miarę ogarnięty gracz nie ma problemu z przebiciem. Tym trza grać chyba w 3 linii i na goldzie :/
Pawełku, dzięki za wspólną grę, jak zwykle któryś już raz pokazałeś, że można na Tobie polegać
-
Fasola
lol na bogato widzę żeś pojechał ,zacny wynik do pozazdroszczeniaWysoL napisał(a):Moja 4 eMka
Taka sytuacja
Jak czuję się zmęczony to idę spać i nie gram na siłę by Cię uszczęśliwićFasola napisał(a):Pawełku, dzięki za wspólną grę, jak zwykle któryś już raz pokazałeś, że można na Tobie polegać
-
Pawciu
Pawciu napisał(a):Jak czuję się zmęczony to idę spać i nie gram na siłę by Cię uszczęśliwić
heh, wystarczy napisać, dać głuchacza albo się odezwać, że idziesz spać to nie będę czekał jak jełop za Tobą skoro mówiłeś, że będziesz, to tyle....
-
Fasola
Mam tak samo ja Tykinki napisał(a):a ja znów mam przerwę w grze. jakoś przestała mnie cieszyć
Alee zdarzają się bitwy po których jest banan na ryju
T95 -smok – uwielbiam jak losuje go na VIII a banda CZERWONEJ ARMI z przeciwka wali we mnie czymkolwiek ( i prawie się im udało ) Szkoda ,że to takie wolne bydle
Kolejny Epicki do kolekcji
-
Pawciu
kinki napisał(a):a ja znów mam przerwę w grze. jakoś przestała mnie cieszyć
ja również zbijam gwiazdki i wyłączam, jak nie idzie to spadam na PS3
Poza tym znalazłem lepsze zajęcie
-
Fasola
Fasola napisał(a):ja również zbijam gwiazdki i wyłączam
Taa a później tadaa taka sytuacja i kolejna X w garażu
Wciąż się fochasz na mnie
-